SOURCE: Miners Center Inc.

November 23, 2015 06:53 ET

Miners Center tilbyder en fysisk Bitcoin tegnebog son gave

WILMINGTON, DE--(Marketwired - 23. november 2015) - Miners Center (www.minerscenter.com) har ramt hitlisterne med deres seneste tilbud på Bitcoin køb: de tilbyder ikke bare 10% mere end den officielle Blockchain kurs for hver Bitcoin de køber, men i tilgift får du også en ekstra gave ved transaktioner på 10+ BTC.

Nu hvor helligdagene er lige om hjørnet, har marketing teamet på Miners Center tænkt det grundigt igennem, og besluttet at tilbyde en speciel gave for hver eneste transaktion på mere end 10 BTC: de tilbyder en fysisk Bitcoin tegnebog. Mekanismen er enkel: hver kunde der sælger mere end 10 BTC i én transaktion bliver bedt om at oplyse en postadresse, og virksomheden leverer gaven til hele verden via en kurerservice.

Marketingchef Glen Chapman hos Miners Center er entusiastisk omkring den seneste gaveidé, og forventer at folk som er involveret i cryptovaluta markedet vil byde en tegnebogs-lignende ting velkommen, der gør dem i stand til at sende og modtage Bitcoin transaktioner på en sikker måde overalt i verden, samt at de får den tilbudt for at gøre forretninger med Miners Center.

"På denne måde, kan vi tilbyde vores kunder noget materielt og konkret, som knytter sig til denne virtuelle, ikke-materielle mønt. Vi synes det er ret fedt at skabe en velkendte følelse af penge omkring Bitcoin, og vi mener også at markedsføringen af en fysisk tegnebog kan have en positiv indvirkning på mennesker, der er stadig føler sig lidt usikre omkring brugen af Bitcoin" siger Glen Chapman, virksomhedens marketingchef.

Miners Center Inc. er et handelsselskab for cryptovaluta, baseret i Delaware, USA, som blev grundlagt og udviklet af nogle få modige investeringsfagfolk, som har set en forretningsmulighed uden for de traditionelle kapitalmarkeder, og har målrettet handel med cryptovaluta i form af mellemlange og langsigtede investeringer.

Virksomheden drives effektivt, med en brugervenlig platform, og er let at kontakte via selskabets hjemmeside, samt via e-mail, med assistance døgnet rundt via en Live Chat funktion som også tilbydes. Betaling for handel er uden gebyrer på kundens side, hvor selskabet dækker alle udgifter. De mest almindelige betalingsformer er tilgængelige: PayPal og Bankoverførsel.

Alle oplysninger der er relateret til virksomhedens tilbud og andre informationer, samt kontaktoplysninger til salgsteamet er tilgængelige på hjemmesiden: www.minerscenter.com

Der er ikke pålagt restriktioner omkring kundernes proveniens og lande som betalingsdestination eller valuta i selskabets politik.

Contact Information