SOURCE: iPass Inc.

iPass Inc.

January 08, 2014 10:56 ET

iPass Hernieuwt Relatie Met Arqiva om Internationale Reizigers Toegang tot Uitgebreide Luchthaven en Hotel WiFi-Diensten Aan te Bieden

Relatie Biedt iPass Abonnees de Mogelijkheid Naadloos Gebruik te Maken van de Arqiva Netwerken in Luchthavens en Hotels Doorheen het VK

REDWOOD SHORES, CA--(Marketwired - Jan 8, 2014) - iPass Inc. (NASDAQ: IPAS), een leidende aanbieder van mobiele diensten voor ondernemingen en telecom-serviceproviders, en Arqiva, een communicatie-infrastructuur en media dienstenbedrijf, maakten vandaag bekend dat zij hun langdurige overeenkomst vernieuwen, die alle iPass-abonnees toegang geeft tot Arqiva's uitgebreide netwerk van wireless hotspots in luchthavens en hotels doorheen het VK, inclusief in Heathrow Airport.

Bij aankomst in het VK kunnen iPass-abonnees naadloos gebruik maken van de Arqiva's beveiligde hoge kwaliteits-netwerken om hen te helpen data roaming kosten te beheersen en rekeningshock te vermijden. Extra inloggen en authenticatie is niet nodig omdat alles automatisch in de achtergrond gebeurt via de iPass client.

"Wij hebben het grootste commerciële WiFi-netwerk ter wereld, wat betekent dat we zakenreizigers snelle, betrouwbare en simpele connectiviteitsopties kunnen aanbieden. Partnerships met providers zoals Arqiva zijn hierbij belangrijk en daarom zijn we zeer verheugd deze overeenkomst te hernieuwen. Via ons partnership kunnen we onze klanten voorzien van naadloze toegang tot Arqiva's beveiligde hoge kwaliteits-netwerken in Britse luchthavens en hotels, waarbij wij helpen de roaming-kosten voorspelbaar en transparant te houden," zei Marcio Avillez, VP voor Netwerk Diensten, iPass.

"WiFi-toegang in luchthavens, hotels en andere dergelijke premium locaties is essentieel voor alle internationale reizigers, en met iPass als partner kunnen we ervoor zorgen dat onze klanten de best mogelijke WiFi-ervaring hebben bij aankomst in het VK en elders," zei Nicolas Ott, Managing Director Telecoms bij Arqiva. "Wij zijn verheugd verder te werken met iPass om steeds grotere aantallen internationale zakenreizigers de mogelijkheid te bieden hun roaming-kosten te beheren als zij naar het VK reizen."

Over iPass Inc.
iPass helpt bedrijven en telecom-serviceproviders ervoor te zorgen dat hun werknemers en abonnees goede connectiviteit blijven behouden. Opgericht in 1996, levert iPass (NASDAQ: IPAS) het grootste commerciële WiFi-netwerk en vertrouwd connectiviteitsplatform ter wereld. Met meer dan 1,4 miljoen WiFi-hotspots in 130 landen en regio's geeft iPass zijn klanten een altijd open, feilloze connectiviteit voor smartphones, tabletten en laptops ongeacht waar ter wereld -- simpel, veilig en kostenefficiënt.

iPass(R) is een geregistreerd merk van iPass Inc. Wi-Fi(R) is een geregistreerd merk van de WiFi Alliance. Alle andere merken zijn eigendom van hun respectievelijke eigenaars.

Over Arqiva

Arqiva, het communicatie-infrastructuur en media services bedrijf, opereert in het hart van de broadcast, satelliet, mobiele communicaties en WiFi-markten.

Sommige van de drukste en meest geliefde merken in het VK vertrouwen op ons om naadloze WiFi-connectiviteit te leveren, inclusief Premier Inn, Travelodge, British Airways, Virgin Atlantic, Enterprise Inns en bijna elke Britse luchthaven. Wij zijn experts in de reis-, horeca- en winkelsectoren, met een netwerk in meer dan 3.500 publieke locaties inclusief city centra, hotels, restaurants, shopping centra, luchthavens, luchtvaartmaatschappij lounges, snelweg service stations en andere premium sites met hoge aanloop.

www.arqiva.com/wifi

Contact Information