SOURCE: EmpraGlob GmbH

EmpraGlob GmbH

May 17, 2011 02:00 ET

Internationale groei voor middelgrote technologiebedrijven: EmpraGlob opent haar Global ICT Community

Nieuwe mogelijkheden om buitenlandse handelspartners, leveranciers of joint venture partners te vinden en succes met ze te behalen.

DÜSSELDORF, DUITSLAND--(Marketwire - May 17, 2011) - EmpraGlob biedt nu een nieuwe manier om bedrijven in de Informatie en Communicatie Technologie (ICT) sector te ondersteunen, die momenteel internationaal uitbreiden of dat binnenkort willen doen. Voor bedrijven in deze situatie zijn vooral twee aspecten erg belangrijk: zakelijke contacten en kennis. Ondersteuning in beide gebieden wordt nu geboden in de nieuwe community van EmpraGlob ICT Portal die vooral gericht is op bedrijfsmanagement.

De EmpraGlob ICT Community vergemakkelijkt uitwisseling van informatie en samenwerking tussen ICT-fabrikanten (bijv. hardware-fabrikanten, software-producenten, infrastructuur-providers of telecommunicatie-bedrijven) en hun partners (bijv. systeemintegrators, wederverkopers met toegevoegde waarde of distributeurs).

"Wanneer we praten over MKB-bedrijven zien we een voortdurende groeiende belangstelling in internationale thema's en een sterke groei in grensoverschrijdend zakendoen," aldus Karl-Heinz Ohlberg, Managing Director van EmpraGlob GmbH. "In het bijzonder is het niet alleen de buitenlandse afzetmarkt die de interesse van onze klanten wekt, maar ook de niet-binnenlandse bronnen van bevoorrading. Dit blijkt ook uit onze huidige ICT Cross Border Survey 2011, dat ons helpt een compleet beeld te geven van de wereldwijde markt en daarmee groeistrategieën ondersteunt. De resultaten van het onderzoek kunnen gedownload worden van de EmpraGlob website."

De nieuwe wereldwijde community helpt ICT-bedrijven bij het ontdekken van voordelen voor optimalisatie van verkoop en inkoop op het gebied van geografische dekking.

Het is belangrijk dat managers zich nu aanmelden en vertrouwd raken met alle mogelijkheden van de EmpraGlob ICT Portal, zodat deze wereldwijde ICT-Community snel kan doorgroeien. Het resultaat zal een verbeterde markttoegang zijn voor alle betrokkenen. De EmpraGlob website www.empraglob.com biedt informatie voor 52 landen in 19 talen.

Over EmpraGlob:

EmpraGlob GmbH is een bedrijf dat zich bezig houdt met management consulting en heeft kantoren in Duitsland en Spanje. Het is gespecialiseerd in het tot stand brengen van internationale zakelijke partnerschappen om buitenlandse markttoegang te vergemakkelijken.

De EmpraGlob ICT Portal helpt bedrijven nieuwe distributiekanalen, samenwerkingspartners en suppliers te vinden.

EmpraGlob is een privaat bedrijf opgericht in 2007 door Karl-Heinz Ohlberg, de huidige Managing Director.

EmpraGlob is een geregistreerd handelsmerk van EmpraGlob GmbH.

Contact Information