SOURCE: Nlyte

Nlyte

January 28, 2015 02:00 ET

Nlyte gaat in zee met Improved IT om het DCIM Reseller Program in Nederland uit te breiden

LONDON, UNITED KINGDOM--(Marketwired - Jan 28, 2015) - Nlyte Software, het toonaangevende internationale softwarebedrijf dat zich toelegt op het management en de optimalisering van data centers heeft aangekondigd dat de Nederlandse systeemintegrator Improved IT, een specialist in technologieën voor IT-beveiliging, netwerkinfrastructuur en data centers zich heeft aangesloten bij hun globale resellernetwerk. Improved IT zal een Elite Reseller zijn van het Nlyte DCIM (data center infrastructure management) platform voor ondernemingen binnen de Nederlandse markt.

“De beslissing om deze samenwerking aan te gaan was geen moeilijke opgave voor ons. Als marktleider is Nlyte zeer vertrouwd met DCIM. Bovendien zorgt de expertise die het bedrijf de afgelopen tien jaar heeft ontwikkeld ervoor dat het met kop en schouders boven de andere concurrenten uitsteekt”, zegt Nils ‘t Hart, sales director bij Improved IT. “Nlyte begrijpt de precieze pijnpunten die vandaag in data center environments bestaan. De Nlyte DCIM solution geeft een volledig inzicht in en overzicht van wat zich eigenlijk afspeelt in het data center met betrekking tot power, cooling, cabling, rack space en IT assets en zorgt aldus voor een erg overtuigende business case met een snelle ROI.”

Als een Elite Reseller zal Improved IT de Nederlandse markt voor ons ontwikkelen en gebruik maken van het uitgebreide lokale netwerk binnen de end user community van het bedrijf. Deze samenwerking zal de Europese voetafdruk van Nlyte vergroten op een ogenblik dat het bedrijf reeds erkenningen uit het vak ontvangt, zoals de recente erkenning door de onderzoeksfirma Gartner, Inc. , die in September 2014 Nlyte in het leiderskwadrant van het Magische Kwadrant voor DCIM Tools plaatste. ,

“Wij zijn erg blij dat we onze aanwezigheid in de Nederlandse markt met behulp van Improved IT kunnen uitbreiden. We zien wereldwijd een toegenomen vraag naar Nlyte’s DCIM solutions, vooral in Nederland”, zei Mike Baker, Nlyte’s vice president of Sales voor EMEA. “Improved IT is een strategische toevoeging aan ons internationale kanaal, waardoor we een rijkdom van ervaring in de plaatselijke DCIM-markt kunnen introduceren. Door onze samenwerking kunnen we inspelen op de toenemende vraag naar onze oplossingen in Europa en kunnen we superieure ondersteuning en dienstverlening op regional niveau leveren.”

DCIM Workshop gepland voor 25 februari

Improved IT en Nlyte organiseren een DCIM lunch workshop in Amsterdam op 25 februari, 2015. Gedurende deze gratis educatieve sessie kunnen CIO’s, data center managers, IT managers, facility managers en andere toonaangevende IT professionals leren hoe ze assets in data centers op een efficiëntere wijze en met een lagere kostprijs kunnen beheren. Voor meer informatie over de workshop of de resellerovereenkomst, kunt u per e-mail contact opnemen met Improved IT.info@improved-it.com.

Deel dit nieuws:

@Nlyte gaat in zee met Improved IT als DCIM-partner voor de Nederlandse markt #DCIM #BI #datacenter #ITSM #compliance

Nuttige Links:

Over Improved IT
Improved IT is een IT-bedrijf met een focus op ‘best of breed’ & innovatieve technologieën in de segmenten: IT Security, Netwerk & Data Center. Met een zeer ervaren team van IT-specialisten geloven wij in nieuwe, innovatieve concepten en oplossingen. Innovatie is synoniem aan ‘vernieuwend’ & ‘vooruitstrevend’. Goed om te weten voor onze klanten is dat wij samenwerken met partijen die reeds voldoende kritische massa hebben en als ‘best in class’ erkend zijn door zowel eindgebruikers als de gerenommeerde onderzoeks- en adviesbureaus in de IT-sector. Onze technologische keuzes worden mede onderschreven door o.a. Gartner, IDC, Forrester & The 451 Group. Voorbeelden van enkele klanten zijn: Ziggo, Juniper Networks, KLM, Swift & PWN.

Over Nlyte Software
Nlyte Software is een toonaangevend internationaal softwarebedrijf dat zich toelegt op het plannen, beheren en optimaliseren van data centers. Nlyte Software zorgt ervoor dat bedrijven hun IT management software kunnen uitbreiden zodat de fysieke laag zich bij de logische en virtuele lagen van het data center kan voegen. Dit optimale gebruik van assets, space en power resulteert in verhoogde financiële winsten. Nlyte’s bewezen platform wordt gebruikt in de data centers van sommige van de grootste en meest gerespecteerde bedrijven in de wereld. Voor meer informatie, kunt u onze website bezoeken op www.nlyte.com.

Alle handelsmerken of gedeponeerde handelsmerken zijn het eigendom van hun respectievelijke eigenaars en worden enkel gebruikt voor identificatiedoeleinden.

Contact Information