SOURCE: Moki Mobility Inc

Moki logo

July 02, 2015 11:04 ET

PayPoint vælger Moki til at Administrere Implementeringen af Næste Generations Betalingsterminaler

Moki Leverer Omfattende Fjernadministration, Sikkerhed og Analyser af Android-baserede Betalingssystemer til en Førende International Betalingsudbyder

LONDON, STORBRITANNIEN and LEHI, UT--(Marketwired - 2. juli 2015) - Moki, en software platform med cloud-baseret administration, sikkerhed og analytics for Kundevendte Enheder, meddelte i dag, at PayPoint, den globale leder inden for betalingsteknologi, har valgt Mokis Total Control-system til at administrere implementeringen af den næste generation af betalingsterminaler i UK og internationalt.

PayPoint -- som håndterer over GBP 14 mia. Fra mere end 800 millioner transaktioner om året til mere end 5.500 kunder og virksomheder -- har valgt Moki til at implementere og skalere en ny generation af industrielle betalingsplatformsterminaler. Aftalen omfatter implementering af Moki-software til disse forretninger indenfor PayPoints stærke detail netværk med 37.000 butikker som har behov for stand-alone terminaler og giver også mulighed for betydelig vækst, efter behov.

Moki Total Kontrol sørger for fjernadministration, sikkerhed og virksomhedspolitisk-baseret konformitet med alle PayPoints betalingsenheder i butikkerne, hvorved PayPoint vil kunne opgradere betalingsinfrastruktur, implementere nye innovative tjenester, generere flere transaktioner og bedre udtræk og analysedata.

"Med gennemførelsen af Moki Total Control er vi i stand til at aktivere detailhandlere, grossister og forbrugere tværs over et multi-kanals betalingsspektrum samt aggressivt udvide vores internationale fodaftryk på en markant mere problemfri og skalerbare måde," siger Jon Marchant sker, IT Chef hos PayPoint. "Med omfattende fjernadministration kan vi aktivere to-faktor sikkerhed og opdatere firmware og OS opbygning. Vi er især glade for avancerede support funktioner som Remote Control, som gør, at PayPoint kan styre vores enheder totalt overalt i verden."

PayPoints valg af Moki var i henhold til en yderst konkurrencepræget proces med store hardware producenter og Enterprise Mobility Management (EMM) leverandører. Moki arbejdede også med PayPoint forat hjælpe til med terminal design og leverandørudvælgelse for at imødekomme de krævende specifikationer. Blandt PayPoints kunder er store finansielle servicevirksomheder, detailhandlere, forsyningsvirksomheder, media, e-handel og gaming-klienter og myndigheder.

"Som en af vores største implementeringer, er vi glade for at samarbejde med den innovative globale betalingsleder PayPoint på et større, flerårig global platform for at udvide nye tjenester og forblive på forkant med det stadigt skiftende betalingslandskab," siger Tom Karren, administrerende direktør for Moki. "In-store betalinger er hjørnestenen i kundens oplevelse og giver vores partnere mulighed for at skabe og pleje mærkeloyalitet. Kombinationen af Moki's indbyggede sikkerhed, trådløse fjernadministrationsfunktioner og PayPoints banebrydende betalingsteknologi sætter en ny standard for skalerbarhed, brugervenlighed og kundeengagement."

OmMoki:
Mokis cloud-baserede software giver kunderne Total Control over deres kundevendte enheder. Fremsynede organisationer bruger Kundevendte Enheder til digitalt samspil for at højne kundeoplevelsen. Moki Total Control giver organisationer mulighed for at fjernstyre, sikre og analysere hardware, operativsystemer, applikationer og indhold på Kundevendte Enheder.

Moki er grundlagt i 2012, og enbetroet partner med I hundredevis af kunder -- herunder Juilliard School, Belly, Clarks, Columbia Sportswear og New York City Department of Health -- i mere end 55 lande.

Moki har hovedsæde i Lehi, Utah med kontorer i Palo Alto, Californien og London, England. Moki understøttes af Epic Ventures Pelion Ventures og Allegis Capital. For at holde dig ajour med det seneste fra Moki, besøg Moki blog, følg os på Twitter, Facebook, LinkedIn og besøg vores nye video.

Om PayPoint:
PayPoint er en international leder indenfor betalingsteknologier. Dens løsninger omdanner betalinger for alle fra forbruger- og finansielle servicevirksomheder til detailhandlere, forsyningsvirksomheder, medier, e-handel, gaming og offentlige kunder.

PayPoint leverer ydelser og tjenester gennem sin unikke kombination af lokale butikker, mobile og online distributionskanaler, som leveres både gennem egne virksomheder og ved at integrere det bedste fra flere specialiserede leverandører. Den håndterer over GBP 14 mia. fra mere end 800 millioner transaktioner om året til mere end 5.500 kunder og virksomheder.

Med støtte fra 24/7 driftscentre med dual-site behandling, er PayPoint kendt for sit lederskab i betalingssystemer, smart teknologi og service.

Detailnetværk
PayPoint detailnetværk i hele UK omfatter flere end 27.800 lokale butikker, herunder Co-op, Spar, McColls, Costcutter, Sainsbury's Local, Tesco Express, One Stop, Asda, Londis og tusindvis af selvstændige, hvor den behandler energimåler forudbetalinger, fakturabetalinger, ydelser, mobiltelefon optankning, transportbilletter, BBC medielicenser, kontanthævninger og en række andre transaktioner. I Rumænien omfatter detailnetværket over 9.200 terminaler i lokale butikker, der hjælper folk med at betale fakturaer, pengeoverførsler, vejskat betalinger og mobiltelefon optankning. I Irland er der over 500 terminaler i butikker og kreditforeninger som behandler mobile optankninger og fakturabetalinger.

I Uk, søger Collet+, et joint venture med Yodel, for pakkeaflevering og afhentning hos mere end 5.800 PayPoint detailhandlere. PayPoints ATM netværk omfatter mere end 4.000 "LINK"-mærkede automater tværs over hele UK, og 9.800 PayPoint terminaler gør det muligt for detailhandlerne at acceptere kreditkort og betalingskort.

Mobile og Online
PayPoint Mobile og Online håndterer over 145 mio. samt betalinger for parkering, betalinger og tjenesteydelser til forbrugerne. I UK, Canada, USA, Frankrig, Schweiz og Australien, gør dens parkeringsløsninger det nemt for folk at betale for parkering via mobile gennem sin egen app. Det giver også mulighed for elektroniske parkeringstilladelser, automatisk nummerpladegenkendelsessystemer til parkeringspladser og bøder.

PayPoints online betalingsplatform er linket til 16 tilslutningsaftaler i UK, Europa og Nordamerika, som leverer sikker kredit- og betalingskort betalinger til over 4.600 online virksomheder, herunder MoonPig, WHSmith, London og Zurich Insurance, Moneysupermarket.com, Severn Trent og British Gas. Dens produktfortfolio spænder fra en transaktionsgateway til et bureau service, foruden tillægstjenester såsom FraudGuard, en avanceret tjeneste, der mindsker risikoen for svindel med kreditkort transaktioner, Cardlock, en innovativ løsning for PCI konformitet, PayCash gennem PayPoint netværket og Cashier, en af de mest avancerede hostede digitale betalingsløsninger.

Contact Information