SOURCE: Meru Networks, Inc.

Meru Networks, Inc.

March 31, 2014 12:04 ET

Meru SDN-muliggør Wi-Fi løsninger til en åben netværksstruktur

Wi-Fi-leder forpligter sig til software-defineret networking (SDN) ved brug af åbne standarder

SUNNYVALE, CA--(Marketwired - Mar 31, 2014) - Meru Networks® (NASDAQ: MERU), førende indenfor enterprise Wi-Fi networking, implementerer SDN basaeret på åben-standard, for at muliggøre applikationsspecifikke serviceniveau aftaler og samlet styring af kablet og trådløse netværk. Merus tilgang til SDN går et skridt videre end tilbud fra andre Wi-Fi udbydere ved at levere såvel Northbound som Southbound API'er i sine mobilitetsløsninger.

"Merus tilgang til øgning af programmerbarheden og fleksibiliteten af trådløse netværk passer til ånden og målene hos aktørerne på det åbne netværks område samt overgangen til SDN-aktiverede netværk," sagde Rohit Mehra, vicedirektør, netværksinfrastruktur, IDC. "Ved fuldt ud at støtte åben, standardbaseret administration og styring hele vejen til accessspunktet agter Meru at yde støtte til SDN med henblik på at opfylde behovene hos virksomheds-IT og netværksadministratorer."

Eksisterende integreret managemnet platforme er ofte dyre og lukkede; typisk yder de kun synlighed og styring af LAN/WLAN-udstyr, når hele løsningen leveres af en enkelt producent. Ved at tage de informationer, der kommer fra applikationers SDN API'er, og bruge dem til egen fordel - dermed bliver optimering af disse applikationer uden administration af såvel kontrollere som accessspunkter ikke mulig - derfor vil disse producenters SDN-implementeringer være ufuldstændige.

Merus SDN-aktiverede Wi-Fi-løsninger hjælper med at sikre en konstant høj ydelse for vigtige forretningsapplikationer og forenkler styringen af kablet og trådløse netværk, for således at give kunderne øjeblikkelige fordele uden ekstra træning eller en "1 til 1 udskiftning" af deres eksisterende kontrollere og accessspunkter.

"SDN muliggør applikationsfunktion, nem og enkel styring og brug af det samlede kablede og trådløse netværk," sagde Ajay Malik, chefvicedirektør for teknik og kvalitetssikring hos Meru. "Meru arbejder hen imod virkeligt åbne, standardbaserede netværk, hvor de bedste løsninger vinder, ved at fjerne kompleksiteten fra netværksoptimering og administration -- uden at det kræver ekstra træning og udskiftning af udstyr."

For yderligere oplysninger om Meru 802.11ac og SDN-løsninger, mød Meru og gæst Rohit Mehra fra IDC til et webseminar den 26. april. Tilmelding her: http://ubm.io/1lkB7vr.

For yderligere oplysninger om Merus SDN-strategi, besøg webstedet her: http://bit.ly/PadF71.

Om Meru Networks
Meru Networks (NASDAQ: MERU) er førende inden for 802.11ac Wi-Fi-løsninger, der leverer uafbrudt brugeroplevelse til uddannelse, sundhedssektor, hotel og virksomheder. Meru MobileFLEX arkitekturen er designet til at muliggøre sømløs roaming med trafikadskillelse for vigtige applikationer, idet den leverer toppræstation og høj ydelse i højdensitetsmiljøer. Besøg www.merunetworks.com eller ring til +1 (408) 215-5300 for yderligere informationer.

(C)2014 Meru Networks. Meru og Meru Networks er registrerede varemærker og Meru-logoen er et varemærke fra Meru Networks, Inc. i USA. Alle andre varemærker nævnt i dette dokument er deres respektive ejeres ejendom.

Contact Information