SOURCE: Panasonic

Panasonic

July 28, 2016 03:05 ET

Panasonic activeert online simulator voor Nederlandse huiseigenaren om de voordelen van zonne-installatie te visualiseren

MUNCHEN--(Marketwired - Jul 28, 2016) - Panasonic, een wereldberoemde leider in de consumentenelektronica in een breed scala van industrieën, lanceert vandaag een nieuwe, online zonnesimulatie-platform voor Nederlandse huiseigenaren. Volgend op de eerdere Panasonic UK lancering in 2016, is het nu mogelijk voor huiseigenaren die woonachtig zijn in Nederland om met de vrije en interactieve "Simuleer uw zonnestelsel" platform een ��gepersonaliseerde schatting van hun potentieel van zonne-energie voor hun huis aan te bieden en hen te laten zien hoe ze een 100% vermindering van hun huidige jaarlijkse kosten van elektriciteit kunnen krijgen met behulp van Panasonic HIT®'s high-perfomance zonnepanelen. Hiervoor hoeven zij alleen hun adres, kenmerken van het dak en jaarlijks elektriciteitsverbruik in te voeren.

De dienst biedt een grotere transparantie over wat een ontmoedigende besluitvormingsproces voor een huiseigenaar kan zijn om hun bron van energie te veranderen. De virtuele simulator van Panasonic maakt het voor Nederlandse huiseigenaren mogelijk om het potentieel van hun dak te begrijpen voordat ze een offerte aanvragen, wat zorgt voor volledige controle over het nemen van de volgende stappen. Dit sluit aan bij de filosofie van Panasonic omtrent het presenteren van nuttige feiten voor potentiële klanten, in plaats van ze lastig te vallen met ongevraagd contact of aanbiedingen. Naast de directe besparing op energiekosten, laat de simulator zien hoe huiseigenaren kunnen profiteren van energie-onafhankelijkheid, prijsstabiliteit, hun huis klaar kunnen maken voor de toekomst en de overgang naar een werkelijk duurzame bron van energie.

"In de afgelopen jaren zijn Nederlandse huiseigenaren echt begonnen met het omarmen van zonne-energie. Volgens een recent rapport door CBS het nationale bureau voor de statistiek, is hernieuwbare energie nu goed voor 12,4% van de totale productie in Nederland, de eerste grotere bijdrage aan de totale elektriciteitsproductie van het land sinds 2012", aldus Daniel Roca, Senior Business Developer bij Panasonic. "Door de uitbreiding van de functionaliteit van onze interactieve simulatie platform naar Nederland, geloven we dat we kunnen bijdragen aan een uniek inzicht in hoe huiseigenaren kunnen profiteren van zonne-energie en hen in staat stelt de schone energie revolutie in Nederland te bundelen onder de hoge-kwaliteit paraplu van Panasonic, vanaf de eerste klik op de simulator tot de eerste opgewekte zon-kWh. "

Na het voltooien van de stap-voor-stap simulatie, zullen huiseigenaren de mogelijkheid hebben om een ��vrijblijvende offerte te plannen bij een erkende Panasonic Solar Premium Installateur om specifieke financiële en systeemvereisten te plannen en te selecteren uit full high efficiency Panasonic HIT® zonnepaneel line-up, bestaande uit 3 combineerbare formaten. Het doel is om huiseigenaren te helpen om op een dak meer kracht te krijgen, zelfs onder uitdagende dak-omstandigheden, wat vaak het geval is in Nederland. Panasonic, die sinds de afgelopen 40 jaar hoge kwaliteit en betrouwbare zonneproducten vervaardigt, brengt momenteel in heel Europa zijn indrukwekkend lage uitval van minder dan 0,005% tot meer dan 3,7 miljoen modules in gebruik. Het bedrijf beschikt ook over een uitgebreide productgarantie van 15 jaar over de gehele module portfolio en committeren daarmee een waardevolle en betrouwbare toewijding aan haar partners en eindgebruikers.

Over Panasonic
De Panasonic Corporation is een wereldwijde leider in de ontwikkeling van diverse elektronicatechnologieën en oplossingen voor klanten in de consumentenelektronica, huisvesting, autosector, ondernemingsoplossingen en hulpmiddelenindustrie. Sinds zijn oprichting in 1918 heeft het bedrijf zich wereldwijd uitgebreid en het exploiteert nu 468 filialen en 94 geassocieerde bedrijven wereldwijd, met een geconsolideerde netto-omzet van 7715 biljoen yen voor het jaar eindigend op 31 maart 2016. Toegewijd aan het nastreven van nieuwe waarde via innovatie in alle afdelingen maakt het bedrijf gebruik van zijn technologieën om voor zijn klanten een ��beter leven en een betere wereld te creëren. Voor meer informatie over Panasonic: http://www.panasonic.com/global.

Contact Information