SOURCE: Meru Networks, Inc.

Meru Networks, Inc.

March 19, 2015 00:21 ET

MERU 802.11ac WLAN-verkko suoriutui Kontiolahden ampumahiihdon 2015 MM-kilpailujen ankarissa tuuli-, lumi- ja pakkasolosuhteissa tarjoten poikkeuksellista suorituskykyä 38 eri maan median, urheilijoiden ja kilpailuorganisaation edustajille.

LONTOO, ISO-BRITANNIA--(Marketwired - Mar 19, 2015) - Johtava älykkäiden Wi-Fi-verkkoratkaisujen toimittaja Meru Networks (NASDAQ: MERU) tarjosi saumatonta Wi-Fi-palvelua yli 500 toimittajalle, valokuvaajalle, VIP vieraalle, kansainvälisen ampumahiihtoliiton IBU:n henkilöstölle, urheilijoille sekä valmentajille kovissa sääolosuhteissa ampumahiihdon MM-kilpailuissa Kontiolahden ampumahiihtostadionilla 3.-15.3.2015. Verkko tuki suuria yhtäaikaisia käyttäjämääriä sekä paljon siirtokaistaa käyttäviä sovelluksia vaativan kilpailutapahtuman aikana.

"Asetimme Wi-Fille suuret vaatimukset sekä käyttäjämäärien että liikenteen suhteen", sanoi ajanoton päällikkö, Heimo Koskela. "Jokaisen kilpailulajin päätyttyä näimme 250 valokuvaajan lähettävän valokuvat langattoman WLAN-verkon kautta kun samaan aikaan kilpailijat ja henkilökunta selasivat sosiaalista mediaa ja IBU:n sivustoja eri päätelaitteilla."

120 metriä merenpinnan yläpuolella sijaitseva kilpailupaikka toimi isäntänä tuhansille ympäri maailmaa saapuville katsojille ja median edustajille. Paikalla olivat maailman parhaat ampumahiihtäjät 38 maasta.

Merun langaton verkko tuki satoja valokuvaajia, jotka lähettivät valokuvansa tuoreeltaan kannettavista tietokoneista ja järjestelmäkameroista. Video- ja printtimediatoimittajat kuormittivat myös voimakkaasti Wi-Fiä, huolimatta tarjolla olleista kiinteistä Ethernet-yhteyksistä, ja samaan aikaan selostamot käyttivät reaaliaikaisia tulospalveluita WLAN-verkon kautta.

Merun suomalainen yhteistyökumppani, Palmionet Oy, suunnitteli ja toteutti Merun 802.11ac verkon AP832e-tukiasemilla, jotka oli suojattu talvisia olosuhteita kestävillä suojapusseilla.

"Tämä ympäristö on kovimpia paikkoja, joissa langatonta verkkoa koetellaan - ei pelkästään kovien talviolosuhteiden ja matalien lämpötilojen - mutta myös ympäröivien muiden kansainvälisten langattomien järjestelmien kuten ajanoton vuoksi," sanoi Palmionetin Matti Pölönen. "Silti verkko osoittautui 100-prosenttisen luotettavaksi ja nopeaksi."

"Suuren käyttäjätiheyden luotettavien langattomien yhteyksien toimittaminen median käyttöön urheilutapahtumissa on ehdottoman välttämätöntä, erityisesti vaativissa sääolosuhteissa," sanoo Merun kansainvälisen myynnin varapääjohtaja David Kelly. "Lehdistön edustajat tarvitsevat 100-prosenttisesti luotettavan verkon valokuvien lähettämiseen, juttujen toimittamiseen ja reaaliaikaiseen tulosten seuraamiseen. IBU:lta saamamme palaute on ollut uskomatonta, valokuvaajat ja toimittajat ovat kommentoineen Wi-Fi-verkkoa parhaaksi, jota he ovat koskaan käyttäneet."

IBU ampumahiihdon maailmanmestaruuskilpailut 2015

47. ampumahiihdon maailmanmestaruuskilpailut pidettiin Kontiolahdella 3.-15.3.2015. Kilpailuja käytiin 11 eri kilpailumuodossa: pikamatkat, normaalikilpailut, takaa-ajot, yhteislähdöt, viestit miehille ja naisille sekä sekaviesti. Kaikki MM- kilpailujen kilpailumuodot kuuluvat myös kuluvan kauden ampumahiihdon maailmancupiin.

Osallistujia oli kaikkiaan 38 eri maasta kuten Australiasta, Kanadasta, Suomesta, Ranskasta, Iso-Britanniasta, Saksasta, Italiasta, Japanista, Norjasta, Ruotsista, Venäjältä ja USA:sta.

Ensimmäiset ampumahiihdon MM-kilpailut pidettiin 1958, jolloin kilpailulajina olivat miesten yksilö- ja joukkuekilpailut. Tapahtumien määrä on kasvanut merkittävästi vuosien varrella. Vuodesta 1984 alkaen naisilla oli oma maailmanmestaruuskilpailu kunnes lopulta vuonna 1989 järjestettiin ensimmäiset yhteiset maailmanmestaruuskilpailut. Vuonna 1978 ampumahiihdossa käytetty ase muutettiin sotilaskivääristä pienoiskivääriksi ja ampumamatka lyheni 150 metristä 50 metriin.

Kansainvälinen ampumahiihtoliitto (eng. International Biathlon Union IBU) on ampumahiihdon kansainvälinen kattojärjestö. Järjestön toimipaikka sijaitsee Salzburgissa Itävallassa.

Kuva: http://bit.ly/1AZP7ND Kuva: Kari Kuninkaanniemi

MERU Networks

Meru Networks (NASDAQ: MERU) on johtaja älykkäissä 802.11ac Wifi ratkaisuissa, jotka palvelevat käyttäjiä keskeytymättömästi kouluympäristöissä, terveydenhuollossa, hotelleissa ja yrityksissä. Merun avoimiin standardeihin perustuva arkkitehtuuri on suunniteltu niin että langallisten ja langattomien verkkojen hallinta on yhteneväistä. Sovellustason QoS mahdollistaa valvottavissa olevat palvelutasosopimukset yhteyksien päästä päähän. Meru tarjoaa erinomaista suorituskykyä ja korkeata kapasiteettia tiheisiin käyttäjäympäristöihin. Vieraile www.merunetworks.com tai soita (408) 215-5300.

© Meru Networks. Meru ja Meru Networks ovat rekisteröityjä tuotemerkkejä ja Meru-logo on Meru Networks Inc. tuotemerkki Yhdysvalloissa. Kaikki muut tässä artikkelissa mainitut tuotemerkit ovat niiden omistajiensa omaisuutta.

Contact Information