SOURCE: Euro Partners

January 05, 2010 10:00 ET

Julen är slut, men Bingo Day fortsätter ge bort presenter hela januari

Kvinnliga spelare kommer älska de värdefulla priser som delas ut hela månaden

LONDON, STORBRITTANIEN--(Marketwire - January 5, 2010) - Med flera stora erbjudanden speciellt för kvinnliga spelare blir januari ännu en stor månad för Bingo Day.

Till att börja med är alla spelare välkomna att ansluta sig till den roliga festen inne på Girls Night Out. Denna turnering gäller vem som vinner flest chatspel under månadens gång. Huvudpriset är sex biobiljetter (i form av biocheckar) plus restaurangkuponger med totalt värde på £200.

Bingokampanjen Dress to Kill som går av stapeln 1-31 januari 2010 spelas dagligen kl 19:30 i ett speciellt chatspel inne i Barmy Club. En vinnare varje dag kvalificeras automatiskt till lottdragningen av en äkta handväska i läder från Dolce & Gabbana värd £1000. Mellan 19:00 och 20:00 hela veckan får spelare i chatten en extra chans att kvalificera sig till dragningen under den speciella modetimmen.

Dessutom i Barmy Club spelas Gold Digger som erbjuder spelare midnattsskoj hela månaden. Det nya dagliga evenemanget har en 500 punds prispott med en garanterad jackpott på £400, vilket blir totalt £15,500 för månaden.

Sist men inte minst, från januari till slutet på juni presenterar www.bingoday.com Bingo Buddies Cruise Contest. Denna turnering spelas med lag på sex bingospelare som avancerar baserat på poäng vunna i gruppevenemang. Tävlingen når kulmen i juni med en slutfinal och ett första pris på sex heltäckande biljetter till World Championship Bingo Cruise i Karibien, värda £12,000.

Om Bingo Day:

Bingo Day är en spännande bingoplats som erbjuder spelare de bästa bingospelen online, inklusive varianter av favoriterna "75-boll" och "90- ball" Bingo. Spelautomater som välkomnar fler spelare, enorma progressiva jackpotts och en otrolig första insättningsbonus på upp till £100, gör Bingo Day till bingo fans första val. Bingo chatt dygnet runt liksom kundsupport gör att sidan blir attraktiv för alla nivåer. Underhålld av Playtech gör att Bingo Day ger en trygg och säker spelmiljö som marknadsförs exklusivt av Euro Partners, världens största affiliate program för spel online.

Contact Information