SOURCE: Orckestra and 2016 Microsoft Canada Enterprise Cloud Platform Innovation IMPACT Award

Orckestra and 2016 Microsoft Canada Enterprise Cloud Platform Innovation IMPACT Award

July 14, 2016 18:53 ET

Orckestra anerkendt som vinder af Microsoft Canada Enterprise Cloud Platform Innovation IMPACT Award 2016

MONTREAL, QC--(Marketwired - Jul 14, 2016) - Orckestra kan med stolthed meddele, at vores hold har vundet Microsoft Canada Enterprise Cloud Platform Innovation IMPACT Award 2016 Denne anerkendelse repræsenterer partnere, som virkelig har taget teknologien til sig for at opnå mere og for at være de førende på vejen til innovation inden for mobile-first- og cloud-first-verden. Microsoft Canada præsenterede disse priser i 16 kategorier den 10. juli 2016 ved WPC (Worldwide Partner Conference) i Toronto, Ontario, Canada. Vinderne blev udvalgt på baggrund af det fremragende arbejde, de har leveret til deres kunder og community.

"Vindere og finalister repræsenterer det mest nyskabende og transformerende arbejde, der foregår på tværs af vores partner-community," sagde Janet Kennedy, president for Microsoft Canada. "Det er vigtigt at anerkende og fejre den værdi og de muligheder, som disse løsninger skaber for vores fælles kunder. Tillykke til alle dette års vindere med dette fremragende resultat."

I år anerkendte IMPACT-priserne partnere, der havde leveret de mest nyskabende og omfattende løsninger, der satte deres kunder i stand til at være mere profitable, adrætte og i sidste ende opnå mere.

Orckestra vandt Enterprise Cloud Platform Innovation Award for andet år i træk ved at demonstrere brancheførende nyskabelse i forbindelse med den digitale handelstransformation for en række ledende specialdetailhandlere i Canada. Ved at etablere en enkelt handelsplatform for traditionelle detailhandlere med henblik på at øge deres digitale handels- og driftsmæssige kapacitet medvirker Orckestra til konkurrence på mere lige vilkår inden for branchen ved at tilvejebringe exceptionelle kundeoplevelser for detailhandlere online og i deres fysiske forretninger.

Platformen Orckestra Commerce Orchestration(TM) baseret på Azure med en åben cloudarkitektur gør det muligt for mellemstore til store virksomheder at styre alle deres kunders indkøbsoplevelser på internettet, mobile platforme og i butikkerne fra en central platform.

"Vi er virkelig beæret over at blive anerkendt af Microsoft, som en af de førende inden for branchen år efter år. Vi bestræber os hver dag på at tilbyde vores kunder en avanceret handelsplatform, der byder på detailhandelsoplevelser, data og driftsaktiviteter samlet i en løsning," udtalte Louis Fournier, der er president og CEO for Orckestra.

OM WPC (MICROSOFT WORLDWIDE PARTNER CONFERENCE)

WPC (Microsoft Worldwide Partner Conference) er et årligt, globalt konvent for Microsofts vigtigste partnere. Det er stedet, hvor vi mødes for at netværke, øge forretningsvækst og identificere nye profitable muligheder. På dette års WPC vil vi fortsat fokusere på de vigtigste tendenser, der udgør de mest profitable modeller for vores partnere.

OM ORCKESTRA

Orckestra er en førende leverandør af moderne handelsløsninger og tilbyder en enkelt handelsplatform til at skabe og administrere de mest engagerende indkøbsoplevelser på tværs af internettet, på mobile platforme og i butikkerne. Vores Commerce Orchestration Platform (TM) er baseret på Microsoft Azure open cloud og skaber et unikt centralt handelslag, der forener alle detailhandelssystemer og kundeberøringspunkter, og bistår virksomhedsorganisationer med at vækste deres forretning med succes på det globale marked. Vi bidrager til digital nyskabelse for førende detailhandlere, købmænd og mærkevareproducenter og sætter dem i stand til at levere differentierede handelsoplevelser hurtigere med mindre it-belastning og færre driftsomkostninger og maksimal vækst i omsætningen.

Contact Information