SOURCE: Kingtinuing

Kingtinuing

February 15, 2012 10:26 ET

Kingtinuing: I'm Alive! – Een Enorme Hit Met Elvis Jong & Oud

CHICAGO, IL--(Marketwire - Feb 15, 2012) - Kingtinuing: "I'm Alive," een album van musikaal kunstenaar Ron Jesse, is vandaag uitgekomen en is momenteel beschikbaar op Amazon Music en iTunes. Bob Sherwood, voormalige senior executive bij Columbia records en CBS/Sony Music International zei, "Nooit eerder uitgebrachte muziek van Elvis ontdekt?!" Het album biedt een heerlijke creatieve muziek die in de smaak zal vallen van de legio’s Elvis Presley fans en de fantastische stem van Ron Jesse levert een perfect afgewerkt product.

Het is moeilijk te zeggen of het echt geen Elvis is – het grootste deel van zijn muziek is gemaakt na zijn dood in 1977. Zanger Ron Jesse raakt ons op de manier van Elvis, alsof hij nog geleefd had. De muziek is van bijna alle genres zoals muziek van Richard Marx, David Foster, Josh Groban en Celine Dion. Het album bevat o.a. het ontroerende Heartland liedje, I Loved Her First, het liedje Bring Him Home van de musical Les Misérables en zelfs een aantal klassieke jazz nummers van Louis Armstrong.

Het eerste nummer van het album "I'm Alive" is een onstuimige versie van de live on-stage optredens in Las Vegas, aangevuld met een gesprek gericht aan zijn idolate fans. The King breidt zijn repertoire uit in wat aangeduid kan worden als zijn comeback van 2012. Je kunt gewoon als fan de ogen sluiten en dromen van de laatste comeback van een carrière die nu 50 jaren duurt.

Het album is door Keith Gordon gemaakt en geproduceerd, onder de supervisie van Grammy Award-winnaar Brian Leach van de Joy-Ride studios in Chicago.

In werkelijkheid is "I'm Alive" het fantasieconcert van een leven en er zijn plannen om ook een live optreden neer te zetten. Ron Jesse wordt in Europa door International Artists Holland vertegenwoordigd. Voor meer informatie, raadpleeg: www.international-artists.com or www.kingtinuing.com. Momenteel beschikbaar voor download op Amazon Music en iTunes.

Contact Information • Contactpersoon:
  Keith Gordon
  800-621-0827
  Kingtinuing
  3333 Commercial Blvd.
  Northbrook, IL 60062
  United States