SOURCE: ManageSoft Corporation

November 16, 2007 08:31 ET

ManageSoft lanceert Enterprise Compliance Manager™

Optimaliseert aankopen, onderhoudvernieuwingen en biedt auditbescherming

BOSTON, MA--(Marketwire - November 16, 2007) - ManageSoft -- de leidinggevende leverancier van Enterprise Software Management solutions -- kondigde vandaag aan de lancering aan van haar nieuwe Enterprise Compliance Manager product ("ECM"). ECM gaat verder dan licentierechten -- validatie van de licentievoorwaarden tegen software-installaties -- om software-aankopen te optimaliseren en vernieuwingen in globale bedrijven.

Spaargeld is blootgesteld door meerdere gegevensbronnen van de IT en aankoopdomeinen van een bedrijf te correleren. De gegevens met betrekking tot activa inventarisatie en softwaregebruik worden geanalyseerd in combinatie met aankoopinformatie: licentiewaarde, lengte, type en beperkingen op het gebruik. ManageSoft voegt haar applicatie en licentie herkenningsbibliotheken toe aan dit gegevensreservoir. De licentierecht engine van ECM rapporteert iedere overtreding van de licentie, onder of boven licentiesituaties, niet toegelaten software en softwaregebruik per applicatie, per locatie of in heel het bedrijf. De optimalisatie-eenheid brengt dan potentiële besparingen aan het licht rekening houdende met de beschikbare contractvoorwaarden, actieve onderhoudsverlengingen en verschillende licentietypes.

"De Enterprise Compliance Manager legt de lat hoger van activabeheer tot activa optimalisering. Onze licentierecht engine is de hoeksteen van het product dat aansprakelijkheid biedt tussen aankopen en toewijzingen," verklaart Alan Swahn, vice-president van marketing en business development van ManageSoft. "De optimalisatie-eenheid is een technologische doorbraak die de potentiële besparingen blootlegt die eerder verborgen waren in een zee van legale termen en het toepassingsgebeid van de licentie."

Over ManageSoft

ManageSoft is de leidinggevende leverancier van Enterprise Software Management solutions voor de herkenning van activa, licentierechten, aankoopoptimalisering en software/OS implementatie. We zorgen ervoor dat een snelle basislijn ingesteld wordt voor de activa, contract en rechten, onmiddellijke berichtgeving met betrekking tot de compatibiliteit van de beleidslijnen en de voorwaarden en aanbevelingen voor een oplossing.

Onze producten zijn gebaseerd op open industrie SAM, ISO en ITIL normen en ManageSoft draagt bij tot de definitie van toekomstige normen met lidmaatschap in IBSMA, IAITAM, itSMF, BSA en Microsoft SAM. ManageSoft heeft belangrijke zakelijke partnerrelaties ontwikkeld met HP, IBM, Microsoft (Gold Certified) en Siemens services. Het bedrijf heeft haar hoofdkwartier in 101 Federal Street, Boston, MA. 02110. Telefoonnummer: +1.617.532.1600, Fax: +1.617.532.1605, E-mail: ITcompliance@managesoft.com, Websites: ManageSoft.com of ContinuousITCompliance.com

ManageSoft en Enterprise Compliance Manager zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van ManageSoft, Incorporated. Alle andere bedrijven en producten waarnaar hier verwezen wordt zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van hun respectievelijke houders.

Contact Information


 • Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
  Alan Swahn
  VP van Marketing en Bedrijfs Ontwikkeling
  ManageSoft Corporation
  +1.617.532.1630
  alan.swahn@managesoft.com