SOURCE: Mindjet

April 11, 2014 13:10 ET

Mindjet updatet MindManager voor Windows met meer personaliseerbare en instructiefuncties

SAN FRANCISCO, CA en LONDON, UNITED KINGDOM--(Marketwired - Apr 11, 2014) - Mindjet, ‘s werelds belangrijkste SaaS-platformbedrijf voor innovatiemanagement, maakte vandaag een bijgewerkte versie van hun Windows-MindManager-software voor brainstorming en mindmapping bekend. Er zijn nieuwe interactieve tutorials beschikbaar om nieuwe en bestaande gebruikers te helpen om meer uit de software te halen. Er zijn ook andere functies toegevoegd naar aanleiding van een recent gebruiksvriendelijkheidsonderzoek onder klanten, dat Mindjet in het eerste kwartaal van 2014 uitvoerde.

MindManager voor Windows maakt het personen en teams mogelijk om meer te bereiken, terwijl ze op hetzelfde moment creatiever kunnen zijn. Hierdoor wordt het succes van het project gegarandeerd en wordt communicatie verbeterd door informatie te organiseren en aan te bieden in een visuele context. Samengevat helpt MindManager individuen om consistenter innovatief te zijn, brainstormen en het oplossen van problemen te verbeteren, meer strategisch te denken en een effectievere samenwerking tussen teams te bewerkstellen, terwijl het de tactische planning en uitvoering bevordert.

In één duidelijke "map" die gemakkelijk visueel aan te passen is, kan informatie uit creatief en groepsdenken worden georganiseerd, gevisualiseerd en gecombineerd met bestaande documenten, bestanden, notities en e-mails. Deze visuele, flexibele presentatie van informatie verbetert de helderheid van het denken en bevordert een betere samenwerking.

"Door informatie visueel te organiseren past MindManager bij de manier waarop mensen werken en dient het voor hen als doel om productiever en effectiever te zijn," zei James Gardner, Mindjet's SVP of Products. "Als je het kan bedenken, kan MindManager je helpen om die gedachten vast te leggen en te organiseren. Met de steeds langer wordende lijst van nieuwe functies en functionaliteiten kun je simpelweg niet zonder de nieuwe MindManager-versie."

Belangrijke nieuwe functies zijn onder andere:

  • Gebruiksvriendelijkheidupdates met een nieuw menu/ Ribbon: Het werklint is zo georganiseerd dat gebruikers gemakkelijk de meestgebruikte functies in MindManager kunnen vinden, gebaseerd op hun populariteit.
  • Tutorial: Er is een nieuwe interactieve tutorial toegevoegd voor mensen die MindManager voor het eerst gebruiken. Deze leidt gebruikers stap voor stap door het proces van het bijwerken van onderwerpteksten, het creëren van onderwerpen en subonderwerpen, het uitvouwen en samenvouwen van onderwerpen, het verslepen en neerzetten van onderwerpen, het toevoegen van bijschriften en grenzen, het toevoegen van afbeeldingen, het toevoegen en het gebruiken van hyperlinks en het toevoegen en gebruiken van aantekeningen.
  • Beter beheer van floating topics: Bij gloednieuwe installaties van MindManager is de MindManager-bewerkingsoptie "Single-click map background to insert floating topic" ingesteld op OFF. Wanneer deze optie niet geactiveerd is, kunnen gebruikers de ribbonfunctie aanklikken of met de rechtermuisknop op de background map klikken en het contextmenu gebruiken om floating topics toe te voegen.

Ondersteunende bronnen:

MindManager is de meestgebruikte brainstorming- en mindmapping-software door meer dan 2 miljoen professionals binnen 83 procent van de Fortune 100 (TM), die gebruik maken van de software voor persoonlijke ideevorming, projectplanning en het organiseren van een schat aan informatie. MindManager laat personen en teams hun ideeën in kaart brengen en informatie visualiseren, beginnend met een centraal idee of onderwerp dat wordt omringd door subonderwerpen of “takken” die een MindManager-map vormen. De MindManager-map is een visueel informatiediagram dat de gedachten van de bedenker overbrengt met de voordelen van interactief geïntegreerde data, live hyperlinks, samenwerkingsmogelijkheden, projectmanagementfuncties en nog veel meer.

OVER MINDJET

Mindjet richt zich op uitmuntendheid in bedrijfsinnovatie. We bieden het eerste softwareplatform met de mogelijkheid om op grote schaal herhaalbare bedrijfsinnovatie te bewerkstelligen. Onze bedrijfsklare innovatiemanagementsuite met SpigitEngage en MindManager wordt gebruikt door miljoenen mensen en meer dan 83% van de Fortune 100. We maken het mogelijk voor 's werelds toonaangevende merken om duurzame innovatieprogramma's met sociale dynamiek, doelgerichte samenwerking en crowd science op te bouwen en te ontwikkelen, analyses boven water te halen en de beste ideeën te ontwikkelen en op de markt te brengen. Mindjet is gevestigd in San Francisco met vestigingen in de gehele VS, Groot-Brittannië, Frankrijk, Duitsland, Japan en Australië.

Mindjet en MindManager zijn geregistreerde handelsmerken van Mindjet, welke geregistreerd zijn in de VS en andere landen. Spigit en SpigitEngage zijn geregistreerde handelsmerken van Spigit, Inc. Windows is een geregistreerd handelsmerk van Microsoft Corporation in de Verenigde Staten en andere landen. FORTUNE is een geregistreerd handelsmerk van Time, Inc. en wordt gebruikt onder licentie van FORTUNE Magazine, 7 februari, 2011 (C) 2011 Time Inc. Andere producten en bedrijfsnamen zijn het eigendom van hun respectievelijke eigenaren.

Contact Information

Multimedia