SOURCE: Mindjet

Mindjet

September 23, 2014 06:49 ET

Mindjet stelt Kevin Cochrane aan als de Chief Marketing Officer van het bedrijf in het kader van de snelle klantengroei

De veteraan in de industrie vervoegt het leidinggevende bedrijf Saas Engine for Innovation Management naarmate het aantal klanten jaarlijks verdubbelt

LONDON, UNITED KINGDOM--(Marketwired - Sep 23, 2014) - Mindjet, ‘s werelds grootste SaaS bedrijf innovatiebedrijf leverancier, heeft Kevin Cochrane, een veteraan in de industrie, aangesteld als de nieuwe Chief Marketing Officer van het bedrijf om de globale verkoop en marketing expansie te versnellen. In de voorbije 12 maanden heeft Mindjet aanzienlijk aan snelheid gewonnen in haar Enterprise afdeling en heeft meer dan 30 nieuwe Enterprise klanten getekend naar haar innovatie management platform, SpigitEngage -- inclusief Teva Pharmaceuticals, Cisco en DTE Energy.

Cochrane is verantwoordelijk voor de algemene globale marketing inspanningen van Mindjet, inclusief merkenmarketing, genereren van vraag, product marketing, public relations, inzet van de gemeenschap en klantenervaring. Voor hij deel uitmaakte van het Mindjet team heeft Cochrane meerdere senior executive functies bekleed. Hij was Chief Marketing Officer bij OpenText en VP van Product Marketing bij Adobe Systems Inc. in de digitale marketing bedrijfseenheid. Cochrane begon zijn carrière als een van de oorspronkelijke pioniers van de Web Content Management (WCM) industrie als eerste bedrijfsaanstelling bij Interwoven, dat achteraf haar plaats in de software geschiedenis heeft verzekerd met haar 1999 IPO. In zijn functie bij Mindjet brengt Cochrane een bewezen vaardigheid de marketing activiteiten uit te breiden op wereldschaal om de snelle groei in de verkoop te ondersteunen en categorie leiderschap aan te drijven in de nieuwe opkomende technologiemarkten.

"Mindjet groeit momenteel uit tot een bewezen leider in het Enterprise innovatie management en een van de snelst groeiende, intern innovatieve bedrijven in de wereld," zei Cochrane. “Ik kijk er naar uit samen te werken met het team en voort te bouwen op mijn voorbije ervaringen om het momentum van Mindjet te blijven versnellen via krachtige marketingprogramma’s, inzet van de klanten en de strategische uitvoering die de behoeften van de klant volledig combineert met de productontwikkeling.”

Cochrane is bijzonder enthousiast te kunnen samenwerken met top-tier klanten zoals Cisco en UnitedHealth Group, aangezien hij er het volste vertrouwen in heeft dat deze organisaties zich in de ideale positie bevinden hun innovatieve veranderingen in hun respectieve industrietakken aan te drijven.

“We zijn allemaal heel blij met de aanwinst van Kevin in het team," zei Scott Raskin, CEO bij Mindjet. "Het talent en de expertise van Kevin zullen niet alleen bijdragen tot de versnelling van de fantastische groeiplannen van Mindjet, ze zullen ook een gestructureerde, ongeëvenaarde basis bieden voor onze globale marketing inspanningen."

Over Mindjet
Mindjet engageert zich in uitstekende Enterprise innovatie. Wij bieden het eerste platform dat herhaalbare bedrijfsvernieuwingen op schaal stimuleert. Miljoenen mensen, samen met 83% van de Fortune 100 bedrijven, gebruiken het Mindjet innovatie beheer en productiviteit pakket, met SpigitEngage en MindManager. We helpen de leidinggevende merken in de wereld vernieuwende programma’s te bouwen en te beheren met een sociale dynamiek, doelgerichte samenwerking, groepswetenschap en analytica om de beste ideeën te bedenken en te ontwikkelen en op de markt te brengen. Het hoofdkwartier van Mindjet is in San Francisco met kantoren in heel de VS, VK, Frankrijk, Duitsland, Japan en Australië.

Contact Information • Media
  Voor vragen van de pers kunt u contact opnemen met:
  George Baggaley/Tom Knock
  Brands2Life
  Mindjet@Brands2life.com
  +44 (0) 207 592 1200