SOURCE: Moki Mobility Inc

Moki logo

July 03, 2015 07:19 ET

PayPoint velger Moki å administrere utsetting av salgsstedsterminaler av neste generasjon

Moki vil gi omfattende fjernadministrasjon, sikkerhet og analyser av Android-baserte betalingssystemer for ledende betalingsformidler på internasjonalt nivå

LONDON, STORBRITANNIA og LEHI, UT--(Marketwired - 3. juli 2015) - Moki, en programvareplattform som gir cloud-basert styring, sikkerhet og analyser for kunderettede enheter, annonserte i dag at PayPoint, den globale lederen innen betalingsteknologi, har valgt Mokis totalt kontrollsystem for å administrere utsetting av salgsstedsterminaler av neste generasjon i Storbritannia og på internasjonalt nivå.

PayPoint -- som årlig håndterer enn £ 14000 millioner fra over 800 millioner transaksjoner for mer enn 5.500 kunder og selgere -- har valgt Moki å implementere og skalere en ny generasjon av bransjerelaterte terminaler for betalingsplattform. Avtalen omfatter utsetting av Moki-programvare til disse utsalgssteder i PayPoints 37000 sterke forhandlernettverk som trenger frittstående terminaler og også gir mulighet for betydelig vekst, etter behov.

Moki Total Control vil gi fjernadministrasjon, sikkerhet og policybasert overholdelse av alle PayPoint-betalingsenheter i butikken, slik at PayPoint kan oppgradere betalingsinfrastruktur, distribuere nyskapende nye tjenester, generere flere transaksjoner og trekke ut og analysere data på en bedre måte.

"Med implementeringen av Moki Total Control, kan vi engasjere forhandlere, selgere og forbrukere over et flerkanals betalingsspekter samt aggressivt utvide vår internasjonale fotavtrykk i en dramatisk mer sømløs og skalerbar måte," sier Jon Marchant, pressesjef for PayPoint. "Med en omfattende fjernadministrasjon, kan vi aktivere to-faktor autentisering og oppdatere firmware og OS. Vi er spesielt fornøyd med avanserte støttefunksjoner som fjernkontroll, som vil tillate PayPoint å ta full kontroll over våre enheter fra hvor som helst i verden."

PayPoint valg av Moki fulgte en svært konkurransedyktig prosess som involverer store maskinvareprodusenter og Enterprise Mobility Management (EMM)-leverandører. Moki samarbeidet med PayPoint å hjelpe med designen av terminalen og en små oversikt over leverandører for å møte de krevende spesifikasjonene. PayPoint kunder omfatter store finansselskaper, forhandlere, leverandører, media, e-handel og klienter innenfor e-handel og spill og offentlige organer.

"Som en av våre største distribusjoner, er vi begeistret over å jobbe med nyskapende global betalingsleder PayPoint på en stor, flerårig global operasjon, for å utvide nye tjenester og ligge i forkant av betalingslandskapet som er i stadig utvikling," sier Tom Karren, administrerende direktør i Moki. " Betalinger i butikken er hjørnesteinen i kundeopplevelsen og lar våre partnere skape merkelojalitet. Kombinasjonen av Moki innebygd sikkerhet, fjernadministrasjonsmuligheter gjennom luften og PayPoints banebrytende betalingsteknologi vil sette en ny bransjestandard for skalerbarhet, brukervennlighet og kundedeltakelse."

Om Moki:
Mokis nettskybaserte programvarer gir sine kunder full kontroll over sine kunderettede enheter. Fremtidsrettede organisasjoner bruker kunderettede enheter for digitale interaksjoner slik at kundeopplevelsen kan forbedres. Moki Total Control lar organisasjoner fjernstyre, sikre og analysere maskinvaren, operativsystemet, applikasjoner og innholdet på kunderettede enheter.

Grunnlagt i 2012, stoles Moki på av hundrevis av kunder -- inkludert Juilliard School, Belly, Clarks, Columbia Sportswear og Helseavdelingen i New York City -- i over 55 land.

Moki har sitt hovedkontor i Lehi, Utah og har kontorer i Palo Alto, California og London, England. Moki støttes av Epic Ventures, Pelion Ventures og Allegis Capital. For å holde deg oppdatert på siste nytt fra Moki, besøk Moki-blogg, følg oss på Twitter, Facebook, LinkedIn og sjekk ut vår ny video.

Om PayPoint:
PayPoint er internasjonalt ledende i betalingsteknologier, dens løsninger som skaper betalinger for alle fra forbruker- og finansselskaper til forhandlere, verktøy, medier, e-handel, spill og offentlige myndigheter.

PayPoint leverer betalinger og tjenester gjennom sin unike kombinasjon av lokale butikker, mobile og nettbaserte distribusjonskanaler, som leveres både gjennom eide bedrifter og ved å integrere de beste tjenestene fra mer spesialiserte leverandører. Den håndterer enn £ 14000 millioner fra over 800 millioner transaksjoner på en årlig basis for mer enn 5.500 kunder og selgere.

Med stor støtte fra 24/7 operasjonssentre med dobbel behandling av nettstedet, er PayPoint anerkjent for sitt lederskap i betalingssystemer, smart teknologi og service.

Detaljhandelnett
PayPoint-nettverk av stasjoner i Storbritannia har mer enn 27 800 lokale butikker, inkludert Co-op, Spar, McColls, Costcutter, Sainsbury's Local, Tesco Express, One Stop, Asda, Londis og tusenvis av selvstendige enheter, der den behandler forskuddsbetalinger av energimåler, regningsbetalinger, utbetalinger, mobiltelefon, transportbilletter, BBC TV-lisenser, kontantuttak og en rekke andre transaksjoner. I Romania, har forhandlernettverk mer enn 9200 terminaler i lokale butikker og dette hjelper folk til å gjøre kontantbetalinger av regninger, pengeoverføringer, veiavgifter og betaling av mobiltelefon. Irland har over 500 terminaler i butikker og kreditt fagforeninger som behandler betalinger av mobiltelefon og regningsbetalinger.

I Storbritannia, Collect+, et felleskontrollert virksomhet med Yodel, gir en tjeneste for å slippe av og plukke opp pakken din på mer enn 5800 PayPoint forhandlere. PayPoint-minibanker har mer enn 4000 "LINK" merkede maskiner over hele Storbritannia, og 9800 PayPoint terminaler lar forhandlere akseptere kredittkort og debetkort.

Mobile and Online
PayPoint Mobile and Online håndterer over 145 millioner betalinger for parkering, betalinger og forbrukertjenester. I Storbritannia, Canada, USA, Frankrike, Sveits og Australia, parkeringsløsninger lar folk betale for parkering fra mobil gjennom egen applikasjonp. Det gir også elektroniske parkeringstillatelser, automatiske gjenkjenningssystemer av nummerplate for parkeringsplasser og merknader om overtredelsesgebyr.

PayPoint online betalingsplattform er knyttet til 16 banker i Storbritannia, Europa og Nord-Amerika som leverer sikre kreditt- og debetkortbetalinger i over 4600 nettbutikker, inkludert MoonPig, WHSmith, London and Zürich Insurance, Moneysupermarket.com, Severn Trent og British Gas. Deres produkter varierer fra en inngangsport til transaksjoner til en byråservice, i tillegg til verdiskapende tjenester som FraudGuard, en avansert tjeneste som reduserer risikoen for misligheter i kort med ingen transaksjoner, Cardlock, en innovativ løsning for Betalingskortbransjensetterlevelse, PayCash gjennom PayPoint-nettverk og Kasserer, en av de mest avanserte vert digitale betalingsløsningene.

Contact Information