SOURCE: KnCMiner

KnCMiner

October 04, 2014 13:06 ET

KnCMiner lanserar en fullt utrustad och lättanvänd Bitcoin-plånbok för iOS

Företaget bakom den kraftfullaste Bitcoin Mining-maskinen lanserar ny Bitcoin-plånbok för iPhone

STOCKHOLM, SWEDEN--(Marketwired - Oct 4, 2014) - KnCMiner (https://www.kncminer.com/), global ledare inom högpresterande maskin- och programvara för kryptovaluta, tillkännagav idag att företaget lanserat en ny iOS-version av KnC Wallet, en app som tidigare bara fanns tillgänglig för Android. Vid lanseringen är KnC Bit Coin Wallet det lättaste systemet för överföring av bitcoins till vänner och familj från iPhone som erbjuder personliga och krypterade säkerhetskopior.

"Vi har haft stor framgång inom leverans av den kraftfullaste Bitcoin mining-maskinen till våra kunder, har aldrig missat några deadlines, och vill nu expandera till andra delar av Bitcoin-ekonomin som är intressanta för såväl lojala som nya kunder", sade vd för KnCMiner Sam Cole. KnC Wallet tillhandahåller ett säkert och användarvänligt gränssnitt som inte bara imponerar experter, men är även attraktivt för Bitcoin-nybörjare.

iPhone-användare som laddar ner KnCWallet får tillgång till samma utmärkta funktioner som Android-användare redan älskar, inklusive:

 • Det enklaste sättet att skicka bitcoins till vänner – kontakter som också använder KnC Wallet visas automatiskt i plånbokens kontaktlista.
 • Enklickskopior av dina coins till iCloud, Dropbox och Google Drive.
 • Kolla saldo i lokal valuta med bara ett klick.
 • Hantera adresser på klart och enkelt sätt. Lägg till adresser och etiketter.
 • Välj valör själv – från BTC till millibits, och bits!
 • Sömlös funktion med OneName.io
 • Aktuella valutakurser för 20 vanliga fiatpengar.
 • Och mycket mer...

Cole tillade, trots pressmeddelanden om motsatsen, har vi inga planer på att minska det individuella miner-segmentet av vårt företag. Vi kommer även i fortsättningen sälja den bästa maskinvaran för kryptovaluta som går att köpa och erbjuda den till alla som vill ha den. Men för att fortsätta affärer vid “Bitcoin-fart” måste man ha en viss flexibilitet i sin affärsmodell, så vi tittar just nu på områden där vi inte bara kan stärka vårt företags position, men även där vi kan ge fler möjligheter för flera människor att delta i Bitcoin-ekonomin."

Tidigare denna månad började KnCMiner frakta sin nyaste maskinvarulinje, Titan scrypt miner, mycket tidigare än slutet på Q3-deadlinen som hade lovats.

iPhone-användare kan nu ladda ner KnC Wallet på http://kncwallet.com. För mer information, besök https://www.kncminer.com.

Om KnC
KnCMiner är en global ledare inom högpresterande maskin- och programvara för kryptovaluta, och är en av de snabbaste växande nyekonomiföretagen i världen. KnCMiner erbjuder banbrytande chipdesign och programvara för blockchain-baserade applikationer, inklusive miningmaskinvara, molntjänster och mobila appar. För mer information, besök www.kncminer.com

Contact Information • PRESSKONTAKT
  Ian Chaffee
  Transform Public Relations
  ian@transform.pr
  323-309-3264