SOURCE: Kelly Services, Inc.

Kelly Services, Inc.

December 12, 2011 07:35 ET

KellyOCG® en De Indicia Groep Kondigen Strategisch Partnerschap Aan

Partnerschap dat de Marketing van Producten en Diensten van KellyOCG door de Indicia Groep Omvat Samen met Verkoopdistributie in de Benelux Regio

NEUCHATEL, SWITZERLAND--(Marketwire - Dec 12, 2011) - KellyOCG en De Indicia Groep zijn verheugd een nieuw strategisch partnerschap aan te kondigen, dat de marketing zal omvatten van producten en diensten van KellyOCG door de Indicia Groep met verkoopdistributie in het Beneluxgebied.

Deze gezamenlijke marktbenadering zal de hooggeschaalde, op talent gefocuste outsourcing-levermodellen vanuit KellyOCG in staat stellen de krachten te bundelen met de multidisciplinaire portfolio die door Indicia wordt aangeboden op het gebied van HR-consultancy, sociale media, e-business, werving, talent- en prestatiebeheerdiensten en oplossingen.

"Ons partnerschap met De Indicia Groep zal ons helpen onze bestaande klanten van dienst te zijn, terwijl we het zakengebied van KellyOCG in de Benelux uitbreiden," zei Rolf Kleiner, Senior Vice-Voorzitter en Algemeen Directeur, KellyOCG. "De koppeling met Indicia stelt ons in staat een unieke en aanvullende reeks oplossingen op personeelsgebied op de markt af te leveren, door met ruime winst te investeren in de kwalitatief hoge dienstniveaus van de Indicia Groep en uit te blinken waar het het leveren aan de klant betreft, doordat we onszelf hebben bewezen en dankzij een consultatieve benadering."

"Dit partnerschap stelt ons in staat ons zakelijke voorstel aan te passen. Samen met KellyOCG zullen we kwalitatief hoogstaande Recruitment Process Outsourcing (RPO) en Contingent Workforce Outsourcing (CWO) aanbieden aan de Beneluxmarkt," zei Carlo Korssen, CEO, De Indicia Groep.

Over De Indicia Groep

De Indicia Groep is een pan-Europese groep bedrijven met meer dan 250 professionals, die zorgt voor bedrijfsverbetering, menselijke prestatie en innovatie. De onderneming opereert binnen een reeks multidisciplinaire gebieden en biedt HR- consultancy, sociale media, e-business, werving en talent- en prestatiebeheerdiensten en oplossingen aan.

Over KellyOCG

KellyOCG is de Outsourcing en Consulting Groep van de oplossingenleverancier op personeelsgebied, Kelly Services, Inc. KellyOCG is een wereldwijde leider op het gebied van innovatieve talentbeheeroplossingen inzake Recruitment Process Outsourcing (RPO), Business Process Outsourcing (BPO), Contingent Workforce Outsourcing (CWO), inclusief Independent Contractor Solutions, Human Resources Consulting, Carrièretransitie en Organisatie-effectiviteit en Executive Search. Ga naar www.kellyocg.com.

Over Kelly Services(R)

Kelly Services, Inc. (NASDAQ: KELYA) (NASDAQ:KELYB) is een leider op het gebied van personeels- oplossingen. Kelly biedt een uitgebreide reeks diensten aan op het gebied van outsourcing en consulting, evenals personeel van wereldklasse op tijdelijke basis, op basis van tijdelijke huur en van rechtstreekse huur. Kelly bewijst wereldwijd dienst aan klanten en verschaft per jaar werk aan 530,000 werknemers. De inkomsten bedroegen 5 miljard dollar in 2010. Ga naar www.kellyservices.com en neem contact met ons op via Facebook, LinkedIn, & Twitter.

Contact Information