SOURCE: Nexaweb Technologies, Inc.

March 10, 2008 03:30 ET

Nexaweb breidt haar globale operaties uit tot EMEA in partnerschap met Enable-U

Partnerschap voltooit haar wereldwijde operationele netwerk van Nexaweb; Creëert nieuwe opbrengsten en partnerschapmogelijkheden in grote globale commerciële centra

BURLINGTON, MA en AMSTERDAM, NETHERLANDS--(Marketwire - March 10, 2008) - Nexaweb Technologies(R), Inc., de leidinggevende applicatie platform leverancier voor het productiviteitgedreven bedrijf, heeft vandaag aangekondigd dat het haar activiteiten heeft uitgebreid tot Europa door een partnerschap te ondertekenen met Enable-U. Het partnerschap van Nexaweb met Enable-U is de laatste stap in de internationale groeistrategie van het bedrijf die begon met de uitbreiding in Japan in 2004 en Korea in 2007.

Opgericht in 2000, Nexaweb biedt het meest volledige applicatie ontwikkeling en implementatie platform op de markt voor missiekritieke, samengestelde, situatie bewustzijn, enterprise mash-up en rijke Internet applicaties (RIA). De Nexaweb Enterprise Web Suite is uniek in de RIA en mashup platformen omdat het ontwikkelingsteams de mogelijkheid biedt bedrijfsapplicaties te ontwikkelen en te bouwen die een Web 2.0-gelijke ervaring bieden, verankerd in de dienstverlenende kwaliteiten van het bedrijf die vereist zijn voor de ondersteuning van bedrijfskritische bewerkingen. Enkel Nexaweb kan rekenen op een bewezen methodologie, gedocumenteerde referentiële architectuur en expert professionele dienstengroep, bewezen door meer dan 7 000 succesvolle wereldwijde implementaties verspreid over de financiële dienstverlening, productie, verzekering, gezondheidszorg, OEM en de publieke sector markten.

"Nexaweb's Enterprise Web Suite heeft zich bewezen als de ideale consumentenlaag voor SOA," zei Kees Neven, Managing Director, Enable-U. "Het heeft organisaties zoals DHL, Nokia Siemens Networks en SBE Group de mogelijkheid geboden hun bedrijfsapplicaties op het Internet te publiceren en hun gebruikers een rijke, contextuele applicatie-ervaring en een drijvende waarde te bieden door de implementatie van hun SOA activiteiten. Onze kennis van het SOA domein in combinatie van ons uitgebreid Europees partnernetwerk helpt ons deze voordelen te delen met Europese organisaties.”

“De Europese markt vertegenwoordigt spannende mogelijkheden voor Nexaweb,” zei David McFarlane, COO van Nexaweb. "Als regio vertoont Europa een strategische benadering op applicatie ontwikkeling en diensten-georiënteerde architectuur-initiatieven en wordt minder beïnvloed door de constante invoer van tactische technologieën op de markt. Het succes van onze klanten met onze technologie op de Europese markt spreekt voor zich, en we zijn trots op ons partnerschap met Enable-U om meer Europese organisaties te helpen gelijkaardige resultaten te boeken.”

Over Enable-U

Enable-U helpt leidinggevende verkopers zoals Nexaweb verkoopsoperaties te creëren in Europa. Het is gericht op verkopers die vernieuwende oplossingen bieden om bedrijven te helpen successen te boeken met hun diensten-geöriënteerde architectuur initiatieven. In combinatie met de uitgebreide technische kennis van SOA en haar partnernetwerk in heel Europa bieden we bedrijven en gouvernementele organisaties de mogelijkheid meer waarde te halen uit hun IT infrastructuur. Enable-U heeft kantoren in Nederland en werkt met uiteenlopende opgeleide, deskundige partners en ondersteuning in de lokale taal in heel Europa. Enable-U B.V. is gebaseerd in Amsterdam, Nederland. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met www.enable-u.eu of bellen: +31 (0)651549340.

Over Nexaweb

Nexaweb's Enterprise Web Suite is een applicatie ontwikkeling en implementatie platform voor de opbouw van missiekritieke, veilige web-based bedrijfsapplicaties. Met Nexaweb is het opbouwen van bedrijfsklasse Webapplicaties met toegang tot legacy en dienstgeoriënteerde datasystemen eenvoudig en u hoeft geen code te schrijven. En enkel de Nexaweb's EW2.0 oplossing is bewezen bij meer dan 7 000 succesrijke globale implementaties. Opgericht in februari 2000 met oorsprong in de MIT gemeenschap, Nexaweb is gebaseerd in Burlington, Massachusetts. Het bedrijf is in privé-eigendom en wordt gefinancierd door institutionele investeerders. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met www.nexaweb.com of bellen naar (781) 345-5500.

Nexaweb en het Nexaweb logo zijn geregistreerde handelsmerken van Nexaweb, Inc. Alle andere handelsmerken en dienstmerken zijn de eigendom van hun respectievelijke eigenaars. Geen enkel gebruik van een merk van derden mag beschouwd worden als een endossering van Nexaweb producten of diensten door de eigenaar van dat merk.

Contact Information