SOURCE: Moki Mobility Inc

Moki logo

July 03, 2015 09:06 ET

PayPoint valitsee Mokin hoitamaan seuraavan sukupolven maksupäätteiden käyttöönottoa

Moki tulee tarjoamaan kattavaa etähallintaa, turvallisuutta ja analytiikkaa Android-pohjaisista maksujärjestelmistä johtavalle kansainväliselle maksuntarjoajalle

LONTOO, ISO-BRITANNIA ja LEHI, UTAH--(Marketwired - 3. heinäkuu 2015) - Pilvipohjaista hallinta-, turvallisuus- ja analytiikkapalveluita asiakaskäyttöisille laitteille tarjoava ohjelmistoalusta Moki ilmoitti tänään, että johtava maksuntarjoaja PayPoint on valinnut Mokin Total control -järjestelmän hoitamaan sen seuraavan sukupolven maksupäätteiden käyttöönottoa niin Britanniassa kuin muualla maailmassakin.

Lähes 20 miljardin rahavirtoja yli 800 miljoonasta liiketapahtumasta yli 5500 asiakkaalta ja kauppiaalta hoitava PayPoint on valinnut Mokin toteuttamaan ja porrastamaan uuden sukupolven teollisuusluokan maksuterminaalien käyttöönoton. Sopimus kattaa Mokin ohjelmiston käyttöönoton niissä PayPointin 37 000 liikkeen myyntiverkostoon kuuluvissa myymälöissä, joissa tarvitaan erillistä maksupäätettä. Tämä mahdollistaa tarvittaessa myös merkittävää kasvua.

Moki Total Control tarjoaa etähallintaa, turvallisuutta ja säännösten mukaista yhteen sopivuutta PayPointin myymälöissä olevien muiden maksulaitteiden kanssa, mikä mahdollistaa päivitykset maksurakenteissa, uusien innovatiivisten palveluiden käyttöönoton, liiketapahtumien määrän kasvun sekä paremman tavan kerätä ja analysoida tietoja.

”Ottamalla käyttöön Moki Total Control -järjestelmän pystymme toimimaan jälleenmyyjien, kauppiaiden ja kuluttajien monikanavaisessa maksuverkostossa sekä aggressiivisesti laajentamaan kansainvälistä jalansijaamme selvästi sulavammin ja virtaviivaisemmin”, kertoi PayPointin tietohallintojohtaja Jon Marchant. ”Kokonaisvaltaisen etähallinnan avulla voimme mahdollistaa kaksiportaisen turvallisuuden sekä päivittää laiteohjelmistot ja käyttöjärjestelmät. Olemme erityisen tyytyväisiä kehittyneisiin tukiominaisuuksiin kuten etähallintaan, joka antaa PayPointin ottaa kaikki laitteet täysin hallintaansa missä päin maailmaa tahansa .”

PayPoint valitsi Mokin hyvin tiukan kilpailuprosessin jälkeen, jossa oli osallisena merkittäviä laitetuottajia ja Enterprise Mobility Managementin (EMM) myyjiä. Moki työskenteli myöskin PayPointin kanssa päätteiden suunnittelussa ja toimittajien esivalinnassa vastatakseen tarkkoihin vaatimuksiin. PayPointin asiakkaisiin kuuluu merkittäviä rahoituspalveluyrityksiä, jälleenmyyjiä, julkisten palveluiden tarjoajia, medioita, verkkokaupan ja pelialan asiakkaita sekä valtionvirastoja.

”Tämä on yksi suurimmista käyttöönotoistamme, ja me olemme innoissamme voidessamme työskennellä PayPointin kaltaisen innovatiivisen globaalin maksujohtajan kanssa näin suuressa monivuotisessa operaatiossa laajentuaksemme uusiin palveluihin ja pysyäksemme jatkuvasti muuttuvan maksualan huipulla”, sanoi Mokin toimitusjohtaja Tom Karren. ”Myymälöissä tehdyt maksutapahtumat ovat asiakaskokemuksen kulmakivi, ja ne antavat yhtiökumppaneillemme mahdollisuuden luoda ja vaalia merkkiuskollisuutta. Mokin sisäänrakennettu turvallisuus yhdistettynä sen etähallintamahdollisuuksiin sekä PayPointin huippuluokan maksuteknologia tulee asettamaan alalle uudet standardit laajuuden, helppokäyttöisyyden ja asiakkaan osallistavuuden suhteen.”

Tietoa Mokista:
Mokin pilvipohjainen ohjelmisto antaa asiakkailleen kyvyn hallita asiakaskäyttöisiä laitteitaan täysiin. Kaukonäköiset yritykset käyttävät asiakaskäyttöisiä laitteita digitaalisissa kanssakäymisissä parantaakseen asiakaskokemusta. Moki Total Control antaa yrityksille mahdollisuuden haalita, turvata ja analysoida laitteita, käyttöjärjestelmiä, sovelluksia ja asiakaskäyttöisten laitteiden sisältöä etänä.

