SOURCE: Mindjet

Mindjet

March 24, 2014 12:08 ET

Mindjet kondigt twee nieuwe bestuurders aan tijdens een sterk klantenmomentum

Mindjet is de SaaS-motor voor ondernemingen, voor innovatieprogramma’s die de groei van bedrijven reproduceerbaar en voorspelbaar maakt

LONDON, UNITED KINGDOM--(Marketwired - Mar 24, 2014) - Mindjet, ‘s werelds belangrijkste SaaS-bedrijvenplatform voor innovatiebeheer, kondigde vandaag het aantreden van twee nieuwe bestuurders aan. Steve Anderson zal het bedrijf versterken als financieel directeur (Chief Financial Officer, CFO) en Todd Clyde treedt aan als uitvoerend vicedirecteur (Executive Vice President, EVP) Globale Marktactiviteiten.

De nieuwe aanstellingen volgen na de jarenlange pro-formagroei van 38% wat betreft de inschrijvingsinkomsten. Alleen al in het vierde kwartaal van 2013 tekende Mindjet contracten met 14 nieuwe ondernemingen voor hun SpigitEngage-platform, waaronder Pfizer, Cigna, ADGAS en Amway.

Als EVP Globale Marktactiviteiten is dhr. Clyde verantwoordelijk voor de strategie en activiteiten van klantgerichte taken, zoals verkoop, dienstverlening en ondersteuning. Vóór Mindjet was dhr. Clyde de EVP Verkoop & Marketing en algemeen directeur van Monitise (Clairmail), een aanbieder van bedrijfssoftware voor mobiel bankieren en betalen. Vóór Monitise leidde hij de verkoop voor twee softwarebedrijven die zich respectievelijk richtten op masterdatabeheer en het beheer van menselijk kapitaal. Dhr. Clyde heeft ook 12 jaar gewerkt voor Accenture als onderdeel van de industriële producten en hightech-praktijk.

"Doordat 80% van de Fortune 500 gebruik maakt van zijn visuele denkgereedschappen kende ik Mindjet als leider in innovatieve software voor individuen en teams. Ik was me er ook van bewust dat analisten SpigitEngage hadden aangemerkt als leider in de opkomende softwarecategorie van bedrijfsinnovatiebeheer," aldus Clyde. "Ik geloof dat met de combinatie van deze twee bedrijven een van de snelst groeiende innovatiebedrijven ter wereld is ontstaan. Ik geloof ook dat we nog slechts het begin zien van wat al snel een noodzaak zal zijn voor organisaties om ideeën sneller te ontwikkelen en te evalueren en ook om de zichtbaarheid en het beheer van het gehele innovatieproces te verbeteren."

Als CFO brengt dhr. Anderson meer dan 35 jaar financiële ervaring naar Mindjed, met door durfkapitaal gesteunde en beursgenoteerde technologiebedrijven. Hij heeft een succesvol verleden waarin hij bedrijven hielp te groeien en te besturen door snelle uitbreiding op de thuismarkt en de internationale markt, strategische fondsenwerving, en samenvoegingen en overnames. Vóór Mindjet was dhr. Anderson de CFO van Clairmail, een aanbieder van bedrijfssoftware voor mobiel bankieren en betalen. VóórClairmail was dhr. Anderson CFO van Good Technology, Trigo Technologies, Capstan Systems en Navis.Dhr. Anderson begon zijn carrière bij Arthur Andersen & Co.

"Ik vind het prachtig om me bij Mindjet aan te sluiten en nauw samen te werken met Scott en zijn team," zegt Anderson. "Mindjet heeft net een jaar met enorme winstgroei en de succesvolle overname van Spigit achter de rug, dus het is een opwindende tijd om vooruit te kijken naar de toekomst en de zichtbaarheid van het bedrijf op het gebied van innovatie te vergroten."

OVER MINDJET

Mindjet legt zich toe op uitstekende bedrijfsinnovatie. We bieden het eerste softwareplatform dat reproduceerbare bedrijfsinnovatie op schaal kan aansturen. Onze bedrijfsklare innovatie- en beheersuite met SpigitEngage en Mindmanager wordt door miljoenen mensen gebruikt en door meer dan 83% van de Fortune 100. We maken het ’s werelds toonaangevende merken mogelijk om duurzame innovatieprogramma’s op te bouwen en te beheren met sociale dynamiek, doelgerichte samenwerking, groepswetenschap en analyses, om de beste ideeën naar boven te halen en te ontwikkelen, en ze vervolgens op de markt te brengen. Mindjet heeft zijn hoofdkwartier in San Francisco, met kantoren door de hele VS, in het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Duitsland, Japan en Australië.

Contact Information  • Neem voor persvragen contact op met:
    George Baggaley/Tom Knock
    Brands2Life
    Mindjet@Brands2life.com
    +44 (0) 207 592 1200