SOURCE: ON24, Inc.

July 19, 2005 17:31 ET

ON24 annonserer sterk finansiell avkastning for første halvdel.

Avkastning øker 60% over tidligere periode

SAN FRANCISCO, CA -- (MARKET WIRE) -- July 19, 2005 -- ON24 Inc., den globale lederen i webcast og multimedia kommunikasjonsløsninger, annonserte i dag resultater for den første halvdelen av sitt 2005 finansielle år, som avsluttes 30 juni. Avkastningen for den første halvdelen vokste med 60% over den tidligere perioden, drevet av en sterk vekst i Europa og Asia; fortsatt forespørsel fra bedrift, publisering, vitenskapene om ulike organismers beskaffenhet og statlige sektorer; og lansering av nye produkter. ON24 Simple Audio, og forsterkninger til ON24 Demo Webcasts.

Firmaets internasjonale ekspansjon inkluderer dannelsen av ON24, LTD, og åpningen av et kontor i London tidligere i år. Europeiske kunder inkluderer Cartesis, VNU og Genesys Conferencing. In tillegg, utviklet ON24 flere lokale partnere i den Asiatiske-Stillehavs regionen for å støtte dets forretning på markedene i Kina, Korea og Hong Kong.

ON24 signerte mer enn 120 kundekontrakter i den første halvdelen av 2005, særskilt med 3Com, Bracco Diagnostics, Crain Publishing, Juniper Networks, Maverick Capital, Spansion, og Symbiotix. I den statlige sektoren, var ON24 tildelt sin Federal Supply Schedule, GS-35F-046R, tidligere i dette år.

ON24 la til to nye produkter til sine tlbud. ON24 Simple Audio er et produkt som er enkelt å bruke for rask skapelse av webcast med synkroniserte glidestykker ved forespørsel. Produktet har også avanserte registrerins og rapporteringskapabiliteter. ON24 Demo Webcasts tillater integrering av programvare eller webbasert produktdemonstrasjoner innen begivenheter produsert med firmaets flaggskip produkt, Webcast Center.

"De andre kvartalet av 2005 var ON24's attende etterfølgende kvartal med vokst i avkastning", sa Sharat Sharan, President og CEO av ON24, Inc.. Han fortsatte, "ON24's imponerende vekst er på grunn av vår fokus på å glede kunder med en plass hvor de kan kjøpe alt på en plass hva som gjelder webcasting og multimedia produkter kombinert med en verdensklasse serviceorganisasjon. Vår ASP webcast infrastruktur og løsninger har blitt noe som kunder som er på utkikk etter en partner og bygge deres webcast forretning med en strategisk forhandler i dette voksende markedet".

Om ON24, Inc.

ON24 er en ledende forsyner av webcast og multimediakommunikasjonsløsninger. ON24 tilbyr løsninger for intern og eksterne multimediakommunikasjoner for kunder i bedrift, teknologi, vitenskap om ulike oganismers beskaffenhet, statlige og finansielle industrier. Mer enn 500 ledende firmaer inkludert Cardinal Health, Cisco Systems, Credit Suisse First Boston, Hewlett-Packard, Merrill Lynch, NCAA, Philips, og Sun Microsystems bruker ON24 for aktiviteter slik som konferanser og begivenheter, produktlanseringer, salgstrening, fortsatt medisinsk utdanning, utøvende annonseringer, egenkapital forskning og finansielle omreisende underholdningsprogram. Basert i San Francisco, det privateide firmaet var grunnlagt i 1998.

Firmaer som er interessert i å lære mer om ON24's fullstendige linje med webcasting løsninger kan ringe 415.369.8000 eller send forespørsler til solutions@on24.com.

"A World of Webcasting Solutions. One Webcasting Vendor"(TM) -- er et varemerke av ON24.

Contact Information