SOURCE: Meru Networks, Inc.

Meru Networks, Inc.

February 19, 2015 02:00 ET

Meru XPress Cloud: En kraftig, intuitiv, rimelig Wi-Fi-løsning for små og mellomstore bedrifter

Kontrollerløst Aksesspunkt, skybasert administrasjon og et abonnementsbasert servicealternativ lavere kapitalutgifter og gir maksimal fleksibilitet for SMB

SUNNYVALE, CA--(Marketwired - Feb 19, 2015) - Meru Networks® (NASDAQ: MERU), ledende innen intelligente Wi-Fi nettverk, lanserer Meru XPress Cloud, en 802.11ac WLAN-løsning med skybasert administrasjon som er rettet mot små og mellomstore bedrifter (SMB) og foretak med mange lokasjoner. XPress Cloud-porteføljen inkluderer det nye Meru XP8i aksesspunktet, med cloudbasert administrasjonsplatform hostet av Meru gjennom egne datasentere. Med Meru XPress Cloud, er det kun administrasjonstrafikk som krysser skyen, alle selskapsdata forblir lokalt i kundens nettverk.

Skreddersydd for SMB
SMB markedet utgjør om lag 95 prosent av bedrifter i privat sektor og sysselsetter over to tredeler av arbeidstagere1, mange av dem har med seg egne eller har flere mobile enheter for bruk på kontoret. Å støtte den stadig økende høye tetthetsgraden av mobile enheter på arbeidsplassen er en kritisk forretningsfunksjon, som ikke støttes av de forbrukergraderte Wi-Fi-løsninger som brukes av mange mindre organisasjoner i dag.

«Mindre bedrifter krever den samme høye ytelsen og sikkerhet som større foretak gjør, selv om kundestøttenivåene for IT typisk er mye lavere,» sa Zeus Kerravala, hovedanalytiker hos ZK Research. «Meru XPress Cloud er laget for å gi SMB foretaksgraderte nettverk, med brukervennlig og smart administrasjon spesialdesignet for å imøtekomme deres behov.»

Leveres gjennom IT kanalen inkludert drift
XPress Cloud er tilgjengelig gjennom autoriserte Meru kanalpartnere og inneholder portaltilpasning/co-branding, som tillater service providere å pakke løsningen inn i sine egne tilbud. Meru gir kunder to alternativer for anskaffelsen av XPress Cloud, XP8i aksesspunkt tilgjengelige for kjøp umiddelbart, eller tilgjengelig som en «Wi-Fi as a Service» (WaaS) på abonnementsbasis, hvor kostnaden for aksesspunktet og den cloudbasert administrasjonsplatformen er fordelt på månedlig basis.

«Vi deltok i den tidlige feltprøvingen av Meru XPress Cloud og syntes det var et strålende produkt for små og mellomstore bedrifter,» sa David Black, president og administrerende direktør for Insource Technology, en platinumpartner av Meru. «Produktet er ekstremt lett å bruke og har kraftige skybaserte administrasjonsmuligheter. Ytelsen til den nye XP8i er virkelig utrolig.»

«Vi er glade for å tilby en høykvalitets, sky-administrert trådløs løsning til våre kunder som ellers ikke ville være i stand til å ha råd til en løsning basert på de høye kostnadene man må betale med en gang,» sa Chris Green, teknologidirektør hos Bema Information Technologies, en Meru-autorisert partner. «Vi tror at å tilby Wi-Fi som en tjeneste vil åpne dørene for å erstatte utstyr som fungerer dårlig i miljøer der det ikke imøtekommer forretningsbehovene.»

Lett anvendelig
XPress Cloud er utviklet for enkelt å kunne brukes av kontorpersonale med lite eller ingen IT-erfaring. Kun en PoE- Ethernet-switch eller et ordinært strømadapter, sammen med en enkel internettforbindelse er nødvendig for å ha et trådløst nettverk oppe i drift på få minutter. Meru Xp8i 802.11ac, 2X2, to-radio med høy ytelse tilbyr zero-touch provisjonering med automatisert kanalvalg og justering av sendestyrke og tilbyr umiddelbar selv-konfigurering. Meru XPress Cloud inneholder også en gjestenett portal som forenkler tilgang til Internett for BYOD enheter og besøkende.

«Vi har jobbet tett med små til mellomstore bedrifter over hele verden for å forstå hva de trenger for å imøtekomme deres unike forretningsbehov,» sa Don Trimble, visepresident i SMB Cloud Sales hos Meru. «Disse funnene, kombinert med vår erfaring innen utvilkingen av profesjonelle WLAN-løsninger, førte oss til å utvikle Meru XPress Cloud- et kraftig alternativ som er rimelig, enkelt å ta i bruk og er tilpasset til SMB markedet.»

Priser og tilgjengelighet
XPress Cloud er tilgjengelig i dag og er priset til U.S. $695 for XP8i aksesspunkt og U.S. $135 per aksesspunkt årlig for management. WaaS abonnementspriser inkluderer XP8i aksesspunkt og administrasjonslisens og varierer etter hvor lang periode man velger. Alle priser inkluderer 24x7 kundestøtte, ekspressbytte av defekt hardware og programvareoppdateringer på den cloudbaserte administrasjonsplatformen.

For mere informasjon om Meru XPress Cloud, meld deg på«Using the Cloud to make it Rain Wi-Fi,» et web-seminar med Meru som vertskap, 24. februar. Registrer deg her: http://w.on24.com/r.htm?e=914476&s=1&k=296158A0DD5E24540B57ADE72C619A5D&partnerref=meru6

Om Meru Networks
Meru Networks (NASDAQ: MERU) er ledende innen intelligente 802.11ac Wi-Fi-løsninger og leverer uavbrutt brukeropplevelse for utdanning, helsevesen, reiseliv og bedrifter. Merus standard-baserte åpne arkitektur er utviklet for å samle administrasjonen av trådbundne og trådløse nettverk. Dets ende-til-ende applikasjons QoS muliggjør SLA nivåer det er mulig å håndheve. Meru tilbyrs topp ytelse og høy kapasitet i miljøer med høy grad av tetthet mellom brukere og enheter. Besøk www.merunetworks.com eller ring (408) 215-5300 for mer informasjon.

(C)2015 Meru Networks. Meru og Meru Networks er registrerte varemerker og Meru-logoen er et varemerke fra Meru Networks, Inc i USA.

1 OECD Trade Policy Papers nr. 165- Små og mellomstore bedrifter i globale markeder: En annerledes tilnærming til tjenester? http://www.oecd-ilibrary.org/docserver/download/5jz17jtfkmzt.pdf

Contact Information