SOURCE: Mindjet

Mindjet

October 29, 2014 11:26 ET

Mindjet lanserar Predictions, en ny crowdsourcad analysfunktion i SpigitEngage

Ny modul hjälper företag fatta bättre beslut genom användning av crowdprognostiserade kvantitativa data

LONDON, UNITED KINGDOM--(Marketwired - Oct 29, 2014) - Mindjet, global ledare inom SaaS-lösning för företagsinnovationshantering, tillkännagav idag lanseringen av Predictions, en ny modul för sin innovationsplattform, SpigitEngage. Predictions hjälper företag att fatta bättre affärsbeslut genom att utnyttja interna och externa crowddata för att kvantifiera värdet i potentiella innovationer. Detta möjliggör företag att prognostisera vinster, beräkna time-to-market och utvärdera kostnader för att införa idéer inom innovationsflödet.

Predictions ger användare av SpigitEngage-plattformen en uppsättning frågor om värde, kostnad och leveranstid för föreslagna idéer. Ett föreslaget värde läggs fram för användarna, som sedan röstar på "mer" eller "mindre" tid beroende på hur bra de anser att det föreslagna värdet faktiskt stämmer. Genom sammanslagning av flera datapunkter, beräknas ett genomsnittligt slutvärde beroende på allas röster.

SpigitEngage är en innovationshanteringplattform för företag som låter dem upptäcka de bästa idéerna som deras anställda, partners och kunder föreslår och sedan snabbt omvandla idéerna till resultat. Detta ger organisationer möjligheten att utnyttja problemlösningskapaciteten av crowd-problemlösning för att fastställa repeterbara innovationsprocesser genom förutsebara resultat.

Med Crowd Science, social teknik för företag, stora datamängder och spelmekanik tillåter Mindjets SpigitEngage organisationer att innovera på arbetskraftsnivån. Med tillägget av Predictions, kan företag nu utnyttja crowdsourcing för att samla kvantitativa data om en idé och hjälpa att förutse den övergripande kapitalavkastningen för sina innovationsprogram.

- Decennier av sociologisk forskning om "folkets kunskaper" har visat att det ligger en otrolig noggrannhet i den kollektiva kunskapen hos en mångfaldig grupp av människor, säger James Gardner, SVP of Products på Mindjet. Utifrån detta har vi skapat Predictions för att ge organisationer ytterligare ett verktyg för att verkligen fatta bättre affärsbeslut baserat på kombinationen av mänsklig intelligens och data.

Predictions förbättrar möjligheten att få ut värderingar och beslut från affärsanalyser som kan användas för att implementera föreslagna innovationslösningen. Med Predictions algoritmer kan organisationer använda crowd-prognostiserade kvantitativa data för att förutse vinster, projektscheman, lanseringsdatum, samt övergripande kostnader.

Nya funktioner inkluderar:

 • En engagerande användarupplevelse som hjälper att förutse påverkan av idéer genom att ställa tre enkla frågor: Hur mycket skulle det kosta? Hur lång tid skulle det ta? Hur stora blir vinsterna eller besparingarna?
 • Patentsökt tillämpning av algoritmer för att leverera noggranna crowduppskattningar.
 • Algoritmiskt beräknade betyg som visas på en topplista baserat på påverkan, ansträngningar och idéernas relaterade kostnader, och graden till vilken crowd-deltagare är överens.
 • Crowd Analytics med avancerade visualiseringar som tillåter affärsledare att snabbt och kontinuerligt kategorisera idéer från "låg kostnad, liten påverkan" till "hög kostnad, stor påverkan."

- Vi tror starkt på att Predictions kommer att hjälpa organisationer att få ut mer mätbar framgång från sina innovationsprogram, säger Milind Pansare, VP of Product Marketing på Mindjet. Tidigare meddelade innovationsprogrammen en affärsutmaning, vilket resulterade i att idéer lades fram. Sedan valdes en av idéerna genom en omröstning. Problemet var att det inte fanns något effektivt sätt för att uppmäta hur mycket idéerna var värda, inte minst de som inte vann. Den nya modulen ger företag möjligheten att få fram olika idéer från en utmaning baserad på kvantitativa mått, få igenom fler innovationer till marknaden och öka kapitalavkastningen för sina innovationsprogram.

Predictions-modulen finns redan nu tillgänglig för kunder som ett valbart premiumtillägg för SpigitEngage.

Om Mindjet
Mindjet är fast förbundet till innovationsexcellens. Företaget erbjuder den första plattformen med kapaciteten att driva repeterbar företagsinnovation på stor skala. Miljontals människor, såväl som 83 % av Fortune 100-företag, använder Mindjets företagsredo innovationshanterings- och produktivitetssvit, inklusive SpigitEngage och MindManager. Mindjet tillåter världens ledande företag att bygga och hantera hållbara innovationsprogram med social dynamik, målmedvetet samarbete, crowd science och analys, för att få fram och utveckla de bästa idéerna och föra vidare dem till marknaden. Mindjet har huvudsäte i San Francisco och kontor i USA, Storbritannien, Frankrike, Tyskland, Japan och Australien.

Mindjet och Mindjet-logotypen är registrerade varumärken tillhörande Mindjet LLC i USA och andra länder. SpigitEngage är ett registrerat varumärke tillhörande Spigit, Inc. FORTUNE 100 är ett varumärke tillhörande FORTUNE-divisionen av Time Inc.

Contact Information • Press
  För pressfrågor, kontakta:
  George Baggaley/Tom Knock
  Brands2Life
  Mindjet@Brands2life.com
  +44 (0) 207 592 1200