SOURCE: Meru Networks, Inc.

Meru Networks, Inc.

April 25, 2014 13:03 ET

Meru SDN gjør det mulig med WiFi løsninger på en åpen nettverksstruktur

OSLO, NORWAY--(Marketwired - Apr 25, 2014) - Meru Networks implementerer SDN basert på open-source for å muliggjøre applikasjons spesifikke servicenivå garantier og felles administrasjon av kablede og trådløse nettverk. Merus tilnærming til SDN tar det et skritt videre enn andre wifi tilbydere ved å levere både Northbound og Southbound API'er i sine mobilitetsløsninger.

"Merus unike tilnærming til programmerbarhet og fleksibilitet av trådløse nettverk passer til visjonene og målene hos aktørene innen det åpne nettverksmiljøet, samt overgangen til SDN-aktiverte nettverk," sier Rohit Mehra, visedirektør, nettverksinfrastruktur, IDC.

"Ved å støtte åpen, standardbasert administrasjon og styring hele veien til aksesspunktet akter Meru å støtte SDN for å møte behovene hos virksomhets-IT og nettverksadministratorer."

Eksisterende integrerte management plattformer er ofte kostbare og lukkede; typisk bidrar de kun med synlighet og styring av LAN/WLAN-utstyr når hele løsningen leveres fra samme produsent. Ved å ta den informasjon som kommer fra applikasjoners SDN API'er, og bruke dem til egen fordel -- blir optimering av disse applikasjoner uten administrasjon av både kontrollere og aksesspunkter umulig -- dermed blir andre produsenters SDN-implementeringer ufullstendige.

Merus SDN-aktiverte wifi-løsninger hjelper med å sikre en konstant høy ytelse for viktige forretningsapplikasjoner og forenkler styringen av kablete og trådløse nettverk. Det gir kundene umiddelbare fordeler uten ekstra opplæring eller en 1-til-1 utskiftning av deres eksisterende kontrollere og aksesspunkter.

"SDN muliggjør applikasjonsfunksjon, intuitiv og enkel styring, og optimal bruk av det samlede kablede og trådløse nettverk," sier Ajay Malik, sjefsvisedirektør for teknikk og utvikling i Meru.

"Meru arbeider mot virkelig åpne, standardbaserede nettverk hvor de beste løsninger vinner ved å fjerne kompleksiteten fra nettverksoptimering og administrasjon -- uten at det krever ekstra opplæring og bytte av utstyr."

For ytterligere opplysninger om Meru 802.11ac og SDN-løsninger, møt Meru og Rohit Mehra fra IDC på et web seminar 26. april. Påmelding her: http://ubm.io/1lkB7vr.

For ytterligere opplysninger om Merus SDN-strategi, besøk: http://bit.ly/PadF71.

Om Meru Networks
Meru Networks (NASDAQ: MERU) er ledende innenfor 802.11ac WiFi-løsninger, som leverer uavbrutt brukeropplevelse til utdannelse, helsevesen, hotell og andre virksomheter. Meru MobileFLEX arkitekturen er designet for å muliggjøre sømløs roaming med trafikadskillelse for viktige applikasjoner, idet den leverer topprestasjon og høy ytelse i høyintensitetsmiljøer. Besøk www.merunetworks.com eller ring til +1 (408) 215-5300 for ytterligere informasjon.

(C) 2014 Meru Networks. Meru og Meru Networks er registrerte varemerker og Meru-logoen er et varemerke fra Meru Networks, Inc. i USA. Alle andre varemerker nevnt i dette dokument er deres respektive eieres eiendom.

Contact Information