SOURCE: Mindjet

July 23, 2014 06:26 ET

Mindjet top vernieuwer genoemd in de meest recente marktstudie door Aragon Research

LONDON, UNITED KINGDOM--(Marketwired - 23 juli 2014) - Mindjet, de wereldleider in SaaS-oplossingen voor enterprise vernieuwing beheer, heeft vandaag aangekondigd dat het een top vernieuwer werd genoemd in The Aragon Research Globe™ for Social Software, 2014: Naar bedrijfsrapport.

Mindjet, wiens platform de leidinggevende merken in de wereld helpt opbouwen en duurzame vernieuwende programma's beheren, was een van de 20 bedrijven die Aragon Research heeft bekeken in de evaluatie van de verschillende sociale software platforms die momenteel beschikbaar zijn op de markt.

Mindjet werd niet alleen een top vernieuwer genoemd, het is de enige vernieuwing beheer software leverancier die in het rapport wordt vermeld.

Het rapport merkt op dat "Mindjet SpigitEngage de grenzen blijft aftasten op het gebied van sociale vernieuwing en vernieuwing beheer. SpigitEngage spitst er zich op toe van vernieuwingen een herhaalbare bedrijfsprocedure te maken en heeft talrijke Fortune 100 klanten aangetrokken. Het bedrijf stimuleert vernieuwingen door de vastlegging, samenwerkende verfijning, rangschikking en uitvoering van ideeën van werknemers, klanten, partners en potentiële klanten."

"Mindjet is het enige platform dat zich toespitst op de optimalisering van de interne en externe krachten om doelgericht samen te werken aan de uitdagingen van het bedrijf en de beste ideeën uit te werken," zei Scott Raskin, CEO, Mindjet. "Hoewel we niet geloven dat het nu verplicht is de medewerkers aan te spreken om te vernieuwen, merkt de Globe op dat de meeste verkopers hier nog steeds mee worstelen en dit maakt het moeilijker voor hen de correcte business use cases om een optimale adoptie te garanderen. Het verheugt ons dat wij bedrijven kunnen helpen hun talenten te combineren op een wijze die hen helpt meer vernieuwend te zijn."

Het rapport vermeldt ook dat "SpigitEngage een doorslaggevende rol heeft gespeeld in de definiëring van de ruimte rond "crowdsourced" ideebeheer, groepswetenshap en vernieuwingen. Spigit is cloud-gebaseerd, en we geloven dat dit de mogelijkheid biedt obstakels te verminderen voor organisaties en hulp met hun penetratie. Om haar uitstraling te verbeteren en verder te gaan dan de vernieuwende programma's heeft het bedrijf machine leren toegevoegd om de oplossing de mogelijkheid te bieden aanbevelingen te doen in het vernieuwingsproces en het heeft Mindjet Graph API's geïntroduceerd om toegang te verlenen tot essentiële vernieuwende concepten zodat vernieuwingen contextueel kunnen worden geïntegreerd in bedrijfsproces toepassingen."

"Bedrijven in heel de wereld moeten regelmatiger inspelen op de ideeën van hun werknemers of hun "sociale groep" met betrekking tot hun definitie van nieuwe bedrijfsprocedures en initiatieven. Dit is de enige wijze waarop ze vernieuwend blijven in vergelijking met hun concurrenten," zei Jim Lundy, CEO en Lead Analyst, Aragon Research. "Mindjet is het enige doelgerichte vernieuwing beheerplatform op de markt dat ontworpen werd groepen optimaal te benutten om de beste ideeën te vinden voor uitdagingen binnen het bedrijf op het gebied van Productontwikkeling, R&D, Marketing en Strategie. Ik kijk er naar uit te zien hoe Mindjet bedrijven blijft helpen vernieuwend te werken."

Over Mindjet
Mindjet engageert zich op het gebied van enterprise vernieuwing. Wij bieden het eerste platform dat herhaalbare bedrijfsvernieuwingen op schaal stimuleert. Miljoenen mensen, samen met 83% van de Fortune 100 bedrijven, gebruiken het Mindjet vernieuwing beheer en productiviteit pakket, met SpigitEngage en MindManager. We helpen de leidinggevende merken in de wereld vernieuwende programma's te bouwen en te beheren met een sociale dynamiek, doelgerichte samenwerking, groepswetenschap en analytica om de beste ideeën te bedenken en te ontwikkelen en op de markt te brengen. Het hoofdkwartier van Mindjet is in San Francisco met kantoren in heel de VS, VK, Frankrijk, Duitsland, Japan en Australië.

Nota aan de redacteurs
Aragon Research is een technologie-gericht onderzoek en adviserend bedrijf dat zich toespitst op leidinggevend strategisch onderzoek en vertrouwde adviserende diensten. Bedrijf en IT-leiders verantwoordelijk voor sociale software implementaties gebruik de Globe om aanbiedingen van leveranciers te rationaliseren voor aankoopbeslissingen en capaciteiten af te stemmen op business use cases. Voor informatie over het aankopen van het The Aragon Research Globe for Social Software, 2014 rapport, gaat u naar: www.aragonresearch.com.

Contact Information