SOURCE: Finch

Finch

February 23, 2012 02:17 ET

Online annoncører får et performance boost på 111% med Finch ™

Finch etablerer dansk kontor med imponerende kundeliste og tilbyder en gratis Audit analyse

KØBENHAVN, DANMARK--(Marketwire - Feb 23, 2012) - Finch™ er et automatiseret budoptimeringsvaerktøj, der hjaelper virksomheder med at få flere kundeemner samt mere omsaetning. Finch™ meddelte i dag at deres internationale kunder oplever et gennemsnitligt løft i online annoncering på 111%. Ved at øge antallet af kundeemner og omsaetningen via online annoncering for en lang raekke små, mellemstore og store online danske virksomheder, har Finch bevist, at dets unikke automatiserede metode til at styre og optimere Google AdWords kampagner på, virker og skaber stor vaerdi. En gratis Audit analyse er til rådighed for virksomheder med interesse i at få et bedre indblik i mulighederne og potentialet.

Automatisering med Finch giver markante resultater på Google AdWords

Finch arbejder med virksomheder, der bruger Google AdWords til online annoncering. Ved hjaelp af et proprietaert automatiseret system overgår Finch den manuelle optimering samt andre online budvaerktøjer og leverer flere annonce klik, konverteringer samt omsaetning for lavere omkostninger.

Danske Finch kunder inkluderer bl.a.:


Kundeudtalelse

"Finch er uundvaerligt som styringredskab af vores store AdWordskonto. Udover en markant nettobesparelse på 25% og en forøgelse af konverteringerne med 61%, så har Finchrobotten frigivet vaerdifulde mandetimer til andre fokusområder. Jeg må indrømme min indledende skepsis er forvandlet til begejstring. Du bør ikke snyde dig selv for en gratis Audit rapport."

-- Søren Rokkjer Hansen, Marketingchef, Ofir.dk


Intet nyt at laere eller at gøre, ingen binding

Som virksomhed er det nemt og gennemsigtigt. En gratis og uforpligtende Audit analyse er til rådighed for enhver virksomhed, der ønsker at få demonstreret de aendringer, Finch vil foretage i en Google AdWords konto for at levere bedre resultater. Der skal ikke installeres eller downloades nogen software. Finch er cloud-baseret og forretningsmodelen er baseret på Software as a Service. Der er ingen bindingsperiode og ingen opstartsgebyrer. Samarbejdet er performancebaseret, hvor Finch daekker sin egen omkostning ind og øger kundens bundlinje.

Finch citat

"Finch opnår gode resultater, fordi vi har en anderledes tilgang til online annoncering end nogen anden metode. I stedet for at fokusere på manuelle justeringer baseret på følelser og meninger fjerner vi gaetteriet og leverer uovertrufne resultater. Finch udnytter den erfaring, vi har opnået siden 2000 gennem udvikling af online optimeringssoftware til Google samt til andre online-portaler, hvor vi har leveret fantastiske resultater. "

-- Bjorn Espenes, Finch CEO og grundlaegger

Om Finch

Finch er et automatiseret budoptimeringsvaerktøj, der hjaelper virksomheder med at få flere kundeemner og mere omsaetning. Finch´s kunder får i gennemsnit mere end 100% vaekst i online-annoncerings performance i forhold til tidligere online annonceringskampagner, fordi Finch´s unikke tilgang og automatiseret løsning overgår manuel indsats og andre bud vaerktøjer. Det skal vaere nemt at samarbejde med Finch. Der kraeves ingen opstartsgebyrer eller binding, ingen software skal installeres eller downloades, og brugeren skal ikke gøre eller laere noget nyt. Finch laver en gratis Audit analyse til enhver virksomhed for at bevise, at Finch kan levere bedre resultater, inden man vaelger at gå i gang. Besøg www.finch.com for mere information.

Copyright © 2009-2012. Finch, LLC. Alle rettigheder forbeholdes. Alle andre varemaerker og copyrights tilhører deres respektive ejere.

Contact Information