SOURCE: holiday autos

Holiday Autos

June 26, 2012 01:00 ET

Holiday Autos rapporterer en sterk økning i reiser til Egypt

LONDON--(Marketwire - Jun 26, 2012) - Holiday Autos rapporterer at det har vaert en jevn økning i antall reisende til Egypt, etter at revolusjonen gjorde at tallene sank i fjor.

Egyptisk politiker, Mounir Fakhry Abdel Nour, har tilsynelatende rapportert en 40 prosent økning i ankomster i løpet av de første fire måneder i år sammenlignet med 2011. Innovative ideer som nye type turer, antas å vaere en medvirkende faktor til løftet i turistnivået, i tillegg til lave priser.

Egypt nyter jevn turisme fra spesielt østeuropeiske reisende, som med sin iver etter å reise til landet ikke har avtatt, til tross for opprøret som førte til president Hosni Mubaraks avgang.

Nå følger mange flere turister den østeuropeiske trenden og reiser til Egypt for å se landets rike tilbud av kultur, severdigheter og attraksjoner.

Mounir Fakhry Abdel Nour ønsker å se turisttallene på høyde med pre-revolusjon tallene fra 2010, og håper at enda billigere rompriser enn da, vil lokke turistene til landet.

Holiday Autos anbefaler å ordne leiebil i Egypt, noe som er et pengebesparende tips for ferien, men de har imidlertid noen råd for turister: 'Å kjøre rundt i Egypt oppleves som et stort eventyr, og å arrangere leiebil før ferien, betyr at du unngår blant annet pruting med selskapene ved ankomst'

'I tillegg gir leiebil i Egypt de reisende den luksus av å gjennomføre sin egen reiserute' sier en talsperson for Holiday Autos, 'men, du må vaere forsiktig når du kjører rundt i landet, og du bør unngå å kjøre om natten. Sørg for å forberede deg på forhånd for lange reiser, og spesielt om reisen er gjennom ørkenen'.

Holiday Autos har jevnlige spesialtilbud og tilbyr leiebil over hele verden. For mer informasjon om et av de britiskbaserte ledende bilutleiefirma, besøk www.holidayautos.no

Contact Information