SOURCE: Mindjet

Mindjet

October 29, 2014 06:53 ET

Mindjet lanceert 'Predictions', een nieuwe groepsanalyse toepassing in SpigitEngage

De nieuwe module helpt bedrijven betere beslissingen te nemen op basis van groep-voorspelde kwantitatieve gegevens

LONDEN, VERENIGD KONINKRIJK--(Marketwired - Oct 29, 2014) - Mindjet, de wereldleider op het gebied van SaaS-oplossingen voor enterprise vernieuwingsbeheer, heeft vandaag haar nieuwe module voor haar SpigitEngage vernieuwingsplatform aangekondigd. Predictions helpt bedrijven betere beslissingen te nemen door hun interne en externe groepen optimaal te benutten om de waarde van potentiële vernieuwingen te kwantificeren. Dit biedt bedrijven de mogelijkheid hun inkomsten te voorspellen, de time-to-market in te schatten en de kosten te beramen van de implementatie van ideeën in de vernieuwing pijpleiding.

Predictions biedt de gebruikers van het SpigitEngage platform een reeks vragen met betrekking tot waarde, kosten en de leveringstermijn van voorgestelde ideeën. De gebruikers ontvangen een voorgestelde waarde waar ze “meer” of “minder” op stemmen, afhankelijk van hoe nauwkeurig zij dat bedrag vinden. Door de convergentie van meerdere gegevenspunten wordt een gemiddeld cijfer berekend op basis van de stemmen van de groep.

SpigitEngage is een enterprise vernieuwing beheerplatform dat bedrijven de mogelijkheid biedt de beste ideeën van hun werknemers, partners en klanten naar voor te brengen en ze snel om te vormen in resultaten. Het biedt organisaties de mogelijkheid in te spelen op het probleem-oplossende vermogen van groepen om herhaalbare vernieuwingsprocedures met voorspelbare resultaten vast te leggen.

Met Crowd Science, enterprise sociale technologie, big data analyses en spelmechanismen biedt SpigitEngage van Mindjet organisaties de mogelijkheid vernieuwingen in hun mankrachten uit te voeren op schaal. Met de toevoeging van Predictions kunnen bedrijven crowdsourcing gebruiken om kwantitatieve gegevens te verzamelen over een idee en het algemene rendement te helpen voorspellen van hun vernieuwingsprogramma.

"Decennia van sociologisch onderzoek over de “intelligentie van een groep” heeft aangetoond dat er een ongelofelijke nauwkeurigheid bestaat in de collectieve kennis van een uiteenlopende groep mensen,” zei James Gardner, SVP of Products bij Mindjet. "In dat licht hebben we Predictions ontworpen om organisaties een bijkomend hulpmiddel te bieden om betere bedrijfsbeslissingen te nemen op basis van de combinatie van menselijke intelligentie en gegevens."

Predictions verbetert het vermogen van bedrijfsanalisten waarden te bepalen en beslissingen te nemen voor de implementatie van voorgestelde vernieuwingsoplossingen. Met de Predictions algoritmes kunnen organisaties groep-voorspelde, kwantitatieve gegevens gebruiken om inkomsten te voorspellen, schema’s op te stellen en lanceerdata van producten te plannen en algemene kosten voorzien.

Nieuwe functies omvatten:

 • Een boeiende gebruikerservaring die de impact van ideeën helpt voorspelen op basis van drie eenvoudige vragen: Hoe veel zal dit kosten? Hoe lang zal het duren? Hoeveel inkomsten (of kostenbesparingen) zal men kunnen genereren?
 • De toepassing van algoritmes waarvoor het octrooi is aangevraagd om nauwkeurige groepsschattingen te produceren.
 • Een algoritmisch berekende “Best algemeen” score, gerangschikt volgens impact op het bedrijf, inspanningen, en kosten geassocieerd met de implementatie van ideeën en de mate waarin er onderlinge akkoorden bestaan bij de leden van de groep.
 • Groepsanalyses met een geavanceerde weergave die bedrijfsleiders de mogelijkheid biedt hun ideeën snel te categoriseren op een continuüm van “lage kost, lage impact” tot “hoge kost, hoge impact."

"We denken dat Predictions organisaties echt zal helpen meer meetbare resultaten te boeken met de vernieuwingsprogramma’s binnen het bedrijf," zei Milind Pansare, VP of Product Marketing at Mindjet. "In het verleden presenteerden vernieuwingsprogramma’s tal van uitdagingen. Ideeën kwamen naar voor en gewoonlijk werd een winnend idee gekozen op basis van een stemronde. Er bestond echter geen efficiënte methode om de waarde te meten van deze ideeën – in het bijzonder de ideeën die niet gewonnen hadden. De nieuwe module biedt bedrijven de mogelijkheid meerdere ideeën van een uitdaging naar voor te brengen op basis van kwantitatieve metriek, meer vernieuwingen op de markt te brengen en het rendement te verbeteren van hun vernieuwingsprogramma.”

De Predictions module is onmiddellijk beschikbaar voor de klanten als een optionele premium aanvulling van SpigitEngage.

Over Mindjet
Mindjet engageert zich in uitstekende Enterprise innovatie. Zij bieden het eerste platform dat herhaalbare bedrijfsvernieuwingen op schaal stimuleert. Miljoenen mensen, samen met 83% van de Fortune 100 bedrijven, gebruiken het Mindjet innovatie beheer en productiviteit pakket, met SpigitEngage en MindManager. Mindjet helpt de leidinggevende merken in de wereld vernieuwende programma’s te bouwen en te beheren met een sociale dynamiek, doelgerichte samenwerking, groepswetenschap en analytica om de beste ideeën te bedenken en te ontwikkelen en op de markt te brengen. Het hoofdkwartier van Mindjet is in San Francisco met kantoren in heel de VS, VK, Frankrijk, Duitsland, Japan en Australië.

Mindjet en het Mindjet logo zijn geregistreerde handelsmerken van Mindjet LLC in de VS en andere landen. SpigitEngage is een geregistreerd handelsmerk van Spigit, Inc. FORTUNE 100 is een handelsmerk van de FORTUNE magazine divisie van Time Inc.

Contact Information • Media
  Voor vragen van de pers kunt u contact opnemen met:
  George Baggaley/Tom Knock
  Brands2Life
  Mindjet@Brands2life.com
  +44 (0) 207 592 1200