SOURCE: WOW air

WOW air

October 09, 2012 11:20 ET

Lady Gaga på vej til Reykjavik for at modtage Fredslegat, så hvorfor ikke også besøge Island?

REYKJAVIK, ISLAND--(Marketwire - Oct 9, 2012) - Redaktørens bemærkning: Der er et billede tilknyttet denne pressemeddelelse.

Lady Gaga ankommer i denne uge til Island for at modtage LennonOno Fredslegatet for hendes velgørende arbejde og utrættelige fremme af LGBT rettigheder verden over. Islands nye lavpris-flyselskab, WOW Air er begejstret over nyheden og opfordrer dig til også at aflægge et besøg.

Det verdensomspændende popfænomen Lady Gaga flyver til Island nu på tirsdag for at modtage LennonOno Fredslegatet af Yoko Ono, sammen med fire andre værdige modtagere, herunder den russiske feministiske punkgruppe Pussy Riot. Og tak til billige flyrejser til Island med WOW Air kan du også være der hurtigt.

Pussy Riot modtog deres legat ved en speciel ceremoni støttet af Amnesty International i New York i september og bandet bruger pengene på deres fortsatte kamp for at befri deres tre fængslede medlemmer.

De som tager fly til Island i denne uge vil også bemærke et forunderligt lys på nattehimlen - det er LennonOno Imagine Peace Tower som skærer igennem mørket med en ekstremt intens hvid lysstråle som kommer fra vedvarende energikilder - det sker hver aften fra afdøde John Lennon's fødselsdag den 9. oktober hvert år indtil årsdagen for hans mord den 8. december.

Imagine Peace Tower er i nærheden af Reykjavik på øen Videy, og både turister og lokalbefolkningen kan tage en ti minutters færge tur til øen og selv se det utrolige kunstværk.

Andre modtagere af Fredslegatet i 2012 er Rachel Corrie, den 23-årige fredelige demonstrant som blev dræbt af en israelsk bulldozer i 2003, hvis forældre vil modtage legatet og donere pengene til Rachel Corrie Fonden for Fred og Retfærdighed; John Perkins, forfatter til bogen Confessions of an Economic Hitman, som vil modtage legatet personligt og donere pengene til Dream Change; og Christopher Hitchens, den afdøde journalist og forfatter af samfundskritiske klassikere som Gud er ikke Stor, hvis enke vil modtage legatet og donere pengene til 826 NATIONAL og PEN.

For mere information om Island, herunder Imagine Peace Tower, og hvorfor landet er sådan et fredfyldt sted at besøge, og hvordan du kommer dertil og hvad du skal gøre, så tjek www.wowiceland.com.

Om WOW Air:

- WOW Air blev etableret i november 2011 af den islandske multi-iværksætter Skuli Mogensen. Skuli har haft en succesfuld karriere med at opbygge virksomheder primært indenfor telekommunikation og teknologisektoren i Island, Europa og Nordamerika. Han blev valgt som årets forretningsmand i 2011 på Island.

- WOW Air tilbyder altid de billigste afgange til og fra Island. Gennem vores mange partnere på Island og i Europa sigter vi mod at tilbyde vores kunder en komplet rejseoplevelse fra start til slut.

- WOW Air flåden består af to Airbus A-320 fly som hedder WOW Force One og WOW Force Two. På flyene er behagelige med 30-32 tommer benplads.

For at se fotoet som følger med denne pressemeddelelse, kan du gå ind på følgende link: http://www.marketwire.com/library/20121008-WOWairLG.jpg

Contact Information