SOURCE: Ergotron, Inc.

Ergotron, Inc.

November 12, 2012 00:00 ET

Jakelusopimus ALSO Finlandin kanssa laajentaa Ergotronin tuotteiden saatavuutta Pohjoismaissa

AMERSFOORT, THE NETHERLANDS--(Marketwire - Nov 12, 2012) - Ergotron, johtava maailmanlaajuinen valmistaja digitaalisten näyttöjen asentamisen, kalustamisen ja liikutettavuuden tuotteille, on nyt kumppanina ALSO Finland Ltd:n kanssa, joka on johtava jakelija tietotekniikkalaitteille, ohjelmistoille, viihteelle ja kulutus- ja viihde-elektroniikalle Pohjoismaissa ja Baltian maissa.

”Pyrkimyksemme on saada asiakkaamme menestymään vielä enemmän”, toteaa Jonne Sjöholm, tuotepäällikkö ALSO:lla. ”Etsimme valmistajia, jotka tarjoavat maailmanluokan logistiikkapalveluja, ovat asiakassuuntautuneita ja luovat innovatiivisia tuotteita, jotka tukevat missiotamme. Ergotronin kanssa annamme asiakkaille pääsyn laajimpaan valikoimaan ergonomisia asennusratkaisuja, jotta voidaan luoda yhtenäistä tietojenkäsittelyä ja digitaalisten näyttöjen ympäristöjä, jotka ovat turvallisia ja eivät aiheuta terveyshaittoja.”

ALSOn painopiste on tietotekniikassa, viihde- ja kulutuselektroniikkalaitteissa ja palveluissa asiakkaiden kilpailukyvyn parantamiseksi koko arvoketjussa. ALSO edustaa tällä hetkellä useita maailmanlaajuisia valmistajia mukaan lukien Acer(R), Fujitsu(R), Hewlett-Packard(R), IBM(R), Lenovo(R), Lexmark(R), LG(R), Microsoft(R), NEC(R), Sony(R), Samsung(R) ja ViewSonic(R).

”ALSO Finland tuo ainutlaatuisen jakelumahdollisuuden Ergotronille, mikä edellyttää onnistuneen yhteensulautumisen ALSO:n ja Actebisin välillä,” totesi Michel Spruijt, EMEA:n liiketoimintojen ja jakelun johtaja Ergotronista. ”Yhdistettynä he ovat Euroopan kolmanneksi suurin jakelu- ja logistiikkayritys tieto- ja viestintätekniikassa ja kulutuselektroniikassa ja heillä on hyvä asema hallita Ergotronin ergonomisia ja tilaa säästäviä ratkaisuja jakelukanavakumppaneiden ja asiakkaiden kautta läpi koko maan.”

Saadaksesi tietää enemmän Ergotronista ja sen koko ratkaisujen valikoimasta, käy sivustolla Ergotron.com tai soita numeroon +86-769 86018920. Saadaksesi tietää enemmän ALSO:sta käy sivustolla Alsoactebis.com.

Tämä on Ergotron
Ergotron Inc. on maailmanlaajuinen valmistaja johtavissa digitaalisten näyttöjen asentamisen, kalustamisen ja liikuteltavuuden tuotteissa, jotka ovat parantaneet käyttöliittymää (human interface) digitaalisissa näytöissä yli 30 vuoden ajan. Tämä innovaation ja intohimon historia muista erottautumiseksi on osoitettu yli 70 patentilla ja kasvavalla portfoliolla palkintoja voittavia tuotemerkkejä -- OmniMount, StyleView, WorkFit ja Neo-Flex -- tietokonemonitoreille, kannettaville tietokoneille, tableteille, litteille näytöille ja TV:eille. Ergotronin pääkonttori on Saint Paulissa, Minnesotassa, ja myyntiä on Phoenixissa, Amersfoortissa, Lontoossa, Tokiossa ja Singaporessa.

Contact Information