SOURCE: holiday autos

Holiday Autos

June 26, 2012 01:00 ET

Holiday Autos Rapportere et Boost i AEgyptiske Ferierejser

LONDON--(Marketwire - Jun 26, 2012) - Holiday Autos har rapporteret, at der har vaeret en støt stigning i antallet af rejsende til AEgypten efter revolutionen fik tallene til at svinde ind sidste år.

Den aegyptiske politiker, Mounir Fakhry Abdel Nour, har tilsyneladende rapporteret om en 40 procents stigning i antallet af turister i løbet af de første fire måneder af dette år sammenlignet med 2011. Innovative ideer, såsom nye ture og lave priser, menes at vaere en medvirkende faktor bag stigningen i turistniveauet.

Isaer nyder Egypten stabil turisme fra østeuropaeiske rejsende, hvis iver efter at rejse til landet ikke har aftaget på trods af opstanden, der førte til praesident Hosni Mubaraks afgang.

Nu følger mange flere turister efter østeuropaeerene og rejser til AEgypten for at se den rige mosaik af kultur, sevaerdigheder og attraktioner, som landet har at byde på.

Mounir Fakhry Abdel Nour ønsker at se tallene vende tilbage til prae-revolutionens høje turisttal fra 2010 og han håber, at endnu billigere vaerelsespriser end dengang, vil lokke flere turister til landet.

Holiday Autos oplyser, at biludlejning i Egypten er et godt spare-tip for din ferie, men de har nogle råd til turister; "Det føles som et stort eventyr at køre rundt i AEgypten, men det betaler sig at arrange din billeje før ferien, idet du dermed undgår studehandler og "prutten om priser" med lokale udlejningsvirksomheder, lige når du ankommer".

Desuden giver billeje i AEgypten de rejsende den luxus at fastlaegge deres egen rejserute, siger en talsmand fra Holiday Autos, men det er nødvendigt at vaere forsigtig, når man kører rundt i landet, og man bør undgå at køre om natten. Sørg for at forberede dig på forhånd til lange straek, isaer hvis turen går gennem ørkenen!

Holiday Autos tilbyder løbende tilbud på biludlejning i hele verden. For mere information om en af de førende selskaber indenfor biludlejning - baseret i Storbritanien, kan du besøge www.holidayautos.dk.

Contact Information