SOURCE: DubLi.com

DubLi.com

September 08, 2015 13:50 ET

Kunder over hele verden, får Cashback og de største besparelser på DubLi's Internationale Shopping Mall

I 120 lande sparer kunder penge og tid når de handler på DubLi.com og får Cashback på alle deres indkøb

SEATTLE, WA OG BELLEVUE, WA--(Marketwired - Sep 8, 2015) - DubLi, der er førende på markedet for global Cashback shopping, har gjort det muligt for millioner af kunder over hele verden, at samle kuponer oven i deres Cashback og dermed realisere maksimale besparelser på deres internationale Shopping Mall. Denne førende e-handelsplatform, der i øjeblikket betjener kunder i mere end 120 lande, er det eneste større Cashback site på nettet, hvor kunder fra hele verden kan handle med butikker, der distribuerer varer internationalt. Mange butikker på DubLi's internationale Shopping Mall accepterer også flere valutatyper, dermed er det nemt for kunder over hele verden at optjene Cashback og kombinere den med kuponer og andre tilbud.

"Vi har arbejdet hårdt på at etablere partnerskaber med nogle af de største online butikker i verden, så vi kan skaffe de bedste tilbud til vores kunder rundt om i verden, give dem Cashback og kuponer på DubLi.com.", siger Michael Hansen, grundlægger af DubLi. "Uanset hvor i verden du bor, kan du shoppe, spare penge og optjene Cashback på DubLi.com. Det er skønt at vores Internationale Shopping Mall, hvor alt kan købes, er så attraktivt for millioner af mennesker over hele verden, fordi det opfylder missionen om at give besparelser på både penge og tid når folk shopper online.

DubLi's Internationale Shopping Mall har mange butikker med populære forbrugerbrands og rejsesider som er stærke på den internationale scene, og med kunder på tværs af mange kategorier, som f.eks.: Beklædning, computere og elektronik, rejser samt sundhed og skønhedspleje. Blandt de talrige butikker på det internationale Shopping Mall er der detailbutikker og rejsebureauer som Macy's, Sears, Overstock, Gap, Nordstrom, Shopbop, Priceline, Hotels.com og CheapOair.

DubLi.com har også 12 "lokale" Cashback Shopping Malls med førende online butikker, der specifikt betjener kunderne i følgende lande: USA, Canada, Danmark, Tyskland, Østrig, Italien, Rusland, Spanien, Storbritannien, Australien, Schweiz og Indien.

Få mere at vide om DubLi's Internationale Shopping Mall og de lokale Cashback Shopping Malls på http://global.dubli.com/.

Om DubLi.com
DubLi.com er førende på verdensplan indenfor online shopping og Cashback til kunder over hele verden. DubLi har en e-handelsplatform, som p.t. betjener kunder i mere end 120 lande. Online shoppere kan browse blandt forskellige kategorier, der er både internationale og lokale varemærker, rejser, kuponer, rabatter og rabatkuponer. DubLi har tilpasset sin flersprogede og multiregionale e-handelsplatform til at betjene 12 internationale markeder på de lokale sprog og valuta, for at styrke sin globale e-handelstilstedeværelse og skabe handel i alle de lande hvor platformen. Alt afhængig af markedet tilbyder DubLi.com verdens mest populære varemærker, herunder Amazon.in, Walmart, Nike, Hotels.com, Zalando, Groupon og Expedia.

Siden virksomheden blev grundlagt af Michael Hansen i 2003, har DubLi praktiseret en differenceret tilgang til at markedsføre sin e-handelsplatform. DubLi tilbyder iværksættere en mulighed for at skabe sin egen forhandlerorganisation, ved at tilmelde sig DubLi Network (dublinetwork.com), som er en direkte salgsvirksomhed. Det globale netværk af uafhængige distributører genererer trafik på portalen, og dermed salg på DubLi.com, derudover markedsføres der forskellige medlemskaber.

DubLi og DubLi Network er datterselskaber af Ominto, Inc. med hovedkvarter i Seattle, Washington.

Fremadrettede udsagn
Dette dokument indeholder fremadrettede udsagn, der indebærer betydelige risici og usikkerheder. Alle erklæringer, udover erklæringer om historiske kendsgerninger, som er indeholdt i denne pressemeddelelse vedrørende DubLi's strategi, kommende aktiviteter, fremtidige finansielle positioner, muligheder, planer og ledelsesmålsætninger, er fremadrettede udsagn. Uden at begrænse det generelle i det foregående udsagn, er ord som "kan," "vil," "at," "planlægge," "forvente," "tro," "imødese," "agte," "kunne," "ville," "vurdere", "målsætte" eller "fortsætte" og lignende udtryk (eller det modsatte af disse udtryk) beregnet til at identificere fremadrettede udsagn. Alle fremadrettede udsagn omfatter bl. a. erklæringer om ledelsens skøn vedrørende fremtidige indtægter og finansielle resultater samt andre erklæringer om ledelsens holdninger, intentioner eller mål. DubLi kan eventuelt ikke opfylde forventningerne som afsløres i de fremadrettede erklæringer, og DubLi's fremadrettede udsagn bør ikke tillægges for stor betydning. Disse fremadrettede erklæringer involverer risici og usikkerheder, som kan medføre konkrete følgevirkninger eller hændelser, der afviger væsentligt fra de forventninger der afsløres i de fremadrettede erklæringer, herunder, men ikke begrænset til: vores evne til at opnå forbrugernes og/eller markedets accept af vores medlemskabsbaserede Cashback program; evnen til at tiltrække kunder, der køber via vores hjemmeside; vores evne til at opnå yderligere finansiering og/eller generere tilstrækkelig driftskapital til at finansiere vores aktiviteter; evnen til at etablere og/eller opretholde en stor voksende basis af produktive forretningsforbindelser; evnen til at opnå og opretholde digitalt kuponindhold på vores hjemmeside; de risici der er forbundet med DubLi's evne til at administrere sin vækst, herunder præcis planlægning og forecasting af virksomhedens finansielle resultater; konkurrencesituationen for DubLi's virksomhed; DubLi's evne til at beskytte forbrugerdata og vores intellektuelle ejendomsrettigheder; evnen til at tilpasse sig til mobile og teknologiske forandringer, samt behovet for at administrere lovgivningsmæssige, skattemæssige og juridiske risici; Og til sidst DubLi's evne til at håndtere internationale forretningsmæssige usikkerheder samt andre risici og potentielle faktorer, der kan påvirke DubLi's forretningsmæssige og finansielle resultater som vil fremgå af erklæringer fra Ominto, Inc. til den amerikanske Securities and Exchange Commission, inklusive årsregnskabet på blanket 10-K for det regnskabsår, der sluttede 30. september 2014.

Contact Information