SOURCE: Meru Networks, Inc.

Meru Networks, Inc.

February 16, 2015 00:15 ET

Meru XPress Cloud: Tehokas, intuitiivinen ja edullinen WiFi-ratkaisu PK-yrityksille

Pilvestähallittavat tukiasemat ja tilauspohjaiset palveluvalinnat minimoivat pääomakustannukset ja maksimoivatjoustavuuden PK-yritysten verkkoratkaisuissa.

SUNNYVALE, CA--(Marketwired - Feb 16, 2015) - Meru Networks® (NASDAQ: MERU), älykkäiden WiFi-verkkojen edelläkävijä julkaisi tänään Meru XPress Cloudin, controller-less 802.11ac pilvihallittavan WLAN-ratkaisun. Se on suunniteltu erityisesti PK-yritysten ja useisiin toimipisteisiin jakautuneiden yritysten tarpeisiin. XPress Cloud -portfoliossa on Meru XP8i tukiasema, jonka hallinnointiohjelmaa Meru isännöi. Se toimitetaan alan johtavien, erittäin turvallisten datakeskusten välityksellä maailmanlaajuisesti. Meru XPress Cloudissa vain verkon hallinnointiliikenne kulkee pilven läpi. Kaikki yrityksen tiedot pysyvät palomuurin takana.

PK-yrityksille räätälöity
PK-yritykset muodostavat maailmanlaajuisesti noin 95 % yksityissektorin yrityksistä, ja työllistävät yli kaksi kolmasosaa työntekijöistä (1). Monilla heistä on joko oma mobiililaite mukana töissään, tai he saavat sellaisen käyttöönsä. Työpaikolla kasvavan mobiililaitemäärän tukeminen on kriittinen toiminto, mutta se ei ole mahdollista kuluttajille tarkoitetuilla WiFi-ratkaisuilla, joita monet pienet yritykset nykyisin käyttävät.

"Pienet yritykset tarvitsevat samanlaista suorituskykyä ja tietoturvaa kuin suuremmatkin yritykset, vaikka pienten yritysten IT-tuki onkin tavallisesti paljon vähäisempää", ZK Researchin pääanalyytikko Zeus Kerravala kertoo. "Meru XPress Cloud on suunniteltu tuottamaan PK-yrityksille yhtiötasoisia palveluita. Se on helppokäyttöinen, ja sen hallinnointi on intuitiivista, mikä on suunniteltu juuri PK-yritysten tarpeita ajatellen."

Hankinta- ja käyttöönottokanavat
XPress Cloud on saatavilla valtuutetuilta Meru-kumppaneilta. Pilven ominaisuuksia ovat hallintaportaalin mukautus, mikä mahdollistaa palvelutarjonnan myös kumppanin tuotemerkillä. Meru tarjoaa asiakkaille kaksi tapaa hankkia XPress Cloudin: XP8i-tukaisemien etukäteisostomahdollisuutena tai Wi-Fi-as-a-Service (WaaS)-tilauksena. Palvelusta veloitetaan kuukausittain hallinto- ja tarkkailulisenssimaksu.

"Osallistuimme Meru XPress Cloudin testaamiseen aikaisessa vaiheessa, ja totesimme sen erinomaiseksi tuotteeksi PK-yrityksille", Merun platinakumppani David Black, Insource Technologyn toimitusjohtaja kertoo. "Tuotteen käyttöönotto oli erittäin helppoa, ja siinä on tehokkaita pilvipohjaisia hallintaominaisuuksia. Uuden XP8i:n suorituskyky on todella poikkeuksellinen."

"Olemme iloisia voidessamme tarjota korkealaatuisen ja tehokkaan pilvestä hallittavan langattoman ratkaisun asiakkaillemme, joilla ei muutoin olisi varaa tällaiseen järjestelmään, joka vaatii yleensä suuren pääoman etukäteen", Merun valtuutettu kumppani Chris Green, Bema Information Technologiesin teknologiajohtaja kertoo. "Uskomme, että WiFin tarjoaminen palveluna avaa ovia, jossa kuluttajatuotteita korvataan palvelullamme ympäristöissä, joissa kuluttajatuotteet eivät täytä liiketoiminnan tarpeita."

