SOURCE: Forest2Market, Inc.

Forest2Market, Inc.

February 02, 2017 01:30 ET

PiiMega lisää Forest2Market-tiedonsiirtomoduulin PiiMega® ForestPro ja PiiMega® TimberPro -toiminnanohjausjärjestelmiin

Forest2Market:in Baltic Rim Benchmark-palvelun tilaajat, joiden toiminnanohjausta ja toimitusketjua hallitaan PiiMega® ForestPro tai PiiMega® TimberPro -järjestelmillä, voivat nyt ladata ja syöttää tilaus- ja laskutustiedot suoraan Forest2Market:lle

HELSINKI, SUOMI--(Marketwired - 2. helmikuu 2017) - Itsenäiset sahatoimijat, jotka käyttävät Forest2Market:in toimitetun puun hinta-benchmark-palvelua ja PiiMegan puunhankinnan, korjuun ja logistiikan hallinnan ohjelmistoja (ForestPro) tai sahalaitosten toiminnanohjausjärjestelmää (TimberPro), voivat nyt käyttää Forest2Market - tiedonsiirtomoduulia ja toimittaa dataa suoraan Forest2Mill Baltic Rim benchmark -palveluun.

PiiMegan toiminnanohjausjärjestelmiä käytetään laajalti Pohjoismaiden ja Baltian markkinoilla. Järjestelmät on kehitetty helppokäyttöisiksi ja suunniteltu ymmärtämään metsäteollisuuden raaka-aineiden monimuotoisuutta. Forest2Market:in Forest2Mill-palvelu on tehtaalle toimitetun puun hinta-benchmark. Palvelu tarjoaa myös muita analyyseja sahateollisuuden tarpeisiin Itämeren alueella. Benchmarkin avulla sekä puunmyyjät että -ostajat voivat verrata omaa toimintaa ja tehokkuutta suhteessa muista organisaatioista koottuihin tietoihin.

"Forest2Market on sitoutunut tarjoamaan pienille, itsenäisille sahoille samat mahdollisuudet osallistua benchmark-palveluun yhdessä suurten toimijoiden kanssa. Osana tätä sitoumusta, teemme yhteistyötä ohjelmistotoimittajien kanssa tietojenkeruuprosessin automatisoimiseksi", sanoo Antti Kämäräinen, Forest2Market Itämeren alueen hinta-benchmarkin vetäjä. "Pienemmillä toimijoilla on rajoitetummat henkilöstöresurssit kuin suuremmilla yrityksillä. Kun äskettäin olimme valjastamassa muutamaa PiiMegan asiakasta mukaan palveluun, näimme tilaisuuden yksinkertaistaa heidän tiedonkeruuprosessia, joka mahdollistaa henkilöstön tekemään enemmän samalla resurssimäärällä."

Forest2Market lähestyi PiiMegaa, ja PiiMegaa suostui kehittämään uuden datankeruu- ja toimitusmoduulin nimenomaan Forest2Market:n tarpeisiin. "Nyt kaikki toimijat, jotka käyttävät PiiMegan ohjelmistoja, voivat toimittaa dataa Forest2Market:lle yksinkertaisesti klikkaamalla tietokoneen näppäintä", sanoo Kämäräinen.

"Aina kun näemme mahdollisuuden helpottaa asiakkaidemme työtä, tartumme siihen", toteaa Antti Miettunen, puu- ja metsäjärjestelmien liiketoimintajohtaja sekä PiiMega Oy:n hallituksen puheenjohtaja. "PiiMegalle ja Forest2Market:lle on yhteistä, että molempien yritysten tehtävänä on auttaa asiakkaitaan tehostamaan toimintaansa ja päätöksentekoprosessiaan."

Forest2Market on globaali puun hinnoittelun, kustannus-benchmarkien ja syvällisen analytiikan toimittaja kaikille puuraaka-aineen toimitusketjussa toimiville tahoille. Datapohjaiset ratkaisumme tarjoavat näkemyksiä monimutkaisiin toimitusketjukysymyksiin ja tukevat faktoihin perustuvaa päätöksentekoa sekä suunnittelua. Kaikkien Forest2Market-tuotteiden ja palveluiden perustana on ainutlaatuinen, ajantasainen ja vain omassa käytössä oleva tietokanta toimitetun puuraaka-aineen kauppatapahtumista. Palveluidemme taustalla toimii laaja datankeruun infrastruktuuri, joka mahdollistaa miljoonien markkinatransaktioiden keräämisen vuosittain. Forest2Market on omistussuhteiltaan ja rakenteeltaan riippumaton neutraali kolmas osapuoli. Vaikka olemme aktiivisesti osallisena palvelemillamme teollisuudenaloilla, emme osta tai myy metsämaata, puutavaraa, sahatavaraa tai biomassaa. Lisätietoja osoitteesta www.forest2market.com.

PiiMega on aloittanut toimintansa räätälöidyistä toiminnanohjausjärjestelmistä vuonna 1998 Oulussa, jossa pääkonttorimme sijaitsee edelleenkin. PiiMega toimii pääasiassa kolmella eri liiketoiminnan alueella: tuotteitamme ovat yritysten toiminnanohjausjärjestelmät, saha- ja metsäteollisuuden toiminnanohjausjärjestelmät sekä verkkokaupparatkaisut, joita teemme Magento verkkokauppa-alustalle. Lisäksi teemme asiakkaillemme yrityskohtaisesti räätälöityjä ohjelmistoratkaisuja sekä laajoja integrointeja vahvalla kokemuksella ja ammattitaidolla. Ohjelmistoissa panostamme käyttäjälle näkyvään järjestelmän käytettävyyteen ja älykkyyteen. PiiMegan ideologian mukaan tuotteemme auttavat asiakkaitamme keskittymään olennaiseen ja saavuttamaan parempaa tulosta ja tehokkuutta. Järjestelmien jatkuva kehittäminen tehdään yhdessä asiakkaiden kanssa, heitä kuunnellen. Lisätietoja osoitteesta www.piimega.fi.

Contact Information