SOURCE: PrintCarrier.com GmbH & Co. KG

PrintCarrier.com GmbH & Co. KG

April 17, 2012 04:42 ET

NIEUW UITERLIJK EN BESTELSYSTEEM VOOR PRINTCARRIER.COM

De online drukkerij PrintCarrier.com, specialist in print-on-demand, werkt aan een nieuw uiterlijk en een geheel vernieuwd online shopsysteem; Er worden dit jaar diverse veranderingen doorgevoerd om de herkenbaarheid, vindbaarheid en vooral de gebruiksvriendelijkheid van de online drukwerkleverancier verder te verhogen; De veranderingen moeten het de klant nog gemakkelijker maken om online zijn drukwerk te bestellen

UDEN, DE NEDERLAND--(Marketwire - Apr 17, 2012) - Het internationaal opererende bedrijf PrintCarier.com (http://www.printcarrier.nl) is specialist in print-on-demand: het levert zeer snel online besteld drukwerk van hoogwaardige kwaliteit. Voor het eerst sinds de oprichting in 2004 ondergaat het merk dit jaar een herziening: het krijgt een nieuw logo (een nieuwe huisstijl) en er worden systeemwijzigingen doorgevoerd, waardoor alle communicatie (zowel on- als offline) tussen de klant en PrintCarrier.com nog beter, duidelijker kan verlopen.

De online drukkerij PrintCarrier.com is actief in heel Europa en heeft o.a. een vestiging in Uden. Via haar webshop verwezenlijkt het bedrijf elke drukwerkvraag, variërend van flyers en brochures tot posters en hoogglans magazines, alle in de beste kwaliteit. PrintCarrier.com onderscheidt zich in de markt door haar professionele aanpak, optimale organisatiestructuur en perfect geplande logistiek. Daardoor kan het leveren tegen scherpe tarieven en met de kortst mogelijke levertijden. De bedoeling is dat PrintCarrier.com dé Europese marktleider wordt op het gebied van print-on-demand. De aangekondigde veranderingen worden in de loop van 2012 gerealiseerd.

Zie voor meer informatie over PrintCarrier.com: http://www.printcarrier.nl

De online drukkerij Print Carrier.com werd in 2004 opgericht en levert met extreem korte levertijden aan klanten in 13 Europese landen drukwerk van de hoogste kwaliteit. Als print-on-demand dienstverlener garandeert het bedrijf hoogwaardige materialen, innovatieve technologie en snelle verzending. In 2012 vernieuwt PrintCarrier.com zijn uiterlijk evenals het online shopsysteem, zie: www.printcarrier.com.

Contact Information