SOURCE: Titan Poker

Titan Poker

May 23, 2013 11:16 ET

Lansering av satelliter till PokerFest 2013 hos Titan Poker

De spelare som vinner Titan Pokers Super Satellit-turneringar varje vecka kommer att representera pokerrummet under PokerFest-turneringarna i Rumänien och Makedonien

LONDON, STORBRITANNIEN--(Marketwired - May 23, 2013) - Titanpoker.com, Europas ledande nätpokerrum , erbjuder sina spelare möjligheten att vinna platser i den kommande pokerfestivalen PokerFest 2013 som äger rum i Rumänien och Makedonien. De spelare som vinner kommer ges möjlighet att antingen delta i PokerFest Mamaia, som går av stapeln på den rumänska svartahavskusten, eller PokerFest Macedonia, som äger rum i Gevgelija, Makedonien (FYROM). Båda pokerfestivalerna kommer hållas i juni 2013.

Titan Poker belönar vinnarna av Super Satellite-turneringarna med paket till PokerFest värda 1 200 euro. Som en delbetalning av paketet kommer spelarna att vinna inköpet på EUR 540+EUR 60 vilket kan användas till något av de två PokerFest Main Eventen. Spelaren kommer även få pengar till flyg, transporter och inkvartering på lyxhotell.

En PokerFest Super Satellite med ett inträde på EUR 28.5 + EUR 1.5 och re-buys kommer äga rum varje söndag kl 18.30 servertid; vinnarna kommer att få det fullständiga prispaketet värt 1 200 euro. Dessutom kommer en PokerFest Turbo Super Satellite med ett inköp på EUR 10.45 + EUR 0.55 och re-buys spelas varje fredag kl 18.30 servertid, vilka kommer belöna vinnarna med inköpet till PokerFest Main Event. Billiga satelliter körs dagligen i Titan Pokers mjukvara.

PokerFest Mamaia, den fjärde upplagan av denna populära pokerturneringsserie, kommer pågå från den 16 till 22 juni på Hotel Golden Tulip in Mamaia. Mamaia anses vara "Den rumänska kustens pärla" och spelaren kommer även ha möjlighet att njuta av utomhusaktiviteter.

Turneringen PokerFest Makedonien kommer äga rum den 24 - 28 juni, 2013 på Ramada & Princess Hotel and Casino i Gevgelija, en femstjärnig resort. Turneringen är den första som hålls i utlandet under årets PokerFest-tour.

Spelare som är sugna på att fixa sin plats till dessa spännande pokerfestivaler är varmt välkomna att ladda ner pokermjukvaran och delta i Titan Pokers satellitturneringar.

Om Titanpoker.com:
Titanpoker.com är nummer ett bland pokerrummen i Europa, och en del av nätverket iPoker. Titan Pokers mjukvara är utvecklad och underhålls av Playtech, ett börsnoterat företag och en ledande spelmjukvarutvecklare. Med tiotusentals spelare under rusningstid, garanterar Titan Poker miljoner dollar i priser varje månad, ger dig specialdesignade sit 'n' gos med progressiva jackpottar på så mycket som 300 000 dollar, och belönar sina spelare med inträden till de största pokerturneringarna världen över. Varumärket Titan Poker marknadsförs exklusivt av Euro Partners.

Om PokerFest.ro
PokerFest är nummer ett bland organisatörer av livepokerturneringar i Öst- och Centraleuropa med över 2 000 000 euro i priser över 15 pokerfestivaler under 2 år, med inköp på mellan 550 och 1 000 euro. Platsen för evenemangen väljs noga ut för att säkerställa ultimata förutsättningar för alla deltagare, till bästa möjliga pris. Våra värdhotell innehar alla 4 eller 5 stjärnor och kan erbjuda ett brett utbud tjänster till spelarna. Varje medarbetare har år av erfarenhet av spelindustrin och förstår spelarens behov. PokerFest arrangerar även häftiga cash games med medium- till höga insatsnivåer och med bäst rakestruktur i regionen. PokerFest vet om att den moderna pokerturneringen inte bara handlar om de investerade och vunna pengarna, utan är en helhetsupplevelse. Därför hälsar vi dig varmt välkommen till framtidens pokerfestivaler.

Contact Information

  • För mer information, var vänlig kontakta:
    Euro Partners
    Robin Becker
    Public Relations
    robecker @ europartners.com