SOURCE: Mindjet

Mindjet

October 29, 2014 13:16 ET

Mindjet introduserer "Predictions", et nytt verktøy for å analysere folkemengder i SpigitEngage

Ny modul hjelper bedrifter med å ta bedre avgjørelser ved å bruke kvantitative data samlet fra store folkegrupper

LONDON, UNITED KINGDOM--(Marketwired - Oct 29, 2014) - Mindjet, den globale lederen innen SaaS-løsninger for bedrifters innovasjonsadministrering, annonserte i dag lanseringen av Predictions, en ny modul for deres innovasjonsplattform, SpigitEngage. Predictions hjelper bedrifter med å ta bedre forretningsavgjørelser ved å utnytte deres interne og eksterne publikum for å kvantifisere verdien av potensielle innovasjoner. Dette gjør bedrifter i stand til å forutsi inntekt, estimere tid til marked, og evaluere kostnader ved å implementere ideer innenfor innovasjonskanalen.

Predictions presenterer brukere av SpigitEngage-plattformen for en rekke spørsmål relatert til verdi, kostnad, og leveringstid for foreslåtte ideer. Brukere får en antydet verdi hvorav de stemmer "mer" eller "mindre" avhengig av hvor nøyaktig de synes figuren er. Gjennom konvergens av flere datapunkter blir en gjennomsnittlig figur kalkulert basert på publikums stemmer.

SpigitEngage er en forretnings-grads plattform for innovasjonsadministrering som tillater bedrifter å bringe frem de beste ideene deres ansatte, partnere og kunder har å by på, og gjør dem raskt om til resultater. Den gir organisasjoner evnen til å dra nytte av publikums evne til problemløsning for å etablere repeterbare innovasjonsprosesser med forutsigbare resultater.

Ved å bruke Crowd Science, bedrifters sosioteknologi, analyse av store datamengder, og spillmekanikk, gjør Mindjets SpigitEngage det mulig for organisasjoner å innovere over hele arbeidsstyrken i stor skala. Med tilføyelsen av Predictions, kan bedrifter dra nytte av crowdsourcing til å samle kvantitative data om en idé, og hjelpe til med å forutsi den totale avkastningen på investeringen i deres innovasjonsprogram.

"Tiår med sosiologisk forskning på "massenes visdom" har vist at det er stor nøyaktighet i den kollektive kunnskapen i en variert gruppe mennesker," sa James Gardner, SVP for produkter ved Mindjet. "Med det i minne, har vi skapt Predictions for å gi organisasjoner et ekstra verktøy som kan hjelpe dem med å virkelig ta bedre bedriftsavgjørelser basert på kombinasjonen av menneskelig intelligens og data."

Predictions forbedrer mulighetene for bedriftsanalytikere til å komme frem til vurderinger og beslutninger rundt det å implementere foreslåtte innovative løsninger. Ved å bruke Predictions algoritmer, kan organisasjoner bruke kvantitative data forutsett av massene til å forhåndsberegne inntekter, tidsplaner for prosjekter, datoer for slipp på markedet samt forventede totale kostnader.

Nye funksjoner inkluderer:

 • En engasjerende brukeropplevelse som hjelper til med å forutsi påvirkningskraften til ideer med tre enkle spørsmål: Hvor mye vil det koste? Hvor lang tid vil det ta? Hvor høy fortjeneste (eller besparelser) vil det resultere i?
 • Patentsøkte applikasjoner av algoritmer for å levere nøyaktige folkemasseestimater.
 • En algoritmisk utregnet "Beste totalt"-score, rangert på en stillingstavle ved å regne med bedriftspåvirkningen, innsats, kostnader assosiert med å implementere en idé, og i hvilken grad det er enighet mellom deltakerne i gruppa.
 • Folkemengdeanalyser med avanserte visualiseringen som gjør det mulig for bedriftsledere å raskt kategorisere ideer i en sammenhengende sekvens fra "lave kostnader, lav effekt" til "høye kostnader, høy effekt".

"Vi tror at Predictions virkelig kommer til å hjelpe organisasjoner med å få mer målbar suksess ut av bedriftens innovasjonsprogrammer," sa Milind Pansare, VP ved markedsføring av produkter hos Mindjet. "Tidligere ville innovasjonsprogrammene arrangere en innovasjonskonkurranse for bedriften, ideer ville dukke opp, og vanligvis ville en vinnende idé bli valgt ut ved hjelp av stemming. Det var likevel ingen effektiv måte å måle hvor mye disse ideene, særlig de som ikke vant, faktisk var verdt. Den nye modulen gir virksomheter muligheten til å få frem flere ideer fra en konkurranse basert på kvantitative mål, bringe flere innovasjoner til markedet og forbedre avkastningen på investeringen i deres innovasjonsprogram."

Predictions-modulen er umiddelbart tilgjengelig for kundene som et valgfritt premium-tillegg til SpigitEngage.

Om Mindjet
Mindjet er opptatt av enestående innovasjoner for foretak. De tilbyr den første programvareplattformen som har mulighet til å kjøre gjentakende bedriftsinnovasjoner etter mål. Millioner av mennesker, blant annet 83 prosent av the Fortune 100, bruker Mindjets bedriftsklare innovasjonsadministrering- og produktivitetspakke, som inkluderer SpigitEngage og MindManager. Mindjet gjør det mulig for verdens ledende merkevarer å bygge og administrere bærekraftige innovasjonsprogrammer med sosial dynamikk, meningsfullt samarbeid, folkemengdevitenskap og analyser, og å få frem samt utvikle de beste ideene og få disse ut på markedet. Mindjets hovedkvarter ligger i San Francisco, med kontorer over hele USA, Storbritannia, Frankrike, Tyskland, Japan og Australia.

Mindjet og Mindjets logo er registrerte varemerker hos Mindjet LLC i USA og andre land. SpigitEngage er et registrert varemerke hos Spigit, Inc. FORTUNE 100 er et varemerke hos FORTUNE magazine division of Time Inc.

Contact Information • Media
  Ved forespørsler fra pressen, kontakt:
  George Baggaley/Tom Knock
  Brands2Life
  Mindjet@Brands2life.com
  +44 (0) 207 592 1200