Julbord hos Regenbogen


AHUS, SVERIGE och OKNO, SVERIGE--(Marketwired - Oct 14, 2014) - Även i år erbjuder restaurangerna på Regenbogens semesteranläggningar på den lilla ön Oknö i Småland och i fiskeorten Åhus i Skåne sina traditionella julbord vid havet. De två kökscheferna på "Das Landhaus" har funderat över den populära julmaten ända sedan sommaren och smider planer för en oförglömlig buffé.

I adventstid doftar "Landhaus"-restaurangerna gott av alla läckerheter som hör den svenska julen till. Det är julstämning i luften, och bord och inredning är fint dekorerade och upplysta. Julbordsgästerna välkomnas med rykande glögg i fackelsken på altanen med havsutsikt. Inlagd sill, hemgjorda köttbullar, pastejer, julskinka och gravad lax är några av de delikatesser som väntar gästerna. När de har njutit av alla kalla och varma rätter serveras diverse sötsaker, allt från julgodis och kakor till praliner och exotiska frukter. Den som vill sträcka på benen efter den goda maten kan ta en uppiggande promenad längs havet, bara några få meter från restaurangen.

Oavsett om man kommer med familjen, vännerna eller sina anställda är alla sällskap välkomna att runda av ett spännande år med god mat, dryck och underhållning. Båda restaurangerna erbjuder plats för upp till 40 personer, det finns också gott om parkeringsplatser. Den som inte har lust att åka långt efter julbordet är givetvis välkommen att boka en gemytlig övernattning nära restaurangen.

Restaurangen "Das Landhaus" finns i Åhus, Fädriften 2, tel. 044 - 249531 och på Oknö utanför Mönsterås, Öknövägen 12, tel. 0499 - 13085. Mer information finns också påwww.regenbogen.se eller www.landhaus.se.

Contact Information:

Kontakt
Regenbogen AG
Kaistrasse 101, 24114 Kiel,
Tel.: 0431 / 237230
Fax: 0431 / 2372310
Ytterligare pressinformation:
Christoph Geist (marknadschef)
www.regenbogen.ag