SOURCE: Orckestra

Orckestra

December 11, 2015 11:49 ET

Orckestra rejser $12 mio. i serie B finansiering anført af Fonds de solidarite FTQ for sin innovative Orckestra Commerce Cloud

MONTREAL, QUEBEC--(Marketwired - Dec 11, 2015) - Orckestra er glade for at meddele, at de har afsluttet sin serie B runde af finansiering med Fonds de solidarite FTQ, Fondaction CSN og W Investments. Denne gruppe af investorer, der allerede er aktionærer i selskabet, viser deres fortsatte tillid til virksomhedens strategi og vellykkede handelsplatform.

Orckestras Commerce Cloud, der er udviklet til mellemstore og store virksomheder, hjælper detailhandlere, købmænd og mærkevareproducenter med at levere innovative shoppingerfaringer online og i butikken. Det er en moderne platform, som er skræddersyet til de komplekse, forretningsmæssige behov hos store mærker som Sobeys, Giant Eagle, FGL Sports og Mondou Pet Supplies, et par af Orckestras kunder, der for nyligt implementerede Orckestra Commerce Cloud.

Denne nye investering vil blive brugt til at opretholde den hurtige udvidelse af Orckestras salgskapaciteter i Nordamerika og en øget tilstedeværelse i Europa, samt til at støtte deres accelererede partnerkanal, der allerede er vokset betydeligt i Nordamerika og Europa i det sidste år med den seneste tilsætning af vigtige globale partnere. Desuden vil midlerne anvendes til at maksimere integrationen af Composite AS, aerhvervet i juni, som et fundament for Europa, og til at styrke den fortsatte markedsføring og R&D for Orckestra Commerce Cloud og erfaringsadministration for handel.

"Vores investorer er forpligtede til den langsigtede vækst og globale plan hos Orckestra. Organisationer har brug for et mere fleksibelt digitalt handelslag i deres virksomhed, som hjælper dem med at innovere med nye shoppingoplevelser med samme hastighed som forbrugernes efterspørgsel. Vi fortsætter med at se stigende interesse og trækkraft fra kunder internationalt, og er begejstrede for at fortsætte udvidelse af vores forretning med denne nye finansieringsrunde", udtalte Louis Fournier, CEO og medstifter af Orckestra. "Med den nylige overtagelse af Composite i Danmark, og udvidelsen af vores kommercialiseringsplaner, vil Orckestra fortsat levere den førende handels-cloud-platform på Microsoft Azure, som hjælper større organisationer med at bringe unikke omni-kanal-erfaringer på markedet. I dag er denne løsning tilgængelig globalt til partnere, på grund af den enorme udbredelse og omfanget af den cloud-platform, vi kører på."

"Med innovationer og strategiske opkøb, er Orckestra blevet en kraft, man kan regne med. Dette unge Quebec-baserede selskab fører an på markedet for e-handel-løsninger, og dets stærke potentiale for vækst bekræfter sin ledende rolle i denne lovende sektor", sagde Alain Denis, Seniorunderdirektør, Innovation, for Fonds de solidarite FTQ.

Med den seneste V3,5 udgivelse af Orckestra Commerce Cloud, er forenkling af leveringen af digital handel både online og i butikken nøglen. De har bygget en sømløs ramme for detailhandlere til centralt at kunne levere digitale handelserfaringer direkte til mobile enheder og interaktive digitale skærme i butikken. Orckestra fortsætter med at udnytte Microsoft Azures økosystem for at forbedre ydeevnen, time-to-market og den samlede hastighed af innovation for deres kunder.

"Vi er meget selvsikre i vores beslutning om at fortsætte med at investere i Orckestra. De er en fed virksomhed, der fører an i e-handel-teknologiudvikling, med bemærkelsesværdig udvikling og talrige succeser, hvilket gør det til en nem beslutning. Vi er stolte af at være forbundet med denne innovative organisation", siger Luc Villeneuve, Assistent, Investeringer, Fondaction CSN.

Nicolas Belanger, partner og medstifter af W Investments, forklarer: "Orckestras folk er passionerede, hurtig, adrætte og meget dynamiske. De gør virkelig en forskel og repræsenterer den nye handelsgeneration. Vi hos W Investments er stolte af at støtte deres vækst og mission om at blive en af verdens førende inden for deres felt."

2015 var et gennembrudsår for Orckestra. Adskillige store detailhandlere og købmænd implementerede Orckestra Commerce Cloud, for at nå deres mål om at øge deres online indtægter og skabe spændende digitale erfaringer for deres kunder.

Om Fonds de solidarite FTQ

Fonds de solidarite FTQ hjælper med at drive vores økonomi. Med nettoaktiver på $11 mia. d. 31. maj 2015, er Fonds en udviklingskapitalfond, som opdeler Quebecers opsparinger i investeringer i alle sektorer af økonomien for at bidrage til at skabe og bevare arbejdspladser og videreføre Quebecs udvikling. Fonds er partner, enten direkte eller gennem sine netværksmedlemmer, i mere end 2.550 virksomheder. Med 610.605 aktionær-opsparere har Fonds bidraget til at skabe, vedligeholde og beskytte mere end 176.000 arbejdspladser. For mere information, besøg www.FondsFTQ.com.

Om Fondaction CSN

Fondaction administrerer næsten $1,4 mia. i aktiver fra pensionsopsparinger indsamlet fra mere end 128.000 aktionærer. Gennem sine investeringer og forpligtelser, hverken direkte eller i form af partner- eller specialiserede fonde, støtter Fondaction udviklingen af mere end 850 små og mellemstore virksomheder, som gør en særlig indsats og som omfatter mange socialøkonomiske virksomheder.

Om W Investments

W Investments er et privat Quebec investeringsselskab, der er målrettet virksomheder med stort vækstpotentiale. Ved at tage en iværksættertilgang, vejleder partnerne virksomhederne i deres udvikling og maksimerer deres styrker og aktiver. Ved at være et springbræt for talent sikrer W Investments den næste generation af iværksættere, garanterer vækst og skaber merværdi, der gør hele forskellen.

Om Orckestra

Orckestra blev grundlagt i 2006 og er et software- og serviceselskab og leverandør af Orckestra Commerce Cloud, en omni-kanal handelsløsning til mellemstore og store detailhandlere, fødevarebutikker og mærkevareproducenter. Drevet af unik Commerce Orchestration (TM) teknologi, går Orckestra Commerce Cloud ud over de traditionelle e-handel-løsninger og -platforme ved at tillade mærker at levere strømlinede kundeoplevelser på tværs af fysiske og digitale touch-points, alle fra en enkelt platform, der kører på Microsofts Azure Cloud.

Contact Information