SOURCE: Crowd Companies

December 10, 2013 11:21 ET

Jeremiah Owyang annoncerer Crowd Companies, et Brand Council for Collaborative Economy

Chief Catalyst og Sociale Pioneer giver Fortune 500-virksomheder mulighed til at udnytte Rising Crowd-Based Economic Movement

SAN FRANCISCO, CA--(Marketwired - Dec 10, 2013) - I dag på den største internet-konference i Europa, LeWeb, bekendtgjorde Jeremiah Owyang, tidligere medlem af Altimeter Group offentligt dannelsen af hans nyeste bestræbelse, Crowd Companies. Det primære fokus for Crowd Companies er et Brand Council, der giver peer-to-peer-viden, ekspertundervisning fra tredjeparter og giver adgang til et innovationsnetværk for nystartede virksomheder. Rådet vil fokusere på Collaborativ Economy Movement, som omfatter deling af økonomi, producent-bevægelse, crowdfunding, alternativ valuta og mere. Når mennesker bliver beføjettil at få, hvad de har brug for fra delingstjenester, 3D-print og crowdfunding, hvilken rolle spiller virksomhederne så i denne proces? Jeremias’ Brand Council er blevet oprettet specielt til at besvare disse spørgsmål og give kreative og økonomisk mulige løsninger.

Jeremiah og Crowd Companies har gjort en samordnet indsats for at samle højt profilerede brands, der er ivrige efter at deltage i samarbejdsbaserede økonomibevægelser. Kontrakter er i øjeblikket på plads med GE, The Home Depot, Whole Foods, Intel, Hyatt, Cisco, Ford, Western Union, Paypal, Adobe, Nestle, American Eagle Outfitters og Verizon med i alt 24 store virksomheder. Fremvisning af støtte fra store aktører på tværs af en række forskellige markeder er en integreret del både for fremtiden for Crowd Companies og den udviklende forretningsmodel, som den samarbejdsbaserede økonomi repræsenterer.

Jeremias' brand council vil tilbyde medlem-til-medlem konference-kald, et online fællesskab og organisere begivenheder i den virkelige verden. Derudover centraliserer Crowd Companies markedets eksperter, forfattere og førende tænkere omkring rådet, hvilket sparer værdifuld tid. Corporate medlemmer kan hurtigt tappe innovationsnetværket, et gruppe af håndplukkede nystartede virksomheder, der ønsker at samarbejde med store virksomheder.

I det seneste årti har Jeremiah ført mange virksomheder til den første demokratiseringsfase, sociale medier. Bevæbnet med denne viden og stærke professionelle rødder vil Crowd Companies lede den spirende samarbejdsbaserede økonomi ind i en mere mainstream bevægelse. En ny industri er vokset op, dikteret udelukkende af mennesker: de nye løsninger og perspektiver fra Crowd Companies er afgørende for store virksomheder, der navigerer deres vej gennem denne nye bevægelse.

Om Crowd Companies Crowd Companies eksisterer for at være en katalysator til forandring i store virksomheder. Vi inviterer ledende medarbejdere, innovatorer, produktchefer, marketingfolk, operationsledere, bæredygtige ledere, social business strateger og andre til at melde sig.

Contact Information  • For yderligere information:
    Alex Cohen
    SHIFT Communications for Crowd Companies
    acohen@shiftcomm.com
    +1-415-591-8453