SOURCE: Mindjet

Mindjet

October 30, 2014 07:53 ET

Mindjet lancerer "Predictions", en ny funktion til crowdanalyse i SpigitEngage

Nyt modul hjælper forretninger med at tage bedre beslutninger vha. mængdeforudsagte, kvantitative data

LONDON, UNITED KINGDOM--(Marketwired - Oct 30, 2014) - Mindjet, den globalt førende virksomhed inden for SaaS-løsninger til virksomheders innovationsstyring, offentliggjorde i dag lanceringen af Predictions, et nyt modul til dens innovationsplatform, SpigitEngage. Predictions hjælper forretninger med at tage bedre forretningsbeslutninger ved at udnytte deres interne og eksterne mængder til at sætte tal på værdien af potentielle innovationer. Dette gør forretninger i stand til at prognosticere omsætning, beregne produktfremtagning samt evaluere omkostninger forbundet med at implementere idéer inden for innovationsforberedelsen.

Predictions præsenterer brugere af SpigitEngage-platformen for en række spørgsmål vedrørende værdi, omkostning og leveringstid for idéforslag. Brugere bliver givet en foreslået værdi, ud fra hvilken de skal stemme "mere" eller "mindre" afhængigt af, hvor nøjagtig de mener, tallet er. Via sammenløbet af fleredatapunkter beregnes et gennemsnitstal ud fra mængdens stemmer.

SpigitEngage er en innovationsstyringsplatform på virksomhedsniveau, der lader forretninger komme med de bedste idéer, som deres medarbejdere, partnere og kunder kan byde på, og hurtigt forvandle dem til resultater. Den giver organisationer mulighed for at udnytte mængdens problemløsningsevner til at etablere gentagelige innovationsprocesser med forudsigelige resultater.

Vha. Crowd Science, social teknologi for virksomheder, analyse af store datasæt og spilleregler gør Mindjets SpigitEngage organisationer i stand til at innovere på tværs af hele deres arbejdsstyrke. Med tilføjelsen af Predictions kan forretninger anvende crowdsourcing til at indsamle kvantitative data om en idé og hjælpe med at forudsige det samlede investeringsafkast ved deres innovationsprogram.

"Årtiers sociologiske forskning i 'mængdens visdom' har vist en utrolig nøjagtighed gennem en mangfoldig gruppe personers samlede viden", udtalte James Gardner, senior vicepræsident for produkter hos Mindjet. "Med det i tankerne har vi skabt Predictions for at give organisationer et ekstra værktøj til virkelig at tage bedre forretningsbeslutninger baseret omkring kombinationen af menneskelig intelligens og data."

Predictions forbedrer forretningsanalytikeres evne til at komme med vurderinger af og beslutninger om at implementere foreslåede innovative løsninger. Vha. Predictions‹ algoritmer kan organisationer bruge mængdeforudsagte, kvantitative data til at prognosticere omsætning, projekttidsplaner og datoer for markedslancering, samt imødese de samlede omkostninger.

Nye funktioner omfatter:

 • En engageret brugeroplevelse, der hjælper med at forudsige idéers virkning vha. tre enkle spørgsmål: Hvor meget vil det koste? Hvor længe vil det tage? Hvor meget omsætning (eller omkostningsbesparelser) vil det resultere i?
 • Patentanmeldt anvendelse af algoritmer til levering af nøjagtige mængdevurderinger.
 • En algoritmisk beregnet "bedste, samlede" score, placeret på et leaderboard ved at indregne forretningseffekt, -indsat og omkostninger forbundet med at implementere en idé samt enighedsgraden blandt mængdedeltagerne.
 • Crowdanalyse med avancerede visualiseringer, der gør forretningsledere i stand til hurtigt at kategorisere idéer som et kontinuum fra "lav omkostning, lav virkning" til "høj omkostning, høj virkning".

"Vi tror på, at Predictions virkelig vil hjælpe organisationer med at opnå mere målbar succes med deres virksomheds innovationsprogrammer", udtalte Milind Pansare, vicepræsident for produktmarketing hos Mindjet. "Førhen ville innovationsprogrammer være vært for en forretningsinnovationsudfordring, idéer ville se dagens lys, og som regel ville en vindende idé blive valgt gennem afstemning. Og alligevel var der ingen effektiv måde til at måle, hvor meget disse idéer -- især dem, som ikke var vindere -- var værd. Det nye modul giver forretninger mulighed for at komme med flere idéer fra en udfordring baseret på kvantitative mål, bringe flere innovationer på markedet og forbedre investeringsafkastet fra deres innovationsprogram."

Predictions-modulet er omgående tilgængeligt for kunder som en valgfri kvalitetstilføjelse til SpigitEngage.

Om Mindjet
Mindjet forpligter sig til fortræffelighed inden for virksomhedsinnovation. De tilvejebringer den første softwareplatform med muligheden for at drive gentagelig forretningsinnovation på tværs af virksomheden. Millioner af mennesker, såvel som 83 % af Fortune 100, bruger Mindjets virksomhedsklare innovationsstyrings- og produktivitetsprogrampakke, som omfatter SpigitEngage og MindManager. Mindjet gør verdens førende mærker i stand til at skabe og styre bæredygtige innovationsprogrammer med social dynamik, formålsbestemt samarbejde, crowd science og -analyse for at komme med og udvikle de bedste idéer og bringe dem på markedet. Mindjets hovedsæde er i San Francisco, med kontorer i hele USA, Storbritannien, Frankrig, Tyskland, Japan og Australien.

Mindjet og Mindjet-logoet er registrerede varemærker tilhørende Mindjet LLC i USA og andre lande. SpigitEngage er et registreret varemærke tilhørende Spigit, Inc. FORTUNE 100 er et varemærke tilhørende Time Inc.'s FORTUNE-magasinafdeling.

Contact Information • Medier
  For presse henvendelser kontaktes:
  George Baggaley/Tom Knock
  Brands2Life
  Mindjet@Brands2life.com
  +44 (0) 207 592 1200