Vuonna 2012 perustettuun Mokiin luottavat sadat asiakkaat yli 55 maassa, mukaan lukien Juilliard School -taidekoulu, Belly, Clarks, Columbia Sportswear ja New York Cityn terveysministeriö.

Mokin pääkonttori sijaitsee Lehissä, Utahin osavaltiossa, ja sillä on toimistot myös Kalifornian Palo Altossa sekä Lontoossa, Englannissa. Mokia tukevat Epic Ventures, Pelion Ventures ja Allegis Capital. Saadaksesi viimeisimmät uutiset Mokista, käy osoitteessa Moki blog, seuraa meitä Twitterissä, Facebookissa, LinkedInissä ja käy katsomassa uusi videomme.

Tietoa PayPointista:
PayPoint on johtava kansainvälinen maksupalveluiden tuottaja, jonka ratkaisut muuttavat maksuliikenteen kaikille, niin kuluttajille kuin rahoituspalveluyrityksille, jälleenmyyjille, julkisille palveluille, medioille, verkkokaupalle, pelialalle sekä valtionvirastoille.

PayPoint toimittaa maksuja ja palveluja ainutlaatuisella yhdistelmällä paikallisia kauppoja, mobiili- ja online-jakelukanavia sekä omien yritystensä kautta että integroimalla parhaat palvelut erikoistuneilta toimittajilta. PayPoint käsittelee lähes 14 miljardin rahavirtoja yli 800 miljoonasta liiketapahtumasta vuosittain yli 5500 asiakkaalta ja kauppiaalta.

24/7 toiminnassa olevien kahdella sijaintipaikalla käsittelevien palvelukeskusten avulla PayPointia pidetään alan johtajana maksujärjestelmissä, älyteknologiassa ja palveluissa.

Myymäläverkosto
PayPointin myymäläverkostoon kuuluu Iso-Britanniassa yli 27 800 paikallista liikettä, joihin kuuluvat muun muassa Co-op, Spar, McColls, Costcutter, Sainsbury's Local, Tesco Express, One Stop, Asda, Londis sekä tuhannet riippumattomat toimijat. PayPoint käsittelee näiden kautta energiamittausten ennakkomaksuja, laskujen maksua, etuuksien maksua, kännykkämaksuja, matkalippuja. BBC-televisiolupia, käteisnostoja sekä muita maksutapahtumia. Romaniassa myymäläverkostoon kuuluu yli 9200 päätettä paikallisissa kaupoissa, joissa ne auttavat ihmisiä laskujen käteismaksussa, rahansiirroissa, tieveromaksuissa ja kännykkämaksuissa. Irlannissa yli 500 päätettä kaupoissa ja luotto-osuuskunnissa käsittelevät kännykkämaksuja ja laskujenmaksua.

Britanniassa Yodelin kanssa perustettu yhteishanke Collect+ tarjoaa pakettien toimitus- ja hakupalvelua yli 5800 PayPointin asiakaspisteessä. PayPointin raha-automaattiverkosto käsittää Iso-Britanniassa yli 4000 ’LINK’-laitetta, ja 9800 PayPoint päätettä antaa liikkeille mahdollisuuden hyväksyä pankki- ja luottokortit.

Mobiili ja Online
PayPoint Mobile and Online käsittelee yli 145 miljoona pysäköinnistä, maksuista ja kuluttajapalveluista saatua maksua . Iso-Britanniassa, Kanadassa, Yhdysvalloissa, Ranskassa, Sveitsissä ja Australiassa sen parkkiratkaisut tekevät parkkimaksujen kasvavissa määrin oman sovelluksen kautta tapahtuvan mobiilimaksamisen helpoksi. Se tarjoa myös sähköisiä parkkilupia, automaattista rekisterikilpitunnistusjärjestelmiä parkkilaitoksille sekä sakkomaksuilmoituksia.

PayPointin verkkomaksualusta on yhteydessä 16 maksutapahtumia vastaanottavaan pankkiin Iso-Britanniassa, Euroopassa ja Pohjois-Amerikassa tehden pankki- ja luottokortilla maksusta turvallista yli 4600 verkkokaupalle. Näihin kuuluvat muun muassa MoonPig, WHSmith, London and Zurich Insurance, Moneysupermarket.com, Severn Trent ja British Gas. Sen tuoteperheeseen kuuluu virastopalveluiden liiketapahtumaportaalit sekä lisäksi arvoa lisäävät palvelut kuten FraudGuard, joka on korttipetosten riskiä liiketapahtumissa vähentävä edistynyt palvelu; CardLock, joka on innovatiivinen ratkaisu maksukorttialan sääntöjen noudattamiseen; PayPoint-verkoston kautta toimiva PayCash sekä Cashier, joka on yksi edistyneimpiä isännöityjä digitaalisia maksuratkaisuja.

Contact Information