SOURCE: Meru Networks. Inc.

Meru Networks. Inc.

April 01, 2014 00:01 ET

Meru offentliggør to nye 2x2 802.11ac Access Points -- herunder verdens første Gigabit Wi-Fi Wall Plate

Wi-Fi-leders har udvidet 802.11ac porteføljen og sætter nye industri-standarder for implementeringsfleksibilitet og pris / ydelse

SUNNYVALE, CA--(Marketwired - Apr 1, 2014) - Meru Networks® (NASDAQ: MERU), førende indenfor enterprise Wi-Fi løsninger, annoncerede i dag en betydelig udvidelse af sin 802.11ac portefølje med to nye dual-radio, dual-stream (2X2) access points - industriens første 802.11ac wall plate access point, AP122, og et nyt access point til generelle formål, AP822. De nye produkter udvider fordelene ved gigabit Wi-Fi til et bredere marked og med lavere prispunkt, samt højere ydelse end konkurrerende tilbud.

Begge de nye access points understøtter data-rater op til 867 Mbps sammenlignet med konkurrenters 3X3 løsninger der typisk er begrænset til 600 Mbps data-rater. Merus højere data-rater gøres mulig via Meru MobileFLEX arkitekturen, der understøtter fuld udnyttelse af 80MHz kanalen specificeret af 802.11ac standarden. Andre tilråder snævrere 40 MHz kanaler i virksomhedsomfattende implementeringer, hvilket reducerer deres access points data-rater.

"Det er nu meget tydeligt at 802.11ac er den strategiske retning for alle organisationer uanset størrelse, men også at et udvalg af access points er påkrævet for at opfylde alle markedskrav," sagde Craig Mathias, en af lederne i det trådløse og mobile rådgivningsfirma Farpoint Group. "Med Meru AP 122's brede vifte af applikatiionsstøtte og AP822's ydelse og pris, styrker dette den klare og overbevisende argumentation for at flytte til 802.11ac i stedet for at udvide legacy 802.11n netværk."

IDC forudsiger, at antallet af netværksforbundne enheder vil vokse fra 10 milliarder i 2013 til 212 milliarder i 2020(1). For at understøtte denne eksplosion af enheder kombinerer den nye 802.11ac Wi-Fi standard flere Wi-Fi kanaler for at give gigabit Wi-Fi data-rater og understøtte højere tæthed af enheder. Dette reducerer antallet af tilgængelige kanaler. Dette giver kun få problemer for Meru MobileFLEX arkitekturens enkelt-kanal implementeringsmulighed, men vanskeliggøre andre leverandørers Wi-Fi access point implementeringsstrategier. Andre leverandører forudsætter et minimum på tre overlappende kanaler for at muliggøre virksomhedsomfattende Wi-Fi dækning.

Meru AP122 Wall Plate - In-room implementering til hotelbranchen og højere uddannelse
AP122 er det første 802.11ac wall plate access point og er specielt designet til at opfylde de stadigt stigende mobile databehov fra hotelgæster så vel som bosiddende kollegie- og universitetsstuderende.

Med op til 1.2 gigabit-pr.-sekund data-rater for kun $595, er AP122 perfekt egnet til in-room implementering på hotellet, krydstogtskibet og kollegiemiljøet på højere uddannelser. Designet til at yde maksimal dækning og kapacitet i miljøer med flere lejere, giver dets diskrete design lettere in-room kabelføring og placering, og maksimerer implementeringsfleksibilitet.

Meru AP822 - Gigabit Wi-Fi kraft til lavere pris
AP822, med dens optimale balance af lav pris og høj ydelse, er unikt positioneret til at imødekomme det voksende behov for 802.11ac WLAN i en bred vifte af markeder. Med en ydelse på op til 1.2 gigabit-pr.-sekund data-rater for kun $895, er 2X2 802.11ac AP822 et åbenlyst valg for skoler, hospitaler, hoteller og andre virksomheder, der ønsker at give slutbrugere den høje ydelse af 802.11ac Wi-Fi til en lavere omkostning end eksisterende 3X3 løsninger.

Meru 802.11ac løsninger kører på standard 802.3af Power of Ethernet (PoE). Dette sænker kraftigt den totale omkostning ved ejerskab, og eliminerer kundernes behov for at opgradere hele deres Ethernet switching infrastruktur til at understøtte 802.3at, eller PoE+, som det i øjeblikket kræves af de fleste Meru's konkurrenter ved implementering af 802.11ac. Meru 802.11ac access points understøtter enheder på både 5GHz og 2.4GHz båndene og øger ydelsen af legacy klienter, hvor Meru kunder tilkendegiver så meget som 40 procent øget gennemstrømningsmængde ved brug af 802.11n klienter på deres 802.11ac netværk.

"AP822 og AP122 udvider Merus lederskab på 802.11ac markedet, og giver os den bredeste gigabit Wi-Fi portefølje for at imødekomme den bredeste vifte af kundebehov," sagde Manish Rai, vicedirektør for marketing for Meru. "Ydelsesfordelene muliggjort af MobileFLEX arkitekturen giver brugerne enestående kapacitet og produktivitetsforbedring og gør Meru til et klart valg i uddannelser, sundhedsvæsen, hotelbranchen og generelle virksomheder."

AP822 kan leveres omgående. AP122 vil være tilgængelig i andet halvår 2014.

For mere information om AP822, besøg venligst Merus hjemmeside her: http://bit.ly/ap822. Yderligere information om AP122 er tilgængelig her: http://bit.ly/ap122.

For mere information om Meru 802.11ac og SDN løsninger, deltag sammen med Meru og gæst Rohit Mehra fra IDC i et webinar d. 26 april. Registrér her: http://ubm.io/1lkB7vr.

Støtteudtalelser

"Vi har for nylig udstedt flere end 2,000 Apple ® iPads ® og MacBooks ®, Google ® Chromebooks ® og andre mobile enheder til lærere og elever, som alle regelmæssigt anvendes til streaming af lyd og video. Den øgede gennemstrømningsmængde og kapacitet muliggjort af Meru 802.11ac løsninger er yderst attraktivt for os, og den attraktive prispunkt for AP822 gør det til et åbenlyst valg til vores kommende WLAN udvidelser." - Stephanie Vargas, Assisterende Teknologi Koordinator for Maine School Administrative District 49 i Fairfield, Maine

"Meru AP122 wall plate access point vil give os den højest ydende in-room Wi-Fi i branchen, nemt understøttende video- og lyd-streaming på hver af de to til tre mobile enheder, vores rekreative gæster nu generelt medbringer, når de besøger os. Med gæsteundersøgelser, der generelt vurderer Wi-Fi som den mest efterspurgte gæstefacilitet, har det at sikre en høj kvalitets mobil oplevelse aldrig været vigtigere."- Wael El Behi, administrerende direktør, Hawthorn Suites by Wyndham, Dubai

"Vores forretningsrejsende ser Wi-Fi som en nødvendighed, ikke en luksus, og at sikre deres mulighed for at bruge Skype®, Lync®, og enhver anden og alle andre tale- og video applikationer er nøglen til vores succes. Meru AP122 wall plate access point vil hjælpe os til at sikre, at vi er i stand til at levere den pr.-bruger ydelse, de kræver samtidig med at vi opretholder den æstetiske appel, som vores bygninger er kendt for." -- Forretningsfokuseret kunde i hotelbranchen TBD

"De fleste af vores gæster er ansatte hos Apple®, Google®, Yahoo® og andre nærved liggende firmaer, som hver især har et minimum af tre mobile enheder og arbejder fra deres værelser ved hjælp af streaming af lyd og video næsten nonstop. Den øgede hastighed og kapacitet som Meru AP822 giver vil hjælpe os med fortsat at sikre en fremragende gæsteoplevelse, dens pris - lavere end nogle legacy 802.11n access points - gør det at flytte til 802.11ac en selvfølge." - Barbara Perzigian, administrerende direktør hos Cupertino Inn og Grand Hotel i San Jose, Calif.

"Den forbedrede ydelse og den lavere prispunkt af AP822 gør 802.11ac attraktiv for en meget bredere vifte af kunder. Dette vil hjælpe til at accelerere indførelsen af gigabit Wi-Fi på markeder, som uddannelse, sundhedsvæsen og hotelvirksomhed, der har både høj densitet og høj ydelseskrav. Vi er begejstrede for de muligheder, som den nye platform tilbyder, og ser frem til at vise de unikke fordele og kapaciteter, der tilbydes af Merus Wi-Fi løsninger." - Kevin Leibl, Direktør for Advanced Network Systems, en Meru Platinum Partner og Merus North American Solutions Partner of the Year i 2013

(1) IDCWorldwide Internet of Things (IoT) 2013-2020 Prognose: Milliarder af Ting, Billioner af Dollars, Doc #243661, Okt 2013

Om Meru Networks
Meru Networks (NASDAQ: MERU) er ledende i intelligente 802.11ac Wi-Fi løsninger, der leverer uafbrudte bruger-oplevelser til uddannelse, sundhedsvæsen, hotelbranchen og virksomheder. Meru MobileFLEX arkitekturen er designet til at muliggøre problemfri roaming med trafik-separation for kritiske applikationer, og giver topydelse og høj kapacitet i miljøer med høj densitet. Besøg www.merunetworks.com eller ring +1 (408) 215-5300 for mere information.

(C)2014 Meru Networks. Meru og Meru Networks er registrerede varemærker, og Meru-logoet er et varemærke tilhørende Meru Networks, Inc. i USA. Apple, Apple TV, iPad og iTunes U er varemærker tilhørende Apple Inc. registreret i USA og andre lande. Google er et registreret varemærke tilhørende Google Inc. Microsoft, Lync og Skype er registrerede varemærker tilhørende Microsoft Corporation i USA og / eller andre lande. Alle andre varemærker nævnt i dette dokument tilhører deres respektive ejere.

Contact Information