SOURCE: DubLi.com

DubLi.com

August 26, 2015 13:10 ET

Ny undersøgelse fra DubLi, viser at feriegæster hellere vil have gode tilbud og cash back fremfor loyalitetspoint

70 procent vil overveje fleksible rejsedatoer for at spare penge

SEATTLE, WA--(Marketwired - Aug 26, 2015) - DubLi, et ledende firma inden for global cash back shopping, offentliggjorde i dag den anden pulje af resultater fra deres verdensomspændende undersøgelse af ferierejsemarkedet. Undersøgelsen er gennemført fra den 23. til den 31. juli, spørgeskemaet er sendt til mere end 1 million kunder over hele verden, og resultatet viste at mere end to tredjedele af respondenterne vil rejse i denne feriesæson, og næsten 70 procent af respondenterne ville overveje fleksible rejsedatoer for at spare penge.

Flertallet af de rejsende planlægger også at skære ned på reservationsudgifterne ved at benytte tilbud, de finder på rejsesiderne. Når de blev spurgt om, hvad der kunne lokke dem til at rejse mere, svarede et flertal af respondenterne, at et bedre udvalg tilbud på nettet ville være det mest attraktive incitament.

DubLi's undersøgelse viser, at tilbud på hoteller og flyrejser er mere attraktive for folk, der planlægger deres ferie, end loyalitetspoint. Hvor et mindretal blandt nordamerikanske respondenter - 41% - agter at benytte loyalitetsprogrammer på air miles eller point, ser 51% efter incitamenter på tilbud og flybilletter, når de fastlægger deres ferieplaner. Og 51% af de globale respondenter sagde, at de foretrak Cash back.

"En af de mere stressende faktorer ved at planlægge ferie, er at finde de rejser der er til at betale", sagde Michael Hansen, grundlægger af DubLi. "Ved at benytte DubLi.com, shopping og rejseportal, kan folk optjene cash back og samle besparelser med globale kupon og kampagnetilbud. På den måde bliver det nemmere for vores kunder, at spare penge på køb af ferierejser, som de køber via deres yndlingsudbydere, steder som f.eks. Hotwire, Expedia og Booking.com."

Flertallet af dem der deltog i undersøgelsen, plejer at reservere deres ferie mellem to og seks måneder forud, andre undersøgelser viser, at når man booker i august har man gode muligheder for at maksimere sine besparelser.

Book dine ferierejser på DubLi.com og optjen cash back på alle dine køb!

Skal du ud at rejse: http://www.dubli.com/travel

Om DubLi.com

DubLi.com er førende på verdensplan indenfor online shopping og Cash back til kunder over hele verden. DubLi har en e-handelsplatform, som p.t. betjener kunder i mere end 120 lande. Online shoppere kan browse blandt forskellige kategorier, der er både internationale og lokale varemærker, rejser, kuponer, rabatter og rabatkuponer. DubLi har tilpasset sin flersprogede og multiregionale e-handelsplatform til at betjene 12 internationale markeder på de lokale sprog og valuta, for at styrke sin globale e-handelstilstedeværelse og skabe handel i alle de lande hvor platformen. Alt afhængig af markedet tilbyder DubLi.com verdens mest populære varemærker, herunder Amazon.in, Walmart, Nike, Hotels.com, Zalando, Groupon og Expedia.

Siden virksomheden blev grundlagt af Michael Hansen i 2003, har DubLi praktiseret en differenceret tilgang til at markedsføre sin e-handelsplatform. DubLi tilbyder iværksættere en mulighed for at skabe sin egen forhandlerorganisation, ved at tilmelde sig DubLi Network (dublinetwork.com), som er en direkte salgsvirksomhed. Det globale netværk af uafhængige distributører genererer trafik på portalen, og dermed salg på DubLi.com, derudover markedsføres der forskellige medlemskaber.

DubLi og DubLi Network er datterselskaber af Ominto, Inc. med hovedkvarter i Seattle, Washington.

Fremadrettede udsagn
Dette dokument indeholder fremadrettede udsagn, der indebærer betydelige risici og usikkerheder. Alle erklæringer, udover erklæringer om historiske kendsgerninger, som er indeholdt i denne pressemeddelelse vedrørende DubLi's strategi, kommende aktiviteter, fremtidige finansielle positioner, muligheder, planer og ledelsesmålsætninger, er fremadrettede udsagn. Uden at begrænse det generelle i det foregående udsagn, er ord som "kan," "vil," "at," "planlægge," "forvente," "tro," "imødese," "agte," "kunne," "ville," "vurdere", "målsætte" eller "fortsætte" og lignende udtryk (eller det modsatte af disse udtryk) beregnet til at identificere fremadrettede udsagn. Alle fremadrettede udsagn omfatter bl. a. erklæringer om ledelsens skøn vedrørende fremtidige indtægter og finansielle resultater samt andre erklæringer om ledelsens holdninger, intentioner eller mål. DubLi kan eventuelt ikke opfylde forventningerne som afsløres i de fremadrettede erklæringer, og DubLi's fremadrettede udsagn bør ikke tillægges for stor betydning. Disse fremadrettede erklæringer involverer risici og usikkerheder, som kan medføre konkrete følgevirkninger eller hændelser, der afviger væsentligt fra de forventninger der afsløres i de fremadrettede erklæringer, herunder, men ikke begrænset til: vores evne til at opnå forbrugernes og/eller markedets accept af vores medlemskabsbaserede Cash back program; evnen til at tiltrække kunder, der køber via vores hjemmeside; vores evne til at opnå yderligere finansiering og/eller generere tilstrækkelig driftskapital til at finansiere vores aktiviteter; evnen til at etablere og/eller opretholde en stor voksende basis af produktive forretningsforbindelser; evnen til at opnå og opretholde digitalt kuponindhold på vores hjemmeside; de risici der er forbundet med DubLi's evne til at administrere sin vækst, herunder præcis planlægning og forecasting af virksomhedens finansielle resultater; konkurrencesituationen for DubLi's virksomhed; DubLi's evne til at beskytte forbrugerdata og vores intellektuelle ejendomsrettigheder; evnen til at tilpasse sig til mobile og teknologiske forandringer, samt behovet for at administrere lovgivningsmæssige, skattemæssige og juridiske risici; Og til sidst DubLi's evne til at håndtere internationale forretningsmæssige usikkerheder samt andre risici og potentielle faktorer, der kan påvirke DubLi's forretningsmæssige og finansielle resultater som vil fremgå af erklæringer fra Ominto, Inc. til den amerikanske Securities and Exchange Commission, inklusive årsregnskabet på blanket 10-K for det regnskabsår, der sluttede 30. september 2014.

Contact Information