SOURCE: holiday autos

Holiday Autos

June 26, 2012 01:00 ET

Holiday Autos Rapporterar om en Ökning av Semestrar i Egypten

LONDON--(Marketwire - Jun 26, 2012) - Holiday Autos har rapporterat att det har blivit en stadig ökning i antalet resenärer till Egypten efter det att revolutionen fick siffrorna att krympa förra året.

Den egyptiska politikern Mounir Fakhry Abdel Nour har till synes redovisat en 40-procentig ökning av ankomster under de första fyra månaderna av detta år jämfört med 2011. Innovativa idéer som nya rundturer tros vara en bidragande faktor bakom den ökade turistnivån såväl som låga priser.

Särskilt gläds Egypten åt en stadig turism från östeuropeiska resenärer vars iver att resa till landet inte har avtagits trots upproret som ledde till President Hosni Mubaraks avgång.

Nu följer många fler turister östeuropéernas exempel och reser till Egypten för att se den rika väv av kultur, sevärderheter och attraktioner som landet erbjuder.

Mounir Fakhry Abdel Nour vill se siffrorna återvända till de toppnoteringar som rådde för turismen innan revolutionen år 2010, och hoppas att ännu billigare rumspriser än vad som gällde då kommer att locka semesterfirare till landet.

Rådet som Holiday Autos ger om att avtala om att hyra bil i Egypten är även ett bra tips för att spara pengar på din semester, dock har de några råd att ge till turisterna: 'Att köra runt i Egypten känns som ett stort äventyr och att göra klart arrangemanget innan din semester innebär att du också undviker köpslående med företagen då du anländer'

'Dessutom erbjuder egyptisk biluthyrning resenärerna lyxen att hålla sig till sin egen resväg' säger en talesperson för Holiday Autos, 'du måste dock vara försiktig när du kör runt i landet och du bör undvika bilkörning under nattetid. Se även till att du förbereder dig i förväg för långresor, speciellt om de är genom öknen'.

Holiday Autos har regelbundna specialerbjudanden och tillhandahåller biluthyrning runt hela världen. För mer information om ett utav de brittiska ledande biluthyrningsföretagen, besök www.holidayautos.se

Contact Information