SOURCE: WOW air

WOW air

March 25, 2013 14:11 ET

Oplev verdens venligste land med WOW air

KOBENHAVN, DANMARK--(Marketwire - Mar 25, 2013) -  Islands billigste flyselskab, WOW air, tilbyder en række spændende pakkerejser til Island i påskeferien (og selvfølgelig hele året).

Ifølge en ny rapport fra World Economic Forum er Island det mest venlige land du kan besøge som turist i 2013. 140 forskellige lande verden over blev sammenlignet hvor de blandt andet så på "befolkningens holdning til udenlandske turister".

De venlige Islændinge er langt fra det eneste, Island byder på. Den Blå lagune, den Gyldne Cirkel, nordlys og gletsjerture er blandt de andre attraktioner for den eventyrlystne turist. Pakkerejserne hos WOW air byder på noget for alle, for eksempel en pakke for naturelskeren, en anden for spændingssøgende og to forskellige pakker for nordlys interesserede.

En fire nætters Nordlystur til Reykjavik giver dig muligheden for at udforske hovedstadens kultur og seværdigheder. Du kan f.eks. sætte dig ned på en af caféerne for at hygge efter en gåtur i byen, dykke ned i et af de flotte udendørs svømmebassiner eller høre live musik i en af barerne.

Ifølge en rejseguide til påskeferien i Go' morgen Danmark her for nylig (http://go.tv2.dk/morgentv/id-65905481.html), bliver Island varmere end Danmark nu i påskeferien, faktisk har den islandske vinter været usædvanlig mild denne gang. Det blev desuden nævnt i programmet, at du får meget for pengene i Island. Det er altså ikke noget, du behøver at overveje i timevis. Find den rigtige pakkerejse til Island eller billige flybilletter til Island t/r straks i dag.

For mere information om pakkerejser til Island med WOW air, besøg: www.wowiceland.dk.

Contact Information

  • Gudmundur Arnar Gudmundsson
    Head of Marketing
    WOW air
    gudmundur@wow.is
    +354 590 3032