SOURCE: Meru Networks. Inc.

Meru Networks. Inc.

April 25, 2014 12:41 ET

Meru lanserer to nye 802.11ac Access Points -- inkludert verdens første Gigabit WiFi Wall Plate

Meru har utvidet 802.11ac porteføljen sin og setter ny industri-standard for fleksibilitet og pris/ytelse

OSLO, NORAWY--(Marketwired - Apr 25, 2014) - Meru Networks® (NASDAQ: MERU), som er en ledende aktør innen enterprise WiFiWiFi løsninger, annonserte i dag en betydelig utvidelse av sin 802.11ac portefølje med to nye dual-radio, dual-stream (2X2) access points -- industriens første 802.11ac wall plate access point, AP122, og et nytt access point til generelt bruk, AP822. De nye produktene gir gigabit WiFi til flere samtidige brukere og med et lavere prispunkt, samt høyere ytelse enn tilsvarende produkter på markedet.

Begge de nye access points støtter data-rater opp til 867 Mbps sammenlignet med konkurrentenes 3X3 løsninger som typisk er begrenset til 600 Mbps data-rater. Merus høyere data-rater er mulig via Meru MobileFLEX arkitektur, som støtter full utnyttelse av 802.11ac standarden med inntil 80Mhz brede radiokanaler der andre benytter 40 MHz kanaler,det reduserer deres access points data-rater.

"Det er nå veldig tydelig at 802.11ac er den strategisk riktige retningen for alle virksomheter uansett størrelse, men også at et utvalg av access points er nødvendig for å oppfylle alle markedskravene," sier Craig Mathias, i det trådløse og mobile rådgivningsfirmaet Farpoint Group.

"Med Meru AP 122's brede tilgang til applikasjonsstøtte og AP822's kombinasjon av ytelse og pris, styrker dette den klare og overbevisende argumentasjonen for å investere i i 802.11ac produkter i stedet for å utvide eldre 802.11n nettverk."

IDC mener at antall nettverkskoblede enheter vil vokse fra 10 milliarder i 2013 til 212 milliarder i 2020(1). For å kunne håndtere denne eksplosjonen av enheter kombinerer den nye 802.11ac WiFi standarden flere WiFi kanaler for å gi gigabit WiFi data-rater og supporterer en høyere tetthet av enheter. Dette reduserer antall tilgengelige kanaler. Det gir få utfordringer for Meru MobileFLEX arkitekturens enkelt-kanal teknologi, men vanskeliggjør andre leverandørers WiFi access point implementeringsstrategier. Andre leverandører forutsetter et minimum av tre overlappende kanaler for å få full WiFi dekning i hele nettverket.

Meru AP122 Wall Plate - «In-room» implementering til hotellbransjen og utdanningssektoren
AP122 er det første wall plate access point med 802.11ac støtte og er spesielt designet for å oppfylle det stadig voksende mobile databehov fra hotellgjester så vel som brukere på skoler, universiteter og andre studiesteder.

Med opp til 1.2 gigabit-pr.-sekund data-rater for kun $595, er AP122 perfekt egnet til «in-room» implementering på hoteller, cruisebåter og i store studentmiljøer for høyere utdanning. Den er designet for å gi maksimal dekning og kapasitet i miljøer med mange brukere, dets diskrete design forenkler installasjon og, kabelføring og plassering inne på hotellrom

Meru AP822 - Gigabit Wi-Fi kraft til lavere pris
AP822, med en kombinasjon av lav pris og høy ytelse er den posisjonert til å møte det voksende behovet for 802.11ac baserte WLAN i en rekke markeder. Med en ytelse på opp til 1.2 gigabit-pr.-sekund data-rater til kun $895 er 2X2 802.11ac AP822 et godt valg for skoler, sykehus, hoteller og andre virksomheter som ønsker å gi sluttbrukerne den høye ytelse av 802.11ac WiFi til en lavere pris enn eksisterende 3X3 løsninger.

Merus 802.11ac løsninger kjører på standard 802.3af Power of Ethernet (PoE). Dette minsker den totale kostanden ved investeringen markant, og eliminerer kundenes behov for å oppgradere hele deres Ethernet switching infrastruktur til å støtte 802.3at, eller PoE+, som det for øyeblikket kreves av de fleste av Merus konkurrenter ved implementering av 802.11ac. Meru 802.11ac access points støtter enheter på både 5GHz og 2.4GHz båndene og øker ytelsen også for eldre WiFi klienter, hvor Merus kunder kan få så mye som 40 prosent mer ytelse ved bruk av 802.11n klienter på deres 802.11ac nettverk.

"AP822 og AP122 øker Merus ledelse på 802.11ac markedet, og gir oss den bredeste gigabit WiFi porteføljen som kan møte kundenes omfattende behov effektivt," sier Manish Rai, visedirektør for marketing i Meru.

"Ytelsesfordelene som er mulig med MobileFLEX arkitekturen gir brukerne enestående kapasitet og produktivitetsforbedring. Det gjør Meru til et klart valg for institusjoner innen utdanning, helse, reiseliv og andre store virksomheter."

AP822 kan leveres omgående. AP122 blir tilgjengelig i andre halvår 2014.

For mer informasjon om AP822, vennligst besøk Merus hjemmeside her: http://bit.ly/ap822. Ytterligere informasjon om AP122 er tilgengelig her: http://bit.ly/ap122.

For mer informasjon om Meru 802.11ac og SDN løsninger, delta sammen med Meru og Rohit Mehra fra IDC i et webinar 26 april. Registrer deg her: http://ubm.io/1lkB7vr.

Sitater
"Vi har nylig sendt ut flere enn 2,000 Apple® iPads® og MacBooks®, Google® Chromebooks® og andre mobile enheter til lærere og elever, som alle regelmessig brukes til strøming av lyd og video. Den økte datahastigheten og kapasitet er mulig på grunn av Merus 802.11ac løsninger, kombinert med den lave prisen, som gjør AP822 til et åpenbart valg for våre kommende WLAN utvidelser." - Stephanie Vargas, Assisterende Teknologi Koordinator for Maine School Administrative District 49 i Fairfield, Maine

"Meru AP122 wall plate access point gir oss den høyest ytelse in-room WiFi opplevelsen i bransjen, og gir støtte til video- og lyd-streaming på hver av de to til tre mobile enheter våre gjester alltid har med seg når de besøker oss. Gjesteundersøkelser viser at WiFi er veldig høyt rangert og derfor er det viktig for oss å sikre høykvalitetsopplevelser også på dette området."- Wael El Behi, administrerende direktør, Hawthorn Suites by Wyndham, Dubai.

"Våre forretningsreisende ser på WiFi som en nødvendighet, ikke en luksus, for å bruke tjenester som Skype®, Lync®, og alle andre tale- og video applikasjoner. Med Meru AP122 wall plate access point sikrer vi at vi er i stand til å levere den ytelsen de krever samtidig som vi opprettholder den estetikk som våre bygninger er kjent for." -- Forretningsfokusert kunde i hotelbransjen TBD

"De fleste av våre gjester er ansatte hos Apple®, Google®, Yahoo® og andre tilsvarende bedrifter som hver har minimum tre mobile enheter og jobber fra sine rom ved hjelp av strøming av lyd og video nesten nonstop. Den ekstra hastighet og kapasitet som Meru AP822 gir sikrer dem en fortsatt fremragende gjesteopplevelse, og prisen -- lavere enn noen andre legacy 802.11n access points -- gjør det til en selvfølge å flytte til 802.11ac." - Barbara Perzigian, administrerende direktør i Cupertino Inn og Grand Hotell i San Jose, Calif.

"Den forbedrede ytelsen og det lavere prispunktet på AP822 gjør 802.11ac attraktiv for et mye bredere spekter av kunder. Dette vil hjelpe til å øke innføringen av gigabit WiFi på markeder som utdannelse, helsevesen og hotellvirksomhet. Vi er veldig begeistret for de mulighetene som den nye plattformen gir og ser frem til at vise de unike fordelene og kapasiteten som tilbys av Merus WiFi løsninger." - Kevin Leibl, Direktør for Advanced Network Systems, en Meru Platinum Partner og Merus North American Solutions Partner of the Year i 2013.

(1) IDCWorldwide Internet of Things (IoT) 2013-2020 Prognose: Milliarder av Ting, Billioner av Dollars, Doc #243661, Okt 2013

Om Meru Networks
Meru Networks (NASDAQ: MERU) er ledende innenfor 802.11ac WiFi-løsninger, som leverer uavbrutt brukeropplevelse til utdannelse, helsevesen, hotell og andre virksomheter. Meru MobileFLEX arkitekturen er designet for å muliggjøre sømløs roaming med trafikadskillelse for viktige applikasjoner, idet den leverer topprestasjon og høy ytelse i høyintensitetsmiljøer. Besøk www.merunetworks.com eller ring til +1 (408) 215-5300 for ytterligere informasjon.

(C) 2014 Meru Networks. Meru og Meru Networks er registrerte varemerker og Meru-logoen er et varemerke fra Meru Networks, Inc. i USA. Alle andre varemerker nevnt i dette dokument er deres respektive eieres eiendom.

Contact Information