SOURCE: Kepware Technologies

Kepware Technologies

November 01, 2011 16:20 ET

Kepware Technologies utser Novotek som föredragen distributör för norra Europa

Partnerskapet kommer att accelerera införandet av industriledande automatiseringskommunikation och lösningar för interoperabilitetsplattformer i nyckelregioner.

PORTLAND, ME--(Marketwire - Nov 1, 2011) - Kepware Technologies, ledande inom kommunikation för automatisering, meddelade idag att deras partner Novotek nu kommer att vara deras föredragna distributör för produkter och tjänster i norra Europa.

Novoteks unika omfattande position i Skandinavien och Benelux kommer att medföra ett antal förmåner för nya och befintliga klienter. Dessutom kommer deras djupgående industrikunskaper och överlägsna tekniska support både före och efter produktinföring att hjälpa kunder lösa deras affärsproblem.

"Novotek har varit en framgångsrik distributör för Kepware i många år," säger Tony Paine, President för Kepware Technologies. "De har utvecklat betydande kompetens inom optimering av produktionsprocesser och förståelse för våra kunders specifika utmaningar."

Novotek kommer att vara den föredragna distributören för Kepware-produkter och -tjänster i följande länder:

  • Sverige
  • Danmark
  • Norge
  • Finland
  • Belgien
  • Nederländerna
  • Luxemburg

Valet att utse Novotek som föredragen distributör för dessa regioner ger kunder förbättrad tillgång till support- och produktinformation för denna växande regionala marknaden.

"Detta meddelande bekräftar vårt partnerskap med Kepware och reflekterar Novoteks engagemang att erbjuda de bästa produkterna och plattformerna inom industriell IT- och automatiseringsutrymme," sa Tobius Antius, vd för Novotek. "Kepwares kommuniceringsplattform utökar och kompletterar andra lösningar som Novotek erbjuder på ett utmärkt sätt och maximerar värdet för våra kunder."

"Denna förlängning av vårt affärsrelationen framhäver industrins och Novoteks igenkännande av Kepware som inte bara den främsta utvecklaren av drivrutiner, men även leverantör för lösningar på plattformer för automatiseringskommunikationer," sa Paine.

OM KEPWARE: Kepware Technologies, grundat 1995, utvecklar ett brett sortiment mjukvara för kommunicering och interoperabilitet för automatiseringsindustrin. Våra flexibla och skalbara lösningar är till för att ansluta, hantera, övervaka och kontrollera automatiseringsenheter och mjukvaruapplikationer. Våra industristödjade lösningar förbättrar verksamheter och beslutsfattande på alla organiseringsnivåer. Kepware Technologies mål är att vara "Er standard för konnektivitet."

OM NOVOTEK: Novotek hjälper sina kunder att kontrollera och optimera produktionsprocesser. Vi levererar lösningar för IT och automatisering baserade på standard produkter och komponenter. Vi är ett börsnoterat företag som representeras i Skandinavien, Benelux och Tyskland. Vi gör det möjligt för över 2 500 företag att förbättra deras prestation genom våra lösningar. Vårt mål är att förbättra din produktionsprestation. Besök www.novotek.com

Contact Information