SOURCE: Miners Center Inc.

November 27, 2015 18:56 ET

MinersCenter tarjoaa fyysistä Bitcoin-lompakkoa lahjaksi

WILMINGTON, DE--(Marketwired - 27. marraskuu 2015) - Miners Center (www.minerscenter.com) on lyönyt itsensä listoille uusimmalla Bitcoin-ostotarjouksellaan: se tarjoaa 10 % enemmän kuin Blockchainin virallinen vaihtokurssi jokaisesta ostamastaan Bitcoinista ja antaa nyt myös yllätyslahjan yli 10 BTC:n transaktioista.

Miners Centerin markkinointitiimi on miettinyt asiaa pitkään, ja päättänyt joulukauden lähestyessä tarjota erikoislahjan jokaisesta yli 10 BTC:n transaktiosta: se tarjoaa fyysistä Bitcoin-lompakkoa. Menettely on yksinkertainen: jokainen yli 10 BTC:a kerrallaan myyvä asiakas saa pyynnön antaa postiosoitteensa ja yhtiömme toimittaa lahjan minne tahansa maailmassa lähettipalvelun kautta.

Miners Centerin markkinointijohtaja Glen Chapman on innoissaan uudesta lahjaideasta ja varma siitä, että kryptovaluuttamarkkinoilla toimivat ottavat mielellään vastaan lompakon kaltaisen esineen, joka mahdollistaa Bitcoinien lähettämisen ja vastaanottamisen täysin turvallisesti, mistä ja missä tahansa, ja jota tarjotaan heille vastalahjaksi Miners Centerin kanssa asioimisesta.

"Voimme tällä tavoin tarjota asiakkaillemme jotakin materiaalista ja kouriintuntuvaa, ja joka liittyy tähän virtuaaliseen valuuttaan. Meistä on aika hienoa liittää rahankaltainen tuttu tunne Bitcoiniin, ja mielestämme fyysisten lompakoiden promootio saattaa hyvinkin vaikuttaa positiivisesti niihin, joilla on vielä epäilyksensä Bitcoinin käyttämisen suhteen", sanoo Glen Chapman, yhtiön markkinointijohtaja.

Miners Center Inc. on Delawaressa Yhdysvalloissa sijaitseva kryptovaluutan vaihtoyhtiö, jonka perustivat ja jota kehittävät muutamat rohkeat sijoitusammattilaiset, jotka ovat nähneet perinteisten pääomamarkkinoiden ulkopuoliset liiketoimintamahdollisuudet ja kohdistaneet keskipitkän ja pitkän aikavälin sijoitusstrategiansa kryptovaluutan vaihtoon.

Liiketoimintaa tehdään tehokkaasti käyttäjäystävällisellä alustalla ja tarjoamalla helppoja mahdollisuuksia yhteydenottoihin yhtiön nettisivujen ja sähköpostin kautta, sekä ympärivuorokautista apua antamalla Live Chat -osion kautta. Vaihdot ovat täysin ilmaisia käyttäjälle, ja yrityksemme hoitaa kaikki niihin liittyvät maksut. Kaikki tavallisimmat maksutavat ovat käytössä: PayPal ja pankkisiirto.

Yhtiön tarjoukseen ja muuhun oleelliseen liittyvät tiedot sekä myyntitiimin yhteystiedot löytyvät osoitteesta: www.minerscenter.com

Yhtiön politiikkaan ei liity mitään rajoituksia asiakkaan syntyperän, maksujen vastaanottajamaiden tai valuuttojen suhteen.

Contact Information