SOURCE: International Congress of Oriental Medicine

International Congress of Oriental Medicine

August 01, 2012 08:27 ET

Korea står värd för den 16:e Internationella kongressen för orientalisk medicin

Presenterar Ny Roll och Vision för Traditionell Medicin som Framtida Medicin; Resultat av Nyligen Gjorda Studier kommer att presenteras av Välkända experter inom Traditionell Medicin

SEOUL, SOUTH KOREA--(Marketwire - Aug 1, 2012) - Den 16:e internationella kongressen för orientalisk medicin kommer att hållas den 14 september (fre) - 16 (Sun), 2012 kl COEX i Seoul vara medarrangerad av World Traditional Medicine Expo 2013s organiserande utskott och International Society of Oriental Medicine (ISOM) och organiseras av Association of Korean Medicine (AKOM).

Kongressen om "The Future of Medicine, Traditional Medicine", kommer att se över värdet av traditionell medicin och hitta dess rätta plats inom globala hälsa och kommer hållas i samarbete med WHO och Koreas ministerium för hälsa och välfärd.

Världens Bästa Kongress för traditionell medicin

Den internationella kongressen för orientalisk medicin (ICOM) är den äldsta internationella kongressen för traditionell medicin. Specifikt kommer den 16:e ICOM att fungera som ett för-Expo inför World Traditional Medicine Expo i Sancheong, Korea 2013 för att fira 400-årsdagen av publiceringen av Donguibogam som blev noterad på Unescos världsarvslista 2009. Den 16:e ICOM kommer att bli det största i dess historia med över 16.000 deltagare från mer än 50 länder.

Kongressen kommer att ha presentationer med 19 olika ämnen, posterpresentation, 11 workshops och regeringsforum. Dessutom kommer kongressen att bygga ett globalt nätverk för utbyte och samarbete för att befrämja utvecklingen av traditionell medicin. Efter kongressen kommer deltagarna att resa till byn Donguibogam i Sancheong, platsen för World Traditional Medicine Expo 2013 och göra en studieresa till sjukhus och läkemedelsföretag för att lära sig om de framsteg som gjorts inom koreansk medicin.

Platsen för utbyte mellan nutida och framtida koreansk läkemedelsindustri (KM)

Korea, som har stått värd för ICOM 7 gånger fram till i år, ger sitt yttersta för att vårda Koreansk Medicin (KM) och är även ett ledande land inom standardiserandet och den vetenskapliga utvecklingen av traditionell medicin.

Korean Medicine Exhibition kommer att hållas under kongressen i ett försök att främja utvecklingen av KM och traditionell medicin. Utställningen kommer att erbjuda en mötesplats för diverse erfarenheter och utbyten för att uppvisa visionen för framtida traditionell medicin vid sidan av med saluföring av produkterna.

En verkställande ledamot inom ICOM sade: "Jag är övertygad om att denna kongress kommer att erbjuda en möjlighet till att omvärdera värdet av traditionell medicin till en sådan som lockar globalt intresse och efterfrågan. Genom att dela med oss av de senaste forskningsresultaten relaterade till standardiseringen och evidensbaserade av traditionell medicin, kan vi låta världen ta del av den utmärkta Koreanska Medicinen och traditionell medicin. "

För att lära mer om 16:e, besök http://www.icom2012.org/
För några frågor, var vänlig kontakta sekretariatet för det 16:e ICOM (+82 2-2657-5092, 5097 akom@icom2012.org).

Contact Information