SOURCE: Miners Center Inc.

November 26, 2015 13:13 ET

Miners Centerin tarjoamat korkeat hinnat ja lahjat Bitcoin-myyjille

WILMINGTON, DE--(Marketwired - 26. marraskuu 2015) - Bitcoinin suosionnousu kaupankäynnissä on saanut monet online-yritykset löytämään uusia luovia tapoja hyödyntää tämä arvokas virtuaalinen resurssi. Kukaan ei kuitenkaan ole enemmän markkinatajuinen kuin Miners Center, taloudellisen maailman nouseva tähti, joka on valloittamassa sähköistä kaupankäyntiä myrskyn lailla.

Miners Center Inc. (www.minerscenter.com), entuudestaan hyvin tunnetulla virtuaalimarkkinoiden kryptovaluutan kauppiaalla, on meneillään tarjous Bitcoin-hankinnoille, joka on korkeampi kuin kaupallisten hintojen bonukset. Sen tarjous on voimassa vain rajoitetun ajan, mutta siinä on paljon etuja yli 10 tai suuremmille rahansiirroille Vaikka sen vakiomenettelynä Bitcoin-myyjille on edelleen 10 % bonus, joka on enemmän kuin markkinoiden virallinen hinta, se on lisännyt muutaman lisäbonuksen ja lahjan suurille liiketoiminnoille.

Vaikka kaikki on lueteltu alla, asiakkaita voidaan ohjeistaa ja heille antaa lisätietoa milloin tahansa Live Chat -osiossa Miners Centerin verkkosivuilla.

MINERS CENTERIN TARJOUS KOPPUVUODELLE BITCOIN-HANKINNOISTA

10+ BTC (fyysinen bitcoin-lompakko tai 24 karaatin kultakolikko );
20+ BTC (fyysinen bitcoin-lompakko tai 24 karaatin kultakolikko + 3 % );
30+ BTC (fyysinen bitcoin-lompakko tai 24 karaatin kultakolikko +5 % );
50+ BTC (fyysinen bitcoin-lompakko tai 24 karaatin kultakolikko +8 % )

Emilian Tourey, Miners Centerin toimitusjohtaja, kommentoi: "Olemme iloisia, että tämän mainoskampanjan avulla pystymme auttamaan Bitcoin-yhteisöä. Ratsastamalla tällä seuraavalla digitaalisen teknologian aallon harjalla toivomme tulevamme suurimmaksi johtajaksi Bitcoin-yhteisössä ja voivamme tarjota harvinaisia kauppoja Bitcoinin hankkijoille. Kyse on pysyä aikaa askeleen edellä, ja tiedämme, että Bitcoin on järkevä investointi ja olemme varmoja, että se voi viedä meidät huipulle."

Vierailu www.minerscenter.com-sivustolla paljastaa selkeästi suunnitellun sivuston, jota on helppo käyttää. Tämän ansiosta Bitcoin-rahansiirrot ovat nopeita ja helppoja. Käyttäjien tarvitsee vain kirjoittaa sähköpostiosoitteensa ja pankki- tai PayPal-tietonsa, ja he ovat valmiita hyödyntämään tätä kaupallista tarjousta.

Pääsivuston lisäksi tarjolla on myös uutisosio ja vastauksia yleisimpiin kysymyksiin, jotka voivat auttaa uusia käyttäjiä löytämään Bitcoinin merkityksellisyyden ja tärkeyde sekä kaupankäynnin vivahteet. Henkilökunta vastaa muihin sivuston kysymyksiin reaaliajassa.

Hinnat päivitetään jatkuvasti, seuraten sen hetkisiä tilastoja markkinoilla. Tämä takaa täsmällisen tiedon. Yhdistettynä osaavaan henkilökuntaan ja säännöllisesti päivitettävään uutissivuun, tämä antaa Miners Centerille etulyöntiaseman alan kilpailijoihin tarjoamalla syvällistä markkinatuntemusta, joka on vertaansa vailla.

Miners Center hankkii parhaillaan Bitcoineja, joten kaikkien kiinnostuneiden myyjien tulisi vierailla sen nettisivuilla niin pian kuin mahdollista löytääkseen parhaat tarjoukset. Saadaksesi lisätietoa, vieraile www.minerscenter.com.

Contact Information