Helppo käyttöönotto
XPress Cloud on suunniteltu helposti käyttöönotettavaksi myös tavanomaiselle toimistohenkilökunnalle, jolla ei ole paljoa IT-kokemusta. Yhtiötasoisen langattoman verkon käyttöönotto muutamassa minuutissa vaatii vain PoE-yhteensopivan Ethernet-kytkimen tai valinnaisen ulkoisen virtalähteen sekä tavanomaisen Internetyhteyden. Tehokkaassa, kaksiradioisessa 2X2, 802.11ac Meru XP8i:ssä on kosketukseton varaus ja automaattiset kanavat sekä virranvalintaominaisuudet, mikä mahdollistaa välittömän itsemäärityksen. Meru XPress Cloudissa on myös integroitu käyttöoikeusportaali, jonka kautta työntekijöiden ja vierailijoiden laitteet voivat liittyä verkkoon turvallisesti.

"Olemme tehneet läheistä yhteistyötä PK-yritysten kanssa ympäri maailman ymmärtääksemme, mitä he tarvitsevat liiketoiminnassaan," Merun PK-pilvipalvelumyynnin varatoimitusjohtaja Don Trimble kertoo. "Nämä tiedot yhdistettynä yritystason WLAN-suunnittelukokemukseemme tuotti Meru XPress Cloudin - tehokkaan palvelun, joka on kohtuuhintainen, helposti käyttöönotettava ja se skaalautuu hyvin PK-yritysten ja monen toimipaikan yritysten tarpeisiin."

Hinnoittelu ja saatavuus
XPress Cloud on nyt saatavilla, ja XP8i:n listahinta Yhdysvalloissa on 695 $, sekä 135 $ tukiasemaa kohti vuosittain sisältäen pilvipohjaisen hallintalisenssin. WaaS-tilaushinta sisältää XP8i-tukiaseman ja hallintalisenssin. Hinta vaihtelee tilausajasta riippuen. Kaikki hinnat sisältävät 24/7-tuen, korkeatasoisen vaihtopalvelun ja ohjelmistopäivitykset.

Lisätietoa Meru XPress Cloudista saat osallistumalla "Using the Cloud to make it Rain WiFi" -webinaariin, jonka Meru järjestää 24. helmikuuta. Ilmoittaudu täällä: http://w.on24.com/r.htm?e=914476&s=1&k=296158A0DD5E24540B57ADE72C619A5D&partnerref=meru6

(1)OECD Trade Policy Papers No. 165 - PK-yritykset globaaleilla markkinoilla: Erilainen lähestymistapa palveluissa? http://www.oecd-ilibrary.org/docserver/download/5jz17jtfkmzt.pdf

Tietoa Meru Networksista
Meru Networks (NASDAQ: MERU) on johtava älykkäiden 802.11ac WiFi-ratkaisujen toimittaja, joka tuottaa keskeytymätöntä palvelua koulutusalalle, terveydenhoitoon, majoitusalalle ja yrityksille. Merun avoimiin standardeihin perustuva arkkitehtuuri on suunniteltu mahdollistamaan langallisten ja langattomien verkkojen hallinnan yhdestä paikasta. Sen end-to-end-sovellus QoS mahdollistaa täytäntöönpanokelpoiset palvelutasoiset sopimukset. Meru tuottaa huipputehoa ja korkeaa kapasiteettiä voimakkaasti liikennöidyissä ympäristöissä. Käy osoitteessa www.merunetworks.com tai soita (408) 215-5300 saadaksesi lisätietoa.

(C)2015 Meru Networks. Meru ja Meru Networks ovat rekisteröityjä tavaramerkkejä, ja Merun logo on Meru Networcs Inc:n tavaramerkki Yhdysvalloissa.

Contact